@Wiel2005
- 2021
We hebben hier op doorreis overnacht. Mooie ligging bij historisch dorp. Sanitair basic. (geen warm water om af te wassen en ook niet bij de wastafels) Zeer vriendelijke ontvangst. Alles schoon en netjes. Prachtige omgeving! Prima voor een nacht.
Op deze camping terecht gekomen omdat er weinig tot geen anderen in de beurt zijn. Ontvangst vriendelijk, zelf plaats uitzoeken, daardoor oogt het wat rommelig. Sanitair wat verouderd maar prima schoon. Op loopafstand van Alvor en strand. Wij stonden hier een weekje. Mede door het prima weer was dit geen straf. Minder geschikt voor campers boven de 7 meter vanwege krapte door obstakels. (bomen en hoge stoepranden, muurtjes)
Prima camping als je van rust houdt. Kleinschalig. Wordt vol overgave gerund door een familie. Iedere morgen heerlijk vers gebakt brood. Ook zeker een keer deelnemen aan het diner op dinsdag of vrijdagavond! Plaatsen varierend wat betreft uitzicht. Sanitair prima. Toen wij er waren (begin september) wel veel dazen, muggen en mieren. Prima uitvalsbasis voor bezoek aan Siena en Volterra.
Prima camping te midden van de bergwereld. Prima schoon en uitstekende sanitaire voorzieningen. Wel levelers gebruiken ivm weinig "waterpas" plekken. Prima uitvalsbasis om bergwandeltochten te ondernemen.
Niets mis met deze camping. Plaatsen klein maar wij stonden op een klein bijveldje waar ruimte voldoende was. (dankzij Eric) (en uitzicht op zee!) Sanitair prima en schoon. Strand 10 min. lopen. Dagje Bilbao 15 min. naar de metro en in 30 min. in hartje Bilbao. Leuk zwembad erbij om af te koelen na een dag van 40 gr. plus!
Wij stonden op de annex-camping. Hier wordt alles opgefrot als de basiscamping vol is! Sanitair daar onder de maat! Zeker mbt de kosten: €43,00 per nacht. Maar genomen omdat nog bijna alles vol zat. Ligging is wel prima!
Prima ligging van de camping om de stad Tours te bezoeken. Met de fiets of lopend. Sanitair voldoende. Voor doortocht camping oke.
Rustig gelegen camping. Voor een nachtje prima. Sanitair gedateerd.
Fijne camping. Mooie plekken aan de Ourthe. Prima sanitairgebouw. (wel stukje lopen als je verderop langs de Ourthe staat)
Zeer vriendelijke ontvangst. Broodjesservice tot aan de camperdeur. Prima sanitair. Leuke aangrenzende horecagelegenheid. Zeker aan te raden voor tussenstop richting het zuiden van Frankrijk.
Weinig vriendelijke of enthousiaste ontvangst. Voelden ons niet echt welkom. Ligging oke. Slechte nachtverlichting. Sanitair prima. Ruime staanplaatsen.
Super vriendelijke ontvangst. (camping was eigenlijk vol maar omdat wij pech hadden met onze camper en de volgende dag naar een garage moesten maakten ze nog een plaatsje vrij voor ons) Na deze reparatie mochten we de volgende dag ook nog op die plek staan! Super! Goed sanitair, lekkere douche, leuke ligging. Aanrader!