@Wildemien
- 2013

Sitecode: 81980
Super relaxte camping. Randy en haar man maken het de gasten naar hun zin. We hebben een bootje gehuurd om te vissen, maar hebben ook heerlijk gezwommen in het fjord bij de camping. Sanitair is wat verouderd, maar voldoet prima.

prima plek tegen een groot vakantiepark aan. De betaling is lastig omdat hij onze kaarten en contactdoos niet pakte. Hiervoor moesten we naar de receptie een eindje verderop gaan.
Mooi weer camping. Veel vaste plaatsen. We hadden de pech dat het een dag had geregend waardoor de plek veranderde in een modderige bende. Er moet betaald worden voor de hond, maar daar zijn geen voorzieningen voor. Hond mag zwemmen aan de rand van de camping, uitlaten kan niet binnen een straal van 100 meter rond de camping zonder boze buurtbewoners. Vriendelijke eigenaren. Wij betaalden €30,- voor 2 pers., 1 hond en electra.
Heerlijke groene oase in de stad. In de verte hoor je het verkeer. Schoon sanitair, vriendelijke eigenaren. Tram op zo’n 150 meter, dus met een klein halfuurtje ben je in het centrum.
Heerlijke, rustige plek. Er is een gelegenheid om pizza, zapiekanka, fritka, frisdrank en bier te kopen. Soms komen ze ‘s morgens langs met een dagmenu wat je kunt bestellen. Zeer vriendelijke mensen. Heerlijk meer om te zwemmen, maar ook kajaks en waterfietsen te huur Als we in de buurt zijn, komen we graag weer.
Prima camping voor 1 nacht. Om te zwemmen moet je ws heeeeel ver het water inlopen waar veel zeewier/planten in groeit. Niet heel fijn om te zwemmen. Wij stonden niet aan de zeekant. Vlak langs ons liep een vrij drukke weg.
Prachtige plekken in de duinen. Daarnaast ook ‘veldjes’ wat misschien leuker is voor de kids. Sanitair prima
Prima camping, vlakbij Rømø, leuke strandjes op loop-, fietsafstand. Sanitair zou iets schoner kunnen, maar is okay. Nu in coronatijd rustig, ongeveer 1 3e van de camping is vol.

Fijne camping met dit jaar een nieuwe, zeer behulpzame en vriendelijke, eigenaar. Schoon en netjes sanitair. Er is een simpel restaurant en een winkeltje voor de basisspullen. Tevens bootverhuur.
Sitecode: 19152
Toffe plek aan een mooi fjord. Betalen bij de Spar, waar je naast je boodschappen doen ook kunt eten. Douchen en toilet in gebouwtje bij jachthaven 75 meter vanaf het grasveld. Alleen de weg naar deze cp is al een feest
Prima camping, zeer schoon sanitair waar bijna de hele dag iemand loopt om alles ook schoon te houden. Vriendelijke mensen. Zee is voor de camping. De camping is ' nachts afgesloten, je krijgt een code voor een hek. Wij betaalden 2pers, camper en electra €27,- p/n
Prachtige plekken en heel mooi sanitair, waar je alleen gebruik van kunt maken met een pasje. Hier betaal je €4,- extra voor. Bus op een paar minuten loopafstand
Prima, gezellig.
Sitecode: 2084
Heerlijke plek, openbaar toilet bij Hotel de Ville. Strand naast de parking. Goede stranddouche. Diverse horeca vlakbij. Wij hebben hier prima gebivakkeerd.