@Wielis
Een zeer rustige, prachtig gelegen camping met een fantastisch uitzicht op de Gorges du Tarn. De sanitaire voorzieningen zijn oké, maar niet meer dan dat. Er is een kleine winkel voor de basisbehoeften en een broodbezorgservice. Een goed startpunt voor fiets-, mountainbike- en wandeltochten.
Een zeer mooie camping met ruime plaatsen, zowel schaduwrijk als zonnig. Het sanitair is wat gedateerd, maar altijd schoon en goed onderhouden. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerders. Een ideaal vertrekpunt voor fietstochten en wandelingen in de Sidobres (granieten kliffen). Deze soms gigantische "stenen bollen" zijn zeker de moeite waard!
Sitecode: 19119
Vriendelijk personeel, sommige toiletten zijn nieuw en altijd schoon. Er is een winkeltje en een broodbezorgservice. Een mooi zwembad om af te koelen en te zwemmen. Een zeer goede, vrij rustige locatie, met een bushalte naar Aix (20 minuten) direct naast de camping. Een goed startpunt voor wandelingen rond het Montagne Sainte-Victoire-gebergte.
Zeer mooie, verzorgde camping met ruime plaatsen. Vriendelijk personeel, schoon sanitair, restaurant, kleine winkel, fietsverhuur, zwembad en kinderspeelplaats. Te voet bereikt u de zee in 20 minuten en Le Croisic in 25 minuten. Prijs/prestatie past. Wij verbleven hier 2 nachten en hebben ervan genoten.