@Wiezzaa
mooie plek. sanitair is redelijk. niet duur inclusief stroom 15€ per 24 uur.
Met een plek voor aan met uitzicht op het water hoef je nergens anders meer heen. De pizza’s zijn fantastisch en niet duur. verder zijn er toiletgebouwen met douches. wasmachine en droger. en een kiezelstrand om het water in te kunnen. wij waren onder de indruk. echt fantastisch!
mooie ruime parking. waar je ook gewoon naast je camper kunt zitten. toiletten en wifi en stroom zijn bij prijs inbegrepen. je betaald per uur. en 24uur kost 24€ wel naast een snelweg. die hoor je wel. vinden wij niet storend. vlakbij zit een Lidl en een fantastische pizzeria Da Mariano.
drukke camping met veel vaste gasten. mooi zwembad met glijbanen en duikplanken. sanitair is echt aan een upgrade toe. verder is alles wel aanwezig. strand. winkel. restaurant. leuke maar drukke camping met verbeter punten.
met de camper een plek aan zee is een aanrader. wel smalle paden en lage bomen. om bij service plek voor camper te komen moet je niet een te grote camper hebben. verder aanrader.
gratis plek vlakbij een Lidl en het centrum. wel rumoerig door de nabijgelegen fabriek. verder prima te doen.
leuke plek voor een overnachting. camper waterpas is een uitdaging daar als je zelf niks bij je hebt. prijs redelijk. bij uitchecken receptie onvriendelijk.