@WildeJeroen
Het was okay voor 2 nachten op een kleine niet erg aantrekkelijke plek. Niet bijzonder vriendelijk ontvangen. Wat vooral puntenaftrek geeft is de sleutel die je krijgt voor douche en toilet, de muntjes voor de douche en dan ook nog in de douche deze steeds aan moeten zetten met een knop. Toiletten worden 1x per dag gereinigd wat te weinig was, vooral omdat campinggasten de toilet niet schoon achterlieten. Niet voor herhaling vatbaar.
Let op, deze camping is gesloten behalve voor vaste camping gasten. We stonden dus voor een gesloten poort.
Heel rustige camping in een natuurlijke omgeving. Er is ook een vaste campibggasten deel maar dat ligt verder weg. Vefder heel vriendelijk geholpen bij de receptie, en zeer schappelijke prijzen, 27 euro voor 2 volwassenen met camper zonder stroom. Er is een winkeltje en restaurant. Prima geregeld.
Prima camping aan de Lesse. We stonden mooi op een betonplaat aan het uiterste einde van de camping, direct aan de rivier, waar je ook het minste last hebt van langsrijdende treinen. Het was rustig, omdat veel vaste gasten er niet waren. Sanitaire voorzieningen waren schoon en vrij modern. Vriendelijke teceptie in het restaurant, we konden betalen na uitzoeken plekje, 13 euro pp.
Alles klopt wat anderen zeggen. Zeer veel rust, prachtig sanitair, ruime plaatsen op mooie plek. Wjj wilden wandelen in de Groote Peel en op 1.5km lopen ligt de Staatsbosbeheerhut en hoofdentree in het nationale park. Wat ons overigens minder beviel aan de camperplaats was dat de enige douche niet op slot kon. Dat lijkt me eenvoudig te fixen.
Sitecode: 102063
Niets bijzonders. Eén groot geld zonder vaste plekken. Het was redelijk vol en de plekken die ik kon kiezen waren daardoor klein. met weinig privacy. Verder was er een luidruchtige groep. ik had een rustige camping verwacht, maar dat viel enigszins tegen. Sanitair is simpel maar schoon en okay. De camping was niet duur, dus wel prima voor een nacht. Langer zouden wij niet blijven.
Mooi gelegen camping met goede faciliteiten, waaronder winkeltje, café-restaurant én de douche is inclusief. Je kunt zelf je plek uitkiezen, waarvan veel met uitzicht op het meer. Naar ons idee één van de betere campings in de buurt. Vriendelijke beheerders. 243dkr voor 2 personen zonder elektriciteit.