@Wiesenpeter43
Lid van Campercontact sinds 2020
Plaats gesloten
Mooie rustige plek, wandeling in het dorp ongeveer 10 minuten. Geen apparatuur, maar gratis
de plaats is erg rustig 's nachts, maar wiggen zijn verplicht. De afvoer is niet goed, je kunt niet afspoelen, dus de drinkwatervoorziening wordt gebruikt om de toiletspoeling door te spoelen. We hebben geen vers water gebruikt. De elektriciteit, 1 € / kW was erg snel allemaal, dus snel 1 kW. Donderdag is in het bad warm zwemmen van 15 uur op 30 graden.
Mooie standplaats, met alles wat je nodig hebt: de Lenne met stuw, het geluid van het water maakt het makkelijker om te slapen, paraglider landing field, dus alleen links op de dijk, koffie water knop 0,10 € voor 8 ltd waterpark ongeveer 50 meter met zitplaatsen en ligbedden.
We waren vandaag in Netphen, alleen vuil en gepachte parkeerterreinen met bouwvoertuigen. Verwijdering niet meer in gebruik. Constructiegeluid vanaf 7.00 uur. Ik reed meteen door. Onacceptabel !!!!!
Plaats ok, maar bij nachtelijke vrachtwagenbezorging erg luid.
Erg luid. Alleen voor kleine campers, maximaal 6,50 meter. Geen satellietontvangst. Elektriciteit: € 0,50 per uur, 2 verkooppunten, u moet akkoord gaan, vanwege de betaling. Politie komt om de 2 uur. Geen € 5,00 waard.
Deze plaats heeft alles behalve afvalverwijdering en satelliet-tv. Met DVB-T 2 en 35 programma's. We zullen graag weer komen.
Zeer rustige plaats. Alles beschikbaar. Alleen tv met DVB-T, heel mooi zwembad. Terrein ongelijk. We zullen graag weer komen.
Een zeer rustige plek, in de regen helaas een beetje Squishy. Supermarkt op ongeveer 150 m Voor fietsers zeer goed aangegeven. Tours informatieverschaffing plannen bij de kruising met Km.