@Wil-len
- 2019
de cp is een beetje smoezelig/rommelig. vuilcontainers vol, electra weigert af en toe. als je er uit wil moet je bellen om de slagboom te laten openen. waarvoor heb je dan een kaart? wifi beloven ze maar werkt niet!
super fijne plek, heerlijk fietsen langs de Vias Verdes. voor herhaling vatbaar ๐
een super fijne plek. lieve gastvrije beheerders. prachtige douche/toilet en alles super schoon!
alles perfect en super schoon. gisteravond een heerlijke wijnproeverij en zelfgemaakte tapas gegeten. het was super lekker. bedankt Randel ๐
bedankt voor het fijne verblijf, alles was top ๐
voor ons 5 sterren. heerlijke Hemelvaart en pinksterdagen gehad. sanitair is tip top schoon. leuk restaurant voor een hapje en een drankje. super vriendelijke en behulpzame beheerders.
alles is al geschreven, wat een heerlijke plek! douche is heerlijk schoon en warm. grote plekken. Henry is een gezellige man. bedankt Henry en Irene ๐
een super plek! alles aanwezig wat je nodig hebt! Met dank aan de gemeente ๐
waardeloze toestand, je krijgt geen ticket om voor het raam te zetten. telefoon nr ingevoerd en zou de code per sms krijgen! niets ontvangen , en dat voor 21,50 euro.
deze plek bestaat niet meer!
wat een super camperplaats. alles aanwezig en ontzettend schoon. dit was de 2e keer dat wij er waren, zeker niet de laatste!
wij zijn het helemaal eens met Harry en Nellie. het is een super plek met heel schoon sanitair ๐. op loopafstand van Rojales en Benijofar. leuke restaurantjes en barretjes. supermarkt op steenworp afstand.
een super mooie Camperplaats met zeer ruime plaatsen. we hebben hier 1 week gestaan, en wat een prachtige fietstochten hebben we gemaakt. ๐
wat een super cp, alles netjes verzorgd ๐
een super camperplaats! 4 nachten gestaan, alles netjes verzorgd. complimenten voor jullie ๐
perfecte plek, keurig onderhouden! voor herhaling vatbaar ๐
een super leuke en gezellige plek! valt niets op aan te merken. wij hebben het geweldig gehad. Bedankt Marleen en Freddy ๐. Lenie en Willem
alles is al beschreven, een super mooie plek en Luis die het je van alle kanten naar je zin maakt. echt geweldig ๐๐
hier heb ik niets meer aan toe te voegen! geweldige plek ๐
net aangekomen en meteen weer vertrokken, stonden veel zigeuners en voelden ons niet veilig. geen ster dus
vandaag aangekomen, voor 2 nachten moesten wij 83 euro betalen incl stroom en 2 personen! grove fout op camper contact site.
heel mooie en verzorgde cp. sanitair verwarmd en heel schoon. mooie plek voor prachtige fiets tochten. wij komen zeker terug.
Niets meer aan toe te voegen, alles perfect. Super plek๐
Wat een super mooie Camperplaats met geweldig sanitair en prachtig uitzicht.
Super mooie Camperplaats, prima onderhouden. Vriendelijke eigenaars. Heerlijke fietsroutes en wandelingen in de omgeving. Een echte aanrader.
Prima plek met prachtig uitzicht, het was hier heerlijk. De dame aan de receptie was vriendelijk en hulpvaardig, de man was een boer die de hele dag met een sigaret in zijn hoofd liep en de telefoon aan zijn oor. Totaal onvriendelijk. Verder prima!๐
Heerlijk rustig, sfeervol vriendelijke en hulpvaardige eigenaren. Wij hebben het super naar ons zin gehad.
Goede Camperplaatsen, erg druk. Volgens de politie mag je hier maar 3 dagen staan!
Kleine camping met super schoon sanitair ๐. Wij hebben hier 3 nachten gestaan, zijn naar Salzburg geweest en heerlijk gefietst. Een echte aanrader. Het smalle weggetje viel erg mee.
Het uitzicht is inderdaad mooi, maar ze stampen alles vol, we wilden weg maar dat kon niet, we stonden helemaal ingebouwd met tentjes. Voor ons nooit meer! Elektra was knudde, constant storingen