@Wiekies
ik zeg een dikke 10+ mensen die klagen om een scheet kunnen beter doorrijden. zo dicht bij het stand waar je viervoeter ook mag komen. er is een koude douche om even lekker het zand van je af te spoelen. de wc en chemische toilet kunnen schoon blijven als wij hem zelf schoon achterlaten ! goedkoper als hier is er niet. als je luxe wilt moet je op de camping hier naast gaan staan. bedankt dat we hier mogen staan en genieten .
ik weet niet waar de vorige schrijver heeft gestaan maar wij hebben geen kuil gezien. nette grit parkeerplaats. prullenbakken aanwezig. we stonden hier met 10 campers . dicht bij het centrum achter de parkeerplaats een mooi pad na het centrum .
super plek voor weinig om te mogen staan. maak een rondje door het park " grasveld" en je komt overal mooie muurschilderingen tegen. gooi een hengeltje uit en zenn
overnachten mag vanaf vandaag ook niet meer. omdat sommige mensen schijt hebben gehad aan regels . handhaving gaat nu optreden en boetes uit delen
een super weekend gehad, mooie plek, nette douchen/wc lekker dichtbij het centrum.prachtige omgeving een aardige haven meester zon gehad top plekkie gewoon in augustus komen we zeker terug 👌
jammer dat de prijs € 42.12 per nacht was ipv € 26.50 euro verouderd sanitair wel grote plekken maar waarom zo duur !!!
tot 2 x toe kunnen we niet naar binnen en geeft de automaat aan dat de cp vol is . terwijl er 3 lege plekken waren . die gisteren ook al leeg stonden. vandaag gingen mensen weg . en de poort bleef dicht .
de prijs is gewoon € 9.15 voor 24 uur ! dus hoe onze voor ganger aan € 3.00 nog wat per uur komt ???
gisteren laat bij schemering aan gekomen . om vandaag een mooie wandeling bij dörenther klippen te lopen. ik zag vanmorgen pas hoeveel wc papier hier op de grond lag . bij terugkomst wilde we de camper verzetten lag er gewoon mensen shitt gadverdamme gelukkig was er plek zat om nog in het zonnetje te genieten. dus let op waar je gaat staan !!!
we moesten € 25.00 afrekenen met zn 2 en koude douches, en een buurman die nog net niet met zn kont in mijn voortuin stond terwijl hij de meeste ruimte had . na melding te hebben gemaakt over de € 25.00 werdt er gezegd dat we op een plek stonden met stroom. en de andere plek was quick stop die stond al vol toen we aankwamen en staan er nog en hadden ook stroom en zelfs een persoonlijke waterpunt .
ik wil voor de zondag positieve reageren, en dat het qua geluid wel mee valt van de vliegtuigen. maar op maandag ochtend vroeg wordt de grote diesel tank gevuld en vuilnis op gehaald om 8 uur komen ze de zeilbootjes in het water doen , de jongelui zijn erg luidruchtig. dus als je van uit slapen houd vermijdt dan deze plek. en erg irritant dat ze constant voor je camper lopen terwijl ze er omheen kunnen grote complimenten voor het sanitair.
Super plek om te mogen staan. we hebben genoten. en dat voor die prijs 👍 aan de zee
we zijn bezig met een wereld reis door Nederland, hoe passend deze Jungle in Azië. 😜 gratis overnachten en stroom en wifi als je dicht tegen het gebouw aan staat . super 👍
verboden voor campers !!! er zijn hier ook geen voorzieningen. wij zijn door gereden naar 81628 . super mooie plek om te staan
De Port du Bec is ongetwijfeld de meest originele en boeiende met zijn houten pontons die hem de bijnaam “Chinese haven” hebben opgeleverd . Bewonder het ballet van de oesterkwekers met hun boot (schuit ) bij elk tij. Wat een origineel spektakel , verzorgd door de professionals die onze toeristen graag fotograferen !

we weten niet of je hier mag overnachten, maar het is wel leuk om hier even te staan Een unieke weg naar het eiland, die alleen bij eb toegankelijk is en bij vloed overstroomt! De Passage du Gois is een weg van 4,2 km die Noirmoutier verbindt met het vasteland.
leuke plek om te staan, verse oesters uit de zee , mooie fiets en wandelpaden. kom op tijd!!! voor 11 uur of na 18 uur want het staat vol met auto's
fijne rustige plek om te mogen staan, dicht bij centrum, strand en de zee . een half uurtje op de fiets en je zit bij de hoogte duin van Europa.
vanmorgen snel van de te dure camping 111021 die nog geen 1 ster verdiend vertrokken en hier een plekje kunnen bemachtigen.lekker dicht bij het centrum en aan de overkant van de weg een groot park . hier gratis wifi, lozen en vullen en dat voor € 0.00 👍

het is dat we ons wouden douche en een was draaien, en moe waren het kost € 14.00 p.p

geweldig plek om te mogen staan. tegenover overdekt winkelcentrum. ( supermarkt) wij kwamen om 11.30 uur aan , na eerst weer naar 30077 gereden te zijn waar we 25 maart 2024 stonden ( tussen stop) om centrum te bekijken. op goed geluk plek met onze 7.5 meter over 2 parkeerplaatsen. vandaag alles vol . en hier uit gekomen. overdag drukke parkeerplaats maar nu 20 uur nog plek zat . hou rekening met marktdagen .
we hadden niet gezien dat we aan de spoorlijn kant stonden. en schrokken ons een hoedje toen de eerste trein langs kwam .de hele camper bewoog .en vanmorgen om 7 uur zaten we rechtop in bed . als je aan de spoorkant zit heb je overduidelijk last van de trein om het halve uur . als je 1 ngt verblijft moet je ook nog eens 2 euro extra betalen.
top plek om aan de N2 te beginnen. via het park langs de Romeinse muur loop je zo naar het centrum. einde straat links door lopen naar rotonde daar begint paal 0 en links ga je het centrum in . paspoort voor de N2 kun je halen bij vvv hier staan 35 plaatsen in die aan , langs of dichtbij de N2 liggen. .
Super plek om te staan. sanitair heel netjes ga alleen niet aan de wasstraat kant staan want daar is ook een vrachtauto plaats, de halve nacht wakker gelegen van een koeling . heerlijk de was kunnen doen, en naar het monument met Jezus gefietst. mooi stadje
potverdorie € 6.00 betaald ging de poort niet open, let goed op dat je in het rondje gaat staan , anders kun je net als ons dubbel betalen. de weg hier na toe ook vol grote gevaarlijke gaten . als je deze plek kunt vermijden, vermijdt hem dan .
de prijs is € 19.68 geworden vandaag hier aan gekomen.

hier 2 nachten gestaan en ons veilig gevoeld, diverse keren mensen van security beveiliging over de CP heen om te controleren of de hekken dicht zaten. pal naast de outlet. het mooie oude centrum begint eigenlijk een beetje bij de Basiliek of st Urbain en is toch snel 4.1 km ipv 2.5 km wat beschreven staat 15 min op de fiets maar goed te doen. gewoon even bellen naar ±33325704714 het telefoonnummer staat ook op het hek bij de ingang.
wat een prachtige plek om hier te mogen zijn. en al helemaal het verhaal er achter. lekker wandelen en fietsen
we hadden lekker een plekje op de hoek bij het gras . dicht bij het centrum geen last of hinder gehad van de bussen
voor de 2 de keer hier op deze veilige nette plek, en lekker dicht bij het centrum.
Edwin wat een prachtige plek om hier te mogen staan .met alle voorzieningen in begrepen. wij kwamen 2 dagen later pas achter dat er ook wifi was . tja eigen schuld hadden we maar op de bon moeten kijken. alleen jammer dat dat de poort niet open ging terwijl wij weg wouden rijden. en bij het achter uit rijden schade hebben op gelopen. maar voor de rest een top plek
we zijn net aan gekomen eerst een gedoe met online betalen terwijl je aan de poort kunt betalen. wij zijn hier beland ivbm water . is het water af gesloten. we staan op plek 4 geen ideale plek 1 grote modder bende . jammer dat we voor 2 dagen betaald hebben. als we dit geweten hadden, hadden we een andere Cp uit gekozen
veiligheid is hier ver te zoeken, geen controle, geen havenmeester, geen handhaving. campers in gebouwd met auto's , levensgevaarlijk voor als er wat uit zou breken kon er geen brandweer of ambulance komen.als je zelf weg wou kon ook niet. schandalig
valt in de milieu zone ...dus we konden er niet komen . helaas deze. stad moeten missen

eenvoudig parkeerplaats 4 plekken voor campers tot 7 meter geen voorzieningen. 1 ste 2 foto's kloppen niet

2 nachten gestaan voor maar € 6 .00 in het gekleurde hok zitten wc . mooie stad

helaas kunnen we niet beoordelen, we konden hier niet komen ivm milieu zone . 5 km van het centrum een plek kunnen vinden 😔

wij vonden het een leuke plek om te staan . en mooier als die andere, nette wc waar overdag gebruik van gemaakt kan worden. je staat aan de dijk waar je heerlijk kunt wandelen en of fietsen en je wandelt zo langs de kade naar het centrum.
de camper plek wordt nu gebruikt voor werkbusjes . wij hebben er wel gestaan maar werden continu aan gesproken dat we er niet mochten staan, leuk centrum en op woensdag Markt
wat een super leuke CP . we werden verwelkomd door 2 superlieve 🐏🐐...we hebben een wc tjhu naast de deur . waar we ook water kunnen pakken, uitzicht op een mooi wandel park waar een losloop gebied is voor de honden... binnen 10 min op de 🚲 in het centrum... aardige eigenaar schappelijke prijs...wat wil een mens nog meer 🤩
wij kregen geen ticket uit de automaat, 1 ste slagboom ging wel open. 2 de bij camperplek niet. telefoon nummer op paal was buiten gebruik. 2 x geprobeerd met verschillende passen . jammer wij rijden door . zonde van onze tijd.
een hele camperplaats voor ons zelf 🤣 zonder problemen het terrein op gekomen, zelfs betaald met de Rabobank. wel fijn dat er hier van tevoren gemeld is hoe of wat . en als je de instructies volgt gaat het soepel en makkelijk. de juiste locatie is . 50.605702,3.380157
waardeloze plek . hier naar toe gereden omdat er een wasmachine zou staan. NOT ...en maar 2 stroom palen voor de rest permanente bewoners....jammer snel door gereden
2 heerlijke overnachtingen gehad zonder problemen. genoten van het prachtige stadje met haar mooie oude gevel huizen.. pal aan de CP loopt het pad langs de stadswallen naar het centrum. veel horeca gelegenheid.

wat een fijne CP . voor maar € 15.60 p/d inclusief stroom water toeristen belasting verwarmde douche en wc . en dicht bij het mooie stadje .
dank aan de gemeente Hulst om extra plekken in de mooie stad beschikbaar te stellen omdat er kermis is . alleen jammer dat de camperaar die misschien moe is van een lange reis dat hij of zij er niet kan staan om dat alles gevuld is met gewone auto's. dat terwijl er zo veel parkeerplaatsen zijn om het centrum.

mooie plek om te staan, was eerst een twijfel geval om dat dit net niet de officiële parkeerplaats is . in La Roche mag je volgens de toeristische informatie kantoor op alle officiële parkeerplaatsen 24 uur staan...staan ze heeft het niet over overnachten gehad 😬 dus dit blijft een twijfel geval, naar ons kwamen nog 4 campers en we zijn gewoon blijven staan. winkels en horeca waren maar tot 14 uur open ( donderdag) helaas .leuk centrum
mooie grote cp. stroom vanaf € 0.10 ct wasmachine € 2.50 wasdroger € 2.00 ... via een park kon je naar het centrum lopen. Borg € 30 euro die je terug krijgt als je weg gaat. allemaal super netjes geregeld.
Erg jammer dat er geen controle was , omdat er caravans tussen stonden. dit is toch een camperplek !!! wel fijn dat de bakker om de hoek was links als je van de CP afloopt. achter de CP kon je fijn met de honden wandelen. Bamberg een mooie grote stad met veel toeristen en bezienswaardigheden.
heerlijke plek om te staan. met een mooi uitzicht.
we hadden hier vandaag graag willen staan , de camper plekken stonden vrij . maar door dat de laatste parkeerplaats van de auto's grens aan de camper plek en er een auto stond konden we er niet langs . jammer en moesten we verder rijden.
wat een mooie gratis camperplek, we mochten gebruik maken van alle faciliteiten douche en water tegen betaling bij de haven, wel in overleg met de havenmeester. achter de camperplek kun je een rondje om de ijsbaan lopen met je hondje . 1 supermarkt in dorp en heel veel eet/drink gelegenheid. leuk gezellig centrum en mooie fiets geving dicht bij Joure met winkelcentrum.

weer een prachtige gratis locatie. we waren gisteren eerst bij die andere gratis camper plek 500 m hier vandaan bij het voetbal veld . waar je impressie ook goed kunt staan weinig privacy , maar door de extreme warmte hebben we besloten om. hier te gaan staan. fijn in een inham . gelegen aan een mooi wandel / sport gebied. en op loop / fiets afstand van een klein winkelcentrum . de stad ligt ook dicht bij . zeker de moeite waard om terug te komen

Sitecode: 19299
wat een leuke plek om te staan zeg , manlief heeft de hele dag lekker gevist , ik heb het centrum verkend met 1 van m'n 🐾 als je bij de halte gaat zitten heb je gratis WiFi 😉 wat een mooie omgeving zelfs nog een bakkie leut gehad van een aardige buschauffeur terwijl ik films aan het downloaden was 😁 niks mis met deze gratis camperplek ❤️

sterren waar heeft sterren mee te maken ....ik weet het wel sanitair bla bla bla , maar ik geef deze CP een 5 🌞 allemaal lieve mensen om ons heen geen regeltjes .....stroom en water .....en een schappelijke prijs leuk centrum niet echt spectaculair maar leuk ....wij zijn hier al 2 nachten en plakken er nog 1 aan .....tevree 😁

camping in aanbouw dat klopt , ondertussen is het sanitaire gebeuren voor elkaar . veel zand in de douche's maar dat komt om dat niemand het zelf schoon houd. begin bij je zelf zou ik zeggen. wat een mooie omgeving en maar een half uur lopen van de Neude , bus om het kwartier en je staat in hartje Utrecht vriendelijke beheerde en graag in voor een praatje. mooie ruime plekken. en goede prijs