@WijnCamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima CP om te staan als je Münster wil bezoeken. Het is ongeveer 3,5 km lopen naar de Alt Stadt, leuke wandeling. Er zijn 6 plekken met stroom, maar die staan snel vol. Betalen, €15, bij vertrek aan de automaat door invoer van je kenteken.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima CP, met alles wat je nodig hebt inclusief. €30,45 pn, camper +2 personen. Je betaald €20 borg voor het “plek bordje”, dit krijg je bij vertrek contant terug. Eenvoudig maar prima restaurant en broodjes service. Geen afgebakende plaatsen, je kan vrij gaan staan waar het past. Geen afwasplek.
Sitecode: 195802
Prima CP, je mag gaan staan hoe je wil waardoor het wat rommelig overkomt. Wel heerlijk aan het water. €25,50 pn incl stroom. Nette toiletten, douches hebben we niet gebruikt en moet je apart betalen. Kan bij de receptie. Je schijnt goed op de fiets naar het centrum te kunnen gaan. Door het weer hebben wij dat niet gedaan.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Goede CP om met de gratis bus (omdat de tram eruit ligt) Gdansk te bezoeken. Prima sanitair en vriendelijk personeel. €30 pn met ACSI korting.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Fijne CP om Toruń te bezoeken. Te voet of op de fiets kan allebei. Ongeveer 2 km naar het oude centrum Prijs kwaliteit is prima €32 pn incl alles. Sanitair is wat verouderd, met name de sproeikoppen. Was wel redelijk schoon. Restaurant hebben we niet gebruikt.
Augustus 2026
Sitecode: 194883
Prima CP om Warschau op de fiets te bezoeken, 16 km. Vriendelijke ontvangst in het Engels. Prijs €25 pn incl alles. Wasmachine €8 incl wasmiddel, €5 droger. Er zijn gezellige zitjes waardoor je niet alles uit hoeft te pakken. Sanitair is goed en schoon. Verharde plekken, grind. Het terrein is in avond afgesloten, toegang met een code. Indien niemand aanwezig dan even het nr dat op het hek staat bellen.
Sitecode: 161921
Is een oké CP. Prijs kwaliteit ook €31,50 incl stroom. Sanitair is redelijk, niet superschoon. Het is een wat rommelige locatie, zoek maar een plek, alles is goed. Een plattegrond van het terrein is er ook niet. Er is wel een restaurant en veel speel gelegenheid voor kinderen. We hebben het idee dat ze het aan het opknappen zijn. Wij hebben 1 nacht gestaan als tussenstop richting Warschau.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima CP om op de fiets Krakau, 18 km, te bezoeken. De plaatsen zijn ruim en de prijs prima, €24 incl stroom. Wel contant betalen, mag in €. Er is geen afwasplek, en sanitair is weinig voor het aantal plekken. 1 douche, 2 wc’s. Douche hebben we niet gebruikt. Betalen voor de douche in een automaat buiten de douche en ik vraag me af of je spullen in de douche dan droog blijven, er is geen ruimte om iets neer te leggen. Eigenaar spreekt Engels
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prachtige nieuwe CP De eigenaren hebben er een mooie plek van gemaakt met alle voorzieningen. Goede prijs kwaliteit! €35 pn We komen zeker terug als we weer in de buurt zijn.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima plek om Wroclaw te bezoeken. Vriendelijke ontvangst met goede uitleg in het Engels. Je staat aan de waterkant. Tramhalte is op 5 min lopen en dan stap je uit aan de rand van de binnenstad. In de tram kan je aan de automaat betalen, je kan Duits of Engels kiezen. Sanitair is keurig en toegankelijk met een pasje, 2 deuren tegelijk open maken kan met het pasje. Wij vonden de treinen geen probleem en hebben heerlijk geslapen. Prijs €36,50