@WilbertTrudeke
Vriendelijke ontvangst en rondleiding in golfkar. Het is passen en meten, maar ondanks dat we niet gereserveerd hadden werd er een mooi plekje gevonden. Prachtig zwembad (infinity pool), voldoende en schoon sanitair. Leuke bar en restaurant. De baai is fantastisch om in te zwemmen.
in september kwamen we hier. inderdaad allemaal wat oud, maar gemoedelijk. Prima toegang tot het meer, met prachtige wandelpromenade naar het plaatsje waar restaurantjes zijn en gelateria en cafés. Zwemmen is heerlijk in het meer.
wij verbleven hier mei 2025. Prima plek net na de Gotthard tunnel (komend vanuit het noorden). 2 toiletten, 2 douches (2 euro munten), en plek om af te wassen. Betalen cash 25 euro of bankoverschrijving, in vertrouwen, want het is een onbemande camperplek.
Relaxte sfeer(kampvuurtje toegestaan, late uitcheck in overleg geen probleem, weldadige rust). Mooi grasveld, stroom, water, en sanitair. Mooie plek om vanuit hier naar Shakespeare theater te fietsen of mooie fietstochten te maken.
De Lofoten zijn prachtig en trekt veel bezoek. De paradox van elke toerist is dat je graag een mooi plekje voor je zelf wilt houden. Met meer dan 50 campers, nog 10 tenten etc. is deze op zich mooie plek in het hoogseizoen niet berekend op het aantal bezoekers.
Het is een mooie uitvalsplek voor de Wicklow mountains. Echter de 4 sterren die de eigenaar zich zelf geeft zijn een beetje verbleekt. In 2006 een award....Alleen cash of credit card. Laundry geen self service, douche 1 euro. De mooie natuur maakt veel goed.
Wij stonden hier juli 2023. Inderdaad de ontvangst is allervriendelijkst. Maar de enorme regen maakte dat de electriciteitsaansluiting niet werkte. Het is klein, met 2 douches en 2 toiletten. Wifi niet gelukt. Chemisch toilet inderdaad alleen met biologisch afbreekbare vulling te legen. Met beter weer vast leuker.
Het is een prachtig gebied. Er is een parkeerplaats bij het lower lake en bij het upper lake. Voor overnachten moet je bij het upper lake zijn. Het kost 15 euro (cash). De parkeerwachter vroeg ons of we wilden overnachten. Er staan borden dat het niet mag maar hij zei dat het gedoogd wordt. Er zijn openbare toiletten, koffie, frites en ijskraam in hoogseizoen. Overdag veel dagjesmensen, daarna rustig. Wij hebben niet zelf hier overnacht.
Wij verbleven niet op de parking maar 100m meter verderop aan de baai. Het openbare toilet is out of order, dus ook geen verkooppunt voor tokens voor de elektriciteit gezien. Aan het strand is geen aansluitpunt. Het restaurant was gesloten, wel is er in het plaatsje een supermarktje waar je de nodige zaken ku t kopen. 4min lopen. Geen overlast gehad van jeugd, geen onveilige plek. Plek staat ook in Brittstops.
Vriendelijke boerderij camping, ongeveer 6 plekken. Dichtbij Giant's Causeway. Reken erop dat je cash moet betalen. 20 pond of 30 euro. Douche met pond munt, maar je kunt je ook goed opfrissen in de badkamer met warmwater zonder de douche te gebruiken. Er is een wasmachine. In het hoogseizoen goed om even te bellen of er plek is.
We probeerden telefonisch contact te krijgen. Steeds in gesprek. Toen maar op de bonne fooi er heen. Bij aankomst, we stonden nog op de steile oprit, kwam de beheerster al aangelopen " full" , "turn" " go away....lijkt best een mooie plek, maar ontvangst was on Iers. Alternatief Renvyle beach....
Sitecode: 62096
Wat een mooie plek. Overdag veel dagjes mensen, maar 's avonds stonden we hier met nog 1 camper. Prachtige baai, met de fiets naar Eagle Mountain en omhoog gelopen. En daarna naar the most westerly pub...Krugers. En mocht je toch de bocht genomen hebben naar de lager gelegen parkeerplaatsen....beneden bij het strand kun je nog net keren.
Killarney is fantastisch. En voor zo'n toeristisch gebied is dit een prima plek. We genoten van Torc Mountain, het Muckross house, de pubs. Tsja de douches zouden iets warmer mogen, maar na een goede Guiness vergeet je dat.
Mooie ruime plek, faciliteiten prima. Natuur en wandelingen dichtbij. Ook geschikt om Cahir en Cashel castle te bezoeken als het weer echt te heftig is voor de bergen.
wij stonden hier begin juli 2023, vriendelijke ontvangst met suggestiesvoor restaurantjes in het stadje, mooie plekken. Makkelijk naar centrum te lopen. 's Avonds op het terrein pizza of Libanees eten. Kortom prima voor Normandië!
Wij verbleven hier begin oktober 2022. Vriendelijke ontvangst. Je loopt via een MTB pad makkelijk naar het plaatsje Tallard met restaurants en winkels. 2 toiletten met met wastafel en douche in één combi unit wat weinig en onpraktisch. Voor 1 nacht om door te reizen prima.
Wij verbleven hier eind sept 2022. Prima uitvalsbasis voor de Calanque en de stad Marseille. De bus stopt voor de camping. Ook Cassis is een leuk stadje. Vriendelijke receptie met uitleg over bus, restaurants en wandelingen. Kom voor 13.00 uur, daarna is de receptie dicht en opent weer om 16.00. Ook in het na seizoen zeer goed gevuld met gasten en zelfs kans op "complet" als je laat komt.
wij verbleven hier eind sept begin okt 2022. Oase van rust met vriendelijke receptie 8-12.00 en 14.00 -18.00. prachtig zwembad, kampwinkel en supermarché op loopafstand. Een camping om terug te komen. (inderdaad korting met camping card, wel even om vragen)
Sitecode: 19969
Mooi gelegen naast Hogga sluse van het Telemarkkanaal. Er zijn enkele vuurplaatsen op het grote grasveld. Mogelijk in hoogseizoen staan hier tentjes van kanovaarders. Verder is de warme douche prima voor 10 kr munt (3 min). De gratis wifi doet het verrassend goed. Kortom een heerlijke plek waar je kunt genieten.
inderdaad een parkeerplaats, maar stroom water en 24 toilet. douche kost 10 kroon extra. overnachting is nu 25 euro per nacht