@Wiepie-Foeke
- 2007
Wat een mooie cp. Laten we dit soort plekken koesteren. Zeer betaalbaar, geen voorzieningen, maar die hebben we natuurlijk zelf. Een heerlijke omgeving om te wandelen en te fietsen. En een bezoekje aan de sauna is ook nabij als je er van houdt.
Wij komen hier al jaren naar volle tevredenheid. We schrokken dan ook wel van de laatste review en de prijs die daar genoemd werd. Gelukkig wij kunnen nog gewoon €10 of €12 betalen in een enveloppe. Voor de duidelijkheid maar ff een fotootje bijgevoegd.
Wat een geweldige plek. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Zelfs het electra is bij de prijs inbegrepen. Centrum is ongeveer 500 m. Toilet cassette legen is ook geen probleem. Ff het rooster verwijderen en na het gebruik terugplaatsen. Mooi dat het verblijf beperkt is. Dit voorkomt plakkers en zo heeft een ieder een kans dit prachtige plekje te bezoeken. Nederlandse gemeenten zouden eens in de leer moeten, bij Pelt als voorbeeld.
De prijs die hier wordt vermeld klopt niet. Het is nu €14,--. Voor Nederlandse begrippen nog steeds een zeer nette prijs. Het is inderdaad een sombere/donkere plek. Wij wilden graag van de paar zonnestralen genieten en zijn doorgereden naar De Heurne.
Wat een geweldige plek. Je mag zelf een plek zoeken in het grote grasveld achter het bedrijf. Het beheerders echtpaar is zeer gastvrij. Water is eventueel beschikbaar. Heb je tips nodig voor de omgeving, ook dan staan ze je met raad en daad bij. wij hebben heerlijk gefietst in de omgeving.
Een heel mooi gelegen CP. Je kunt er een mooie fietstocht maken. Om er te komen zou het prettig zijn dat eigenaar de bomen iets bij zou snoeien. Hou er wel rekening mee dat je moet levelen. De eigenaresse kwam ons s'avond een bakje druiven brengen.
Wat een heerlijke plek. Aan alle kanten omzoomd door heggen en schuttingen. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Gelukkig mag je zelf kiezen waar je gebruik van wilt maken. Dus betalen voor wat je gebruikt. Dan de prijs van €7,50 waar vinden we het nog. Toppie! Leuke stad om even doorheen te wandelen. Met de juiste middelen is het geen probleem om waterpas te staan.
We hebben hier heerlijk 2 nachten gestaan. Het service station aan de overzijde van de weg is buiten gebruik gesteld. Er zijn slechts enige stroompunten en een vuilniscontainer. Daar tegenover staat dat het een heerlijk rustige plek is, zeker niet druk en nu nog steeds gratis. Prachtig om bij de grote zeesluis te kijken van het NOzeekanaal.
Een mooie CP. De plaatsen zijn zoals gezegd schuin en redelijk smal. Buiten de geuren van het koken van de buren niets bijzonders geroken. Een personenauto kwam rond 23.00 uur nog ff een deuntje muziek spelen op luide toon. Hoewel de muziekkeuze niet verkeerd was, was het tijdstip een beetje ongepast. Verder best een aardig stadje wat goed te bereiken is via het paadje langs het zwembad.
Een prachtige CP van alle gemakken voorzien. En dat voor de prijs van 10 euro all in. Mooi voorbeeld hoe het ook kan. De supermarkt op kruipafstand. De weg langs de CP geeft best nog wat lawaai, maar is s'nachts rustig. Heerlijk contant met munten of papiergeld betalen. Alleen jammer dat er wat vervelend jongelui rondhangen. Wij misten s'ochtends helaas een paar schoenen vanonder de camper. Dader???
Het zijn echt prachtig aangelegde plaatsen. Dank aan de gemeente. Alle voorzieningen zijn aanwezig tegen betaling. Geen 5 sterren vanwege de erg drukke weg en de lijn bussen die op de CP stoppen. Dit is ook de reden dat we na 1 nacht zijn vertrokken. Erg jammer is dat camperaars buiten de beschikbare 4 plaatsen een plek zoeken op de openbare weg. Komt de goede naam van camperaars niet te goede.
Wat een heerlijk plekje aan de Maas. Alle voorzieningen die we nodig hebben zijn aanwezig. En dat voor een bijdrage van €3,--. Betaal dat dan ook AUB, zodat we in de toekomst kunnen blijven genieten van dit soort plekjes. Je kunt hier wandelen en heerlijk genieten.
Heerlijk plekje en lekker rustig geslapen. Alle voorzieningen zijn aanwezig. De sanizuil is inmiddels vernieuwd en met een pinpas te bedienen. Wel jammer dat er een oudere camper en een caravan gestald zijn.
Wij hebben hier heerlijk een nachtje gestaan. Alle voorzieningen aanwezig. Tegenwoordig niet meer met een jeton maar met €2,--. De weg is overdag best druk, maar valt 's nachts inderdaad compleet stil. Jammer is wel dat de beheerder toestaat dat de locale bewoners hun camper op de CP parkeren.
Leuke CP met nette plaatsen. De voorzieningen zijn voortreffelijk. Wat voor ons het aantal sterren drukt, is dat je s'avonds en s'ochtends vroeg toch best wat overlast van de naastgelegen weg hebt. Leuke omgeving om te fietsen, wandelen en te geocachen.
Wat een heerlijk rustig plek in het buitengebied bij Oploo. Mooie ruim plekken waar eventueel met gemak de luifel uit kan. Een heerlijk gebied om te fietsen en te geocachen. Zeer vriendelijke en spraakzame uitbaters. Prima prijs kwaliteit service verhouding. Wat ons betreft zou er iets meer aankleding mogen zijn met bijv. een paar picknic banken e.d. wij zullen zeker terugkomen.
Wat een geweldige plek. Onvoorstelbaar dat het hier zo rustig is. 3 Nachten heerlijk genoten van de rust. Sanitaire voorzieningen zijn om thuis jaloers op te worden. Water en electra bij de camper en dat voor deze prijs. Voorbeeld voor vele uitbaters. Mooie omgeving om te fietsen. Ronduit we komen terug.
Sitecode: 12066
Jammer te veel vaste bewoners. Jammer dat de gemeente dit stimuleert door zelfs prijzen voor lang verblijf te publiceren. De prijs per nacht is trouwens €9,80. Wij zijn naar de camping aan de overzijde gegaan, voor €1,50 meer.
Wat een plek! Voor €11,54 per nacht inclusief stroom en een heerlijke douche. Ja het is een beetje gedateerd, maar mag het voor die prijs. Het sanitair is netjes schoon. Een heerlijk rustige plek om de fietsen langs de Marne. Wandelen en vissen is ook perfect mogelijk. In het dorp een goede bakker en een Carfour.
Niet een aansprekende CP. Wel alle voorzieningen aanwezig die een camperaar nodig heeft. Winkels in de buurt. Leuke omgeving om te fietsen en te wandelen. De prijs is nu €10,-- zonder stroom en €14,-- met stroom.
Na de herinrichting van de CP zijn de plaatsen met 3 meter smal geworden. Gelukkig stond de CP niet vol toen wij hier begin sept waren. Begrip voor het feit dat alles qua voorzieningen achter een hek zit. Het nodigt echter niet aan er gebruik van te maken. We zagen dan ook water in een openbaar putje gaan en vuilnis in een dito prullenbak. Prachtige omgeving voor geocaching er liggen hele mooie.
Het blijft nog steeds een leuke CP. Leuk fietsen in de omgeving en een bezoekje brengen aan Papenburg. De prijs is per 1 mei 2022 €10,--. Maaltijden zijn ook weer te bestellen voor €7,50. Alle basis voorzieningen zijn inclusief.
Wij zijn hier 3 nachten geweest. Prachtige CP voor €0,00. Alle voorzieningen aanwezig. Muv stroom ook gratis. Stroom 16 uur voor €2,--. Veel gemeenten kunnen hier een puntje aan zuigen. Op het bord bij de CP worden diverse wandelroutes aangegeven. Wij hebben een aantal gewandeld. Ze zijn goed gemarkeerd.
Zoek je rust, een vriendelijke uitbater en alle voorzieningen die je als camperaar nodig hebt dan ben je hier zeker op z'n plaats. En dat dan nog eens voor €5 voor de eerste nacht en €3 voor de volgenden. Bekijk eens het uitzicht wat willen we nog meer. Een mooi voorbeeld voor veel uitbaters. Wat ons betreft mogen het 10 sterren zijn.
Wij waren hier 7/5. De foto's geven een mooier beeld dan de werkelijkheid. Op een gedeelte lijken semi permanent campers te staan. Staat dicht op elkaar. Wij zijn dan ook naar de andere CP gegaan, waar we heerlijk op het gras hebben gestaan.
Heerlijk dat ze er nog zijn, echte CP's met basis voorzieningen. Een heerlijke rustige CP met vriendelijke uitbaters. Een prachtige omgeving om geweldige fietstochten te maken. Supermarkt op fiets afstand. Een perfecte voorzieningen - prijs verhouding. Tot de volgende keer!!
AUB zo zouden er meer mogen zijn. Alles wat wij nodig hebben is hier aanwezig en tegen een heel nette prijs. Heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving. We hebben 3 nachten gestaan wat we vast nog wel eens gaan doen.
Zoals al eerder opgemerkt een heerlijk rustige CP. We stonden er 2 nachten alleen met zicht op de mooie natuurlijke omgeving. De voorzieningen zijn inderdaad een stukje lopen naar de boerderij. Een aanrader is de VVV wandeling startende bij het VVV kantoor in het dorp (ongeveer 1,5 uur).
Sitecode: 92029
Jammer! 2 heel goed nachten hier gestaan. Goed sanitair en alle voorzieningen aanwezig. De derde nacht was er een groep jongeren in de groepsaccommodatie getrokken. S'Avonds groot feest met bijbehorende herrie, wat rond 03.00 uur was afgelopen. Helaas is bij de aanwezigheid van een groep ook de camper douche/wc afgesloten. De groep bleef, wij zijn voor de 4e nacht gevlucht. Het feesten begon laat in de middag reeds weer.
Best een mooie camperplek. Wel jammer dat je de wegen in de omgeving goed hoort evenals ventilatoren van bedrijven in de buurt. Voor de rest is alles aanwezig, stroom, water, toilet, douche enz. Tevens is er een ruim gesorteerde landwinkel. Een tip zou zijn na te denken over de positie van de serviceplaats.
Wat een rust, wat een heerlijke plek in deze heel bijzondere Corona tijd. Wij zijn hier de afgelopen 4 nachten geweest. Als je rust en ruimte zoekt een echte aanrader. Je kunt hier heerlijk fietsen en wandelen. Daarbij Cuijk, Boxmeer en Gennep liggen om de hoek. Voor doe het zelf in de uitgebreidste zin van het woord kun je bij de cp terrecht, bij de behulpzame cp-beheerder.
Wij waren hier half juni 2019. Een prachtige CP met alles wat je nodig hebt. De kopermijn op 3,5 km is zeer de moeite waard om te bekijken. (Korting met de CP ticket). Dorpje stelt niet al te veel voor, maar je kunt er wel goed eten. Jammer aan de CP is de vele gereserveerde plaatsen. Vaste camperaar verlaten op zondag de CP, hun bordje voor aankomst op woensdag komt direkt met kenteken op hun CP.
Inderdaad een mooie plek om te staan. Alle voorzieningen die je nodig hebt. Toiletgebouw nog steeds waanzinnig schoon. Wij stonden hier 14 juni 2019 alleen. Groot nadeel vonden wij de toch redelijk drukke weg aan de voorzijde van de CP. Bakker in het dorp over de brug op 300 m. Je kunt hier heerlijk fietsen langs de drassige spoorlijn.
Wij hebben hier begin juni 2019 2 nachten gestaan. Je staat voor €8,-- heerlijk rustig aan het recreatie meertje. Van de rest van de camping moet je niet te veel verwachten. Je kunt perfect de luifel uitdraaien. Voor de rest is alles op z'n Frans aanwezig. Wel enige last van de weg die voorlangs loopt. Alles wat je extra wil (elektra - douchen enz.) kun je tegen extra bijbetaling krijgen.
Het is zeker een mooie CP. Sanitair is perfect niets op aan te merken. Wij hebben hier 4 nachten gestaan. De eerste waren zeker een 9 waard geweest. de laatste 2 nachten halen de voldoende niet. zoals eerder te lezen is er gekozen voor een combinatie van een groepsaccomidatie in combi met een camperplek. Voor ONS is dit geen gelukkige keus. Groepen maken nu eenmaal herrie, zo ook nu 2 nachten.
Wat een mooie omgeving hier om te fietsen en te wandelen. Dan nog de luxe van een mooie rustige SVR camping met netjes sanitair en je hebt de ingredienten voor een heerlijk verblijf. Je bent hier dan zeker op je plaats. Voeg daarbij dat Joop (en familie) heel behulpzaam is en je ook nog een WiFi met een redelijk snelheid hebt. Wat willen we nog meer.
Camperplaats is vernieuwd. De prijs ook! (1 nacht €10 - 2 nachten € 18 - 3 nachten € 25) Dit incl stroom en een bezoek aan het zwembad. Het zijn mooie ruime plekken van verschillende lengtes. Het is een verschrikkelijk mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Niet vergeten de blauwe put te bezoeken.
Wij waren hier begin augustus. Wat een heerlijke plek met een wijds uitzicht over het glooiende landschap. Er zijn perfecte fiets en wandel mogelijkheden. Bijv. het bezoeken van de stad Stavoren, binnen de 25 km heen en terug. De cp is nieuw en er moeten nog wat zaken op orde worden gebracht. De vriendelijke eigenaren zijn hier druk mee bezig. Perfect niet te groot, ga zo door op deze voet.
Deze recentie bevat geen tekst.
Wij hebben hier op 29 maart 2018 gestaan. We komen hier al vele jaren. Dit is het begin van het paasweekend. Watertappunt, ledigen WC en toiletgebouw waren afgesloten. Water moesten we elders bij de technische dienst halen. Gemiste kans dat je dan bij de receptie de volle mep van €14,90 af moet rekenen. Helaas is ons hetzelfde in het naseizoen overkomen. Verder een voortreffelijke plek.