• Camperlocaties

• tiktok

@WilcoIlse

2021

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Let op! honden zijn niet welkom! Door vermelding in de aankomstmail kwamen we hier pas achter. We hebben moeten annuleren en 90% van de kosten voldaan volgens de recron voorwaarden. Jammer dat het niet wordt aangegeven in de reserveringsbevestiging om teleurstelling en onnodige kosten te voorkomen.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Fijne rustige overnachtingsplek! Grijs water lozen, toilet legen en drinkwater tappen mogelijk. Alles is keurig verzorgd! Er staan zelfs 2 picknicktafels en de bakker vlakbij. Wij zijn op doorreis, ‘s avonds nog even gewandeld en het is een mooie omgeving. Hadden hier best nog een nachtje kunnen staan. Zeer vriendelijke beheerder!

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Vriendelijke ontvangst en goede uitleg hoe we naar Herculaneum konden komen. De camperplaats is eenvoudig, sommige plekken zo schuin dat zelfs blokken onvoldoende zijn. Toiletten schoon maar geen wc bril, geen warm water bij de afwas plaats. Vergeleken met de cp bij Pompeï wat echt een paradijsje was voor dezelfde prijs vinden wij dit hooguit 2,5 ster waard.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Een super vriendelijke ontvangst in een waar paradijsje. Oase van rust in Pompeii. Zowel stad als Pompeii op loop/ fietsafstand. Keurig sanitair (krappe douche). Stroom, water en loos plek toilet bij de plek. We hebben heerlijk gegeten bij La Bettola del Gusto, aanrader!! 5 sterren plus voor deze prachtige plek.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

geweldig verblijf gehad! de Antoniono heeft ons alle uitleg gegeven over hoe met de bus naar Amalfi te komen. camperplaats met prachtig uitzicht. alle faciliteiten aanwezig en heerlijk gegeten. Aanrader!

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Wij waren hier voor de 2e keer. Wat een paradijsje! Migèle is een geweldige gastheer, je wordt fantastisch verzorgd en heerlijk eten in zijn restaurant. Hele goede uitvalsbasis om Locorotondo (aanrader, op vrijdag Grote Markt) Martina Franca en Alberobello te bezoeken, prima op de fiets te doen. Idd alleen een buitendouche en afval kun je zeker kwijt. Alle faciliteiten aanwezig. We komen graag nog eens terug in deze mooie omgeving en voor Migèle!

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Wat een paradijsje! weliswaar gedateerd maar Maria Genova ontvangt iedereen zo hartelijk. Wij kregen cake en zelfgebakken koekjes. Ze schijnt geweldig te kunnen koken, ze doet duidelijk niets liever voor haar gasten. Helaas hadden wij al eten gehaald, best jammer. We mochten gebruik maken van douche en toilet in een (gedateerde) gastenkamer. Vergeet vooral de Torre Pinta niet te bekijken. Je kunt de sleutel vragen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima voor een nachtje. De lengte plekken hebben geen stroompunt, evt. een lange kabel over de weg leggen. De shuttlebus naar het kasteel rijdt pas vanaf 10 uur. Op de terugweg van het kasteel hebben we bijna 45 min moeten wachten, de eerste ging terug om 12 uur en was 25 min te laat. Fietsen naar het kasteel is niet aan te raden (over de bochtige weg) Camper bij het kasteel parkeren wordt afgeraden ivm weinig parkeerplek. Kasteel is erg mooi!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima uitvalsbasis om de kust te verkennen. Wij hebben zelfs 2 nachten gestaan. Idd luidruchtig, we hebben een plek gekozen op het linker terrein als je erop rijdt, dat is niet direct naast de snelweg. Ik moest toch nog even zoeken hoe het werkt met de kaart. Naast de ingang staat een rode kaart automaat. Hier schaf je een zgn Koper Card aan voor €3,50 uitsluitend contant! vervolgens laad je deze op met €20 contant, dan kun je inrijden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

wat een prachtige gratis plek! Je betaalt met wat kleingeld in de automaat voor stroom en drinkwater. Vuil water en toilet legen is gratis. Een hele rustige nacht gehad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

we hadden een prachtige plek aan het water. Stroom en drinkwater tegen donatie (in blikje). prima restaurant. Fijn om zo gratis te mogen staan, goed geregeld! Het was dan ook best druk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Leuke gezinscamping met veel activiteiten. Prachtige omgeving! Voor ons iets te massaal, wij houden van iets kleinschaliger maar evengoed gezellig voor een paar dagen. Faciliteiten zijn prima. Vergeten de ASCI card te tonen, we hebben voor 3 nachten met de de camper met 2 pers. €142 betaald.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

we sluiten ons helemaal aan bij de vorige reviews! tip top in orde en vriendelijke beheerders. Het informatie mapje bij aankomst is heel fijn en duurzaam!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Keurig verzorgde CP zoals in andere reviews beschreven. Wasmachine en wasdroger zijn ook te gebruiken. Enige nadeel, er is maar 1 dames douche Incl toilet en eenzelfde voor de heren. Er stond gewoon een rij moeders met kinderen te wachten om te douchen. Het toilet kan dan ook niet gebruikt worden omdat het in dezelfde ruimte is. Je moet dus wel zelfvoorzienend zijn. (of geduld hebben)

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Prima plek voor bezoek aan de meren. Het is een kwartiertje lopen naar P2 waar de bus vertrekt. Bussen rijden af en aan. Cangas de Onis is ca. 15 min fietsen. De plekken zijn erg klein, wij pasten amper op de toegewezen plaats (7,5 mtr). De paden zijn ook smal en de toegangsweg en de weg naar de uitgang steil. Zorg dat je wat vaart kunt maken voor je omhoog rijdt want wij liepen vast. Grijs water mag je lozen in de put.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

wat een fijne camping! hartelijke ontvangst met koffie. Mooie ruime plek en door het grote veld zit je heel vrij en kijk je niet op het bord van je buren. Alles ziet er keurig verzorgd uit. Op Koningsdag werden we verrast met een oranjesoes van de bakker. Zó leuk! Omdat het rustig was mochten we langer blijven staan op de dag van vertrek. Zeer vriendelijk! Nunspeet op 1,5 km dus echt op wandelafstand. Fijne rustige camping. We komen graag terug!

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Mooie camping, zeer hartelijke ontvangst met koffie en koek. Alles is keurig verzorgd. Schoon en net sanitair. Veel folders en wandel- en fietsroutes aanwezig. Mooi veld, paardjes in de wei ernaast en koeien in de stal. Fijne rustige plek. Aanrader!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wat een mooie plek! Hele hartelijke eigenaren en prachtig verzorgd veld. Nieuw sanitair en top afgewerkt. Leuk om de pompoenboerderij te bezoeken in pompoenentijd. Genoeg te doen in de omgeving, Medemblik is een aanrader ook qua horeca, goede restaurants.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prima CP, alles keurig in orde! Ik zag de review van het restaurant en we dachten dus hier te gaan eten. Helaas blijken ze alleen een eenvoudige daghap te serveren en geen vega mogelijk. Terras is klein en zat vol, je moet tijdig reserveren. Geen supermarkt in de directe omgeving.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

geen gezellige overnachtingsplek en geen fijne buurt. De beheerder die we troffen bij aankomst was vriendelijk en behulpzaam. Taxi naar station La Spezia €18. Lerici leuk om te bezoeken, prima te fietsen. Helaas kleine mieren rond de dakluiken en 2 dagen later troffen we nog een horde in de garage. Drollen lagen op het terrein. Beter een trein vanaf Sarzana of Levanto en andere CP kiezen of de boot naar Cinque Terre nemen vanaf andere CP.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Qua locatie perfect! Vlakbij het meer, 10 min lopen naar het centrum en naar de veerboot. Plaatsen erg klein, wel netjes afgeschermd. Douchen kost €1 voor 5 min. Er zijn 2 douches met een douchegordijntje afgescheiden. ‘s Nachts lawaaiig door verkeer en de trein. Ontzettend vriendelijke eigenaar! Wij hebben 1 nacht gestaan vanwege de vele muggen. 2 nachten is oké maar wij zouden niet langer blijven.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie camping, prachtig uitzicht en fijn zwembad. echter wel een gezinscamping, niet geschikt voor grote campers (7,5 mtr), weg is te steil en bochtig en als je er bent kun je nergens naartoe zonder auto. Leuk om even 2 dagen te relaxen en van het uitzicht en de rust te genieten. Paar wandelroutes in de omgeving (wel klimmen). Prijs is idd €49 voor 2 pers. Restaurant is oké.

Sitecode: 19337

Weinig gastvrij. Plek op zich is prima, alleen stroom verder niks. Afgebakende CP tussen 2 parkeerterreinen voor restaurant en bar. Jammer dat niet even was gemeld dat het ‘s avonds helemaal vol staat met auto’s, ook de CP werd gebruikt als parkeerterrein. Auto’s werden om ons heen geparkeerd en dat ging tot 02.00 uur door. Gelukkig geen luide muziek maar zeker geen aanrader om te overnachten!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

27-7-2021 stonden voor een dichte poort. Groot leeg terrein. We hebben gebeld, sprak echter alleen Italiaans en we begrepen dat overnachten niet mogelijk was.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

geweldig!! 5 km van Alberobello en van Locorotondo. Prachtig uitzicht, heerlijk rustig, schaduwplek onder bomen. ONTZETTEND gastvrij! Heerlijk gegeten in het restaurant. Legde groente voor ons neer uit eigen moestuin, kwam drankjes brengen. Buitendouche is heerlijk maar niet geheel afgeschermd. evt. bikini aan. Zeer goed onderhouden locatie! Niets is teveel, wilde geen fooi. Kregen tel nr mee voor als er iets was onderweg. Aanrader!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prima parkeerterrein om te overnachten zonder faciliteiten. Het is een groot terrein met wat bomen en een paar picknickbanken. Achteraan is een gebied voor campers. Wij kwamen s avonds laat aan, het was heerlijk rustig. Om 11 uur de Engels talige grot-tour gedaan van 2 uur. Aanrader! Daarna weggegaan. €7 betaald voor parkeren incl de nacht.

Sitecode: 20125

Prima cp zeker qua locatie en prijs! Direct aan het strand, nog geen 2 km van Vieste. Wij stonden aan de weg-kant, wel wat lawaaiig en ook door de muziek van het hotel aan de overkant. Strandbedjes en parasol zijn van het hotel en kosten €20 p.d. voor 2 pers. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Vuilwater loos plek, tap water, douche en toilet voldoen. Zeker aan te raden op deze plek! Wij betaalden €26,40 voor 2 pers incl tax. en stroom.

Sitecode: 20577

De recensies klinken idyllischer dan het is… we stonden op een betonplaat naast een loods. 4 sterren voor de geweldige gastvrijheid! We kwamen duidelijk in een drukke periode. de wijn werd gebotteld. Evengoed werden we van stroom voorzien en eind vd dag kwam de vrouw des huizes vers fruit op een bordje brengen en s morgens 2 espresso en chocolaatjes. We kochten wat wijn en olijfolie en verder wilden ze niks! Wat mooi en hartelijk!!

Sitecode: 19502

aanrader! prachtige locatie om te fietsen en wandelen, restaurantjes vlakbij en mooie cp! Douche €0,50, erg kort en water stopt… lastig als je ingezeept bent… munt automaat zit buiten de douche. Enige minpunt, verder prachtige plek om paar dagen te blijven. Meer dan genoeg plaats!

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

CP zien er zeer verzorgd uit met bordjes met uitleg en wegwijzer richting toilet en douche. Zeer vriendelijke eigenaren, hartelijk en gastvrij. Leuke rondleiding over een indrukwekkend bedrijf! Dat maakt een verblijf extra bijzonder. We hebben mooie tulpen mee naar huis genomen zodat we nog kunnen nagenieten. Bedankt Sandra en Siem!!