@Wierde
Lid van Campercontact sinds 2019
2023
De meeste reviews kloppen. 5 toiletten is wel heel erg weinig voor deze grote camping. Met ACSI kaart max €30,00 broodjesservice stelde bitter weinig voor. Heel erg duur.
veel reviews kloppen. last van de weg minimaal. Één aspect moet benoemd worden nl WiFi. Werkt totaal niet. Tegenwoordig moet dat goed geregeld zijn.
sanitair helemaal vernieuwd. terrein maakt een wat rommelige indruk. leuke plek met ‘Rijnzicht’ zie verder de overige reviews.
verdrietig te zien hoe deze CP wordt onderhouden. met een beetje goede wil kan hier iets heel moois gerealiseerd worden. alle voorgaande reviews zeggen het al en daar zijn we het mee eens.
2021
prima; maar dat geeft bijna iedereen al aan. nog een tip voor de camperaars. elke woensdag en vrijdag staat er bij de jumbo een uitstekende visboer die de kwaliteit van zijn producten hoog in het vaandel heeft staan. smullen dus.
Bijna vol bij aankomst. Er zijn 150 plekken en bij de herentoiletten 2 urinoirs en 2 toiletten. Er wordt hier en daar opgemerkt dat deze bijzonder schoon en nieuw zijn. We zijn hier eerder geweest en we troffen toen dezelfde units aan. Dus dat is flauwekul. Er zijn meer camperplekken in de afgelopen jaren gecreëerd maar de faciliteiten zijn daarbij sterk achter gebleven.
ook caravans worden toegelaten en dan komt daarnaast ook nog een auto. lijkt me geen aanrader. automaten worden voorzien van duct tape om bepaalde functies af te schermen die defect zijn! in deze Corona tijd worden op de camperplek veel eisen gesteld aan de bezoekers. bij de toiletten en de douche zijn alle desinfectie pompjes helemaal leeg bij aankomst vroeg in de middag! slecht dus!
Sitecode: 20324
prijs voor één overnachting [2 personen + camper] €60,00 Staat niet in verhouding voor wat het levert!
mooie camperplek met prima sanitaire voorzieningen. de camping zelf ziet er erg versloft uit. ga zo ver mogelijk van de entree staan want niet ver er vandaan staat een gebouw die 24/7 lawaai produceert.
mooie camperlocatie; grote en ruime plaatsen; je kunt op internet zien hoeveel vrije plekken er zijn! wij stonden er in het weekend dichtbij het jeugdterrein aan de andere kant van de Mittelweg. dat betekent muziek t/m einde avond met een beatdreun. probeer dus zoveel mogelijk aan de zeekant een plek te vinden