@WilNet
- 2020
Sitecode: 162015
Prima CP. Prijs is €14 is redelijk, ware het niet dat er nog €3,50 p.p. bovenop komt. Alternatief: overdag gratis parkeren op de ruime parkeerplaatsen in directe omgeving. Daarna elders (gratis) overnachten.
Mooie locatie en prima bereikbaar. Receptie vriendelijk, maar bureaucratisch en chaotisch. Sanitair verouderd en verstopt. Elektriciteit niet stabiel. Wifi buiten receptie slecht. Restaurant prima eten, maar te weinig personeel bij drukte. Plek met veel potentie maar beheer moet beter.
De eerste aanblik is wat slordig door andere bedrijfsactiviteiten. Ontvangst is vriendelijk. De plaatsen zijn ruim, goed verzorgd en schaduwrijk. De douches en de afwasplaats zijn vernieuwd. Heerlijk warm water. Er wordt niet elke dag schoongemaakt (voorseizoen) Wifi is goed en kost €2 p.d. Ideaal gelegen aan de Voie Verte Fourgères-Vitrè, voor een bezoek per fiets aan beide historische stadjes en kastelen. Wij betaalden €16,50 p.n. / 2p.
Kleine, groene camping met prima en schoon sanitair. Nette prijs, wij betaalden €20,50 p.n. incl. stroom. Vriendelijke ontvangst. Op de staanplaatsen is leveling nodig. Douches zijn ruim en het water warm en krachtig. Kasteel en historisch centrum tien minuten fietsen. Dichtbij Voie Verte.