@WilbertDisseldorp
- 2019
We waren met 2 campers op deze camping. Wat een bijzondere plek. De eigenaar Thijz heeft op ons verzoek 'smakelijk gekookt. Een gezellige avond aan een lange tafel. Vriendelijk en bijzonder mens met veel levenservaring. Wij bezochten Tour de Merle vlak in de buurt. Wie van geschiedenis houdt een aanrader. En verder een fantastische omgeving. wij komen zeker nog terug.
2022
Ik betaalde 36 euro voor een nacht. lokatie is prachtig, maar te duur in verhouding met de prijzen van andere plekken in zuidwest engeland. daarna met brit stop gratis bij pubs gestaan. geld omgezet in eten en drank:-)
Ruime lokatie achter de pub. aan grasveld. picknickbanken en veel vogels. fijn om in de buurt te wandelen. top eten!
2021
er staat een groot bord dat kamperen niet is toegestaan. we zijn naar omgekeerd.
2020
Sitecode: 91906
Jong stel verwelkomt je enthousiast. Wij hebben hier 4 weken met onze camper gestaan. Zeer ruime plekken, 100/120 m2. Veel fazanten, vogels en hazen te spotten. Rust en ruimte! Een fijne bloementuin, veel fruitbomen en een moestuin. Super sanitair, nieuw en schoon. Omgeving zeer veel te beleven. Mini strandje nabij, fietsen op Voorne Putten langs het Haringvliet. Strand en bossen op 4 en 1 km
2019
schoon sanitair, gastvrij, klantvriendelijk, mooie omgeving, goede prijs kwaliteit verhouding.