@Wijmar
Keurig verzorgde CP. Met de QR-code precies aan te geven wat de wensen zijn. Niemand van de CO gezien, maar was ook niet nodig. Wel gespot, een vos en een rode eekhoorn 😉
Prachtige locatie! Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Onbegrijpelijk dat je met bovenstaande foto’s het niet kunt vinden.
Prachtig gestaan met uitzicht op de Rijn! € 16,00 pn en € 2,00 stroom. Leuk strandje op de camping, zwemmen in de Rijn. Heerlijk gegeten op het boventerras. Erg mooi stadje en leuke wandelingen te maken. Wij hebben er genoten!
Prachtig uitzicht over de Rijn. Douche en toilet en verdere voorzieningen goed! Er komen inderdaad wel heel veel (goederen-)treinen langs, ook ‘s nachts.
Top CP! Aan het fiets-/wandelpad langs de Rijn. Vlakbij het Friedenmuseum Remagen. Douchen kan voor€0,50 op de naastgelegen camping!

Zeer vriendelijke ontvangst met uitgebreide info over de omgeving en fietsroutes. Ruime camperplekken in een oase van rust. De douches zijn niet groot maar wel superschoon. Er is een strandje, visvijver, speeltuin en er zijn ezels, pony’s, geiten en kippen rond de camping. Wij hebben er genoten!
Meestal nemen we de reviews met een korreltje zout, maar deze keer sluiten we ons er volledig bij aan. Helemaal bovenaan weggezet op een vies plek met kuilen. Onwaardige plek voor campers. Zwembad helemaal onderaan, niet even te belopen. Zeer steile weg, strand daardoor niet makkelijk te bereiken. Teleurstellend!
Steile helling om op CP te komen. Veel te weinig sanitaire voorzieningen in gebruik, het toiletgebouw boven afgesloten. Twee douches voor de hele camping!😥
Camping ligt op een steile helling, camper is bijna niet waterpas te stellen. Het toiletgebouw is wel schoon maar stinkt verschrikkelijk. De camping ziet er slecht onderhouden uit en heeft beslist renovatie nodig. De eigenaresse is wel erg vriendelijk en behulpzaam.
Camperplaats met stroom € 9,00. We werden onverbiddelijk weggestuurd bij de toiletten op de camping. Op de camperplaats mag je géén gebruik maken van het sanitair en móet je zelfvoorzienend zijn!
Camping direct aan het strand. Bakker en supermarkt om de hoek. Plaats op de camping voor 280 kr. incl. stroom. Douchen 5 kr. voor 3 min. Buiten de camping, op het gras bij de parkeerplaats 240 kr.
Plaatsen buiten de camping met uitzicht op zee, zonder wifi, met stroom 240 kr. Plaatsen op de camping met stroom en wifi 280 kr. Douche 5 kr. per 3 min. Mooi gelegen, winkels en restaurants om de hoek.
Fijne camping direct aan het strand en meer Roxen. Veel plaatsen hebben uitzicht op het water. Douches en toiletten zijn niet modern maar wel superschoon. De openingsuren van de receptie zouden wel wat ruimer kunnen. Er is geen aanspreekpunt vóór 11.00 uur en na 17.00 uur. Wij hebben hier met veel plezier gestaan.

Hier krijg je alles van de Zweedse natuur: rust, water, bos, fluitende vogels! Bijzondere plek in de Zweedse bossen met een veranda, bbqplaats, vuurplaats en zwemplek. ‘t Is afgelegen,maar zo mooi!
Het is niet toegestaan hier te overnachten, wij werden weggestuurd!
Ongelooflijk dat je in het naseizoen € 32,- durft te vragen!(dus niet de €21,- hierboven genoemd). Douchegebouw klein en oud, je kunt je kleren en schoenen niet droog houden tijdens douchen. Internet/wifi totaal geen bereik. Na voor € 2,- wificode te hebben gekocht nog steeds zeer slecht! Staat nergens waar je kunt lozen! Hier dus nooit weer naartoe! Enige positieve is dat het aan een prachtig groot strand ligt.
Ruime plaatsen, leuke ligging aan de Lahn. Sanitair oké! Met veel plezier gestaan.
Prachtig aangelegde camperplaats aan het begin van een groot vakantiepark, hele nette prijs en een mooi (nieuw) toiletgebouw. Ruime gratis douches met toilet. Elektrisch apart afrekenen op e-zuil (€0,40/kWh) Afgezien van het weer kon het niet beter.
Jammer dat een groot gedeelte van de camping, met veel prachtige plekken, afgestoten is. Blijft slechts een kleine weide over voor max.5 campers en wat tentjes. Nog volop werkzaamheden om stroom, water en wifi te realiseren.Sterk gedateerd toiletgebouwtje, wel schoon, maar waar géén wc papier aanwezig is! Voor wat er geboden wordt is €25,- per nacht een veel te hoge prijs!
Leuk, gemoedelijk en niet te groot camperplek. Beheerder erg vriendelijk, spreekt Nederlands. Receptie, dorpswinkel en bistro in één. Toiletgebouw met douches is netjes(€1,-pppd) Wc legen en water lozen gaat wat primitief. Stroom €1,- per 2kWh, water €1,-en wc legen €2,-
Mooi camperplek in carroussel opstelling omringd door bomen. Prima sanitair en douchegelegenheid. Dichtbij Erica(2 km), supermarkt, snackbar, pizzeria. Mooie omgeving om te fietsen.
Camping voor rustzoekers! Wij kwamen in de namiddag en wilden één nacht blijven, maar moesten minimaal 2 nachten blijven! Voor alles moest extra worden betaald; douche €2,00, w.c legen €3,50 en water €2,00. Er was geen wifi! We konden dus geen info zoeken over de omgeving, op de camping was ook niets. Er was geen mogelijkheid om afvalwater te lozen ‘laat maar lopen in het bos’ werd gezegd.
Rustige camping, mooi gelegen aan een beekje. Ruime plaatsen met verhard gedeelte, waterkraan en elektriciteit. Geen gezinscamping, wel veel mensen met honden(verplicht aangelijnd). Veel mogelijkheden voor fietsen en wandelen. Prachtige omgeving, we komen zeker terug!