@WiekenGertie
- 2017
Erg duur voor een plek op gras zonder stroom voor 2 volwassenen met camper, £44,95. Stroom zou £11 extra zijn. Camping is verder helemaal prima.
Onderdeel van een Country Club met hotel en rijhal. Behalve de 35 plekken met stroom zijn er ook nog ongeveer 25 zonder. Dat gedeelte is een beetje een stiefkindje. Staan stuk of 10 paardentrailers en -vrachtwagens langs de kant en er is geen gras. Wij stonden linksachter in de hoek zonder stroom en zonder buren lekker rustig voor £20 per nacht. Restaurant geen ervaring mee. Vriendelijke baliemedewerksters.
Kleine, rustige camping/cp met alle voorzieningen. Waterkraan bij de plek. Alleen het afvalwater dumpen is lastig, elke plek heeft een eigen putje, je hebt een slang nodig om te lossen of moet goed mikken op plek 7. Verder heel rustig en vriendelijke manager.
Wat een heerlijk gemoedelijke en rustige kleine camping gerund door vrijwilligers uit het dorp midden in het dorp. Vriendelijke en behulpzame mensen. Eenvoudig maar schoon sanitair. Wij betaalden € 17,50 per nacht voor 2 personen en camper inclusief stroom. Ook zwart en grijs water lossen en schoon water bijvullen inclusief. Wij bleven 4 nachten en komen zeker terug als we in de buurt komen.
Geweldig mooie plek, heel rustig en groen. Ontvangst door Marin met een zelf gestookt drankje. Spreekt goed Engels. Mag zelf je plek uitzoeken, keuze genoeg. Staat tussen de fruitbomen. 6 km van ingang 1 van de Plitvice meren waar Marins oom je naartoe brengt voor € 15 en weer ophaald. Stroom en water wat primitief maar daar wordt aan gewerkt. Plek is niet bewegwijzerd maar is bij appartement Mile. Prijs is oké € 30 per nacht. Aanrader.
Camping doet 'n beetje rommelig aan. Er zijn veel vaste plaatsen op het hoger gelegen gedeelte. Daar tussenin zijn enkele open plekken. Loopt licht af naar zee. Plekken variëren erg in groote, wij hadden 'n plek voor onze camper waar er makkelijk 3 konden staan. Sanitair kan beter afgewerkt, losse leidingen, maar douches zijn heerlijk. Ligging aan zee prima, bistro lekker eten en vriendelijk personeel.
Vriendelijke, praatgrage "opa" aan de receptie. Goed onderhouden terrein. Voldoende schaduw door bomen. Sanitair wat gedateerd maar schoon. Hele rij ruime badkamers met wc, wastafel en douche. Wel iets last van weg en spoor maar 's nachts rustig. Heerlijk plekje om ff uit te rusten. Betaalden € 32 per nacht voor camper en 2 personen, alles inclusief, 16A stroom.