@Wilfried-Poelman

- Carado T339
- 2016
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Super ontvangst door de eigenaresse, met appels en een paar eieren! Mooie ruime plaatsen op verschillende veldjes. Brandschoon sanitair. Volop fietsmogelijkheden in de omgeving. Ook vlakbij een supermarkt, wel zo handig.
Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
Uitgebreide ontvangst door de enthousiaste eigenaar Je mag zelf een ruime plaats uitkiezen en ruimte is er!! Dit in tegenstelling tot de eerste camping na de brug, daar staat het hutje mutje. Even doorrijden dus. Sanitair is inderdaad wat gedateerd, maar brandschoon. Er is al één extra sanitair unit met drie badkamers en daar komt er voor volgend jaar nog een bij. Mooi fietspad langs de Sûre en Diekirch op loopafstand.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Hartelijke ontvangst door de eigenaresse, die ons meteen een rondleiding gaf. Je kunt zelf een plaats uitzoeken, water en stroom op de plaats. Prima sanitair en uitstekende wifi. Arcen op loopafstand.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Toen wij aankwamen was het wat onduidelijk waar de ingang was. Je moet bellen om iemand te laten komen. Bij de boeking wordt ook €50,00 borg in rekening gebracht, waarvoor is onduidelijk. Als de plek netjes achter gelaten wordt, krijg je die binnen een week terug. Voordelen; mega grote plaatsen, 16 amp stroom, water aan en afvoer op de plaats en goede wifi. Nadelen; duur €40,00 per nacht excl. belastingen en dan ook nog douche muntjes van €0,50.
Sitecode: 19592
Een camping zoals iedere camping zou moeten zijn!! Bij aankomst wordt je verwelkomt door de eigenaresse en krijg je een rondleiding. Mooie ruime plaatsen, goed sanitair. Op fietsafstand van het strand en Cadzand Bad. Mooie omgeving om te fietsen.
Mei 2026
Pluspunten; - Grote staanplaatsen met voldoende schaduw op een deel van de camping. - Goed restaurant - Dames bij de receptie erg vriendelijk en behulpzaam Minpunten; - Camping ligt aan lawaaierige drukke weg - Omgeving niet geweldig, enorme zooi op publiek strand - Toen wij een nachtje bij wilden boeken waren de dames van de receptie heel behulpzaam, totdat de bazin (de grijze heks) er tussen kwam.
Ik snap de negatieve reacties niet. Vriendelijke ontvangst, mochten zelf onze plaats kiezen en die zijn heel ruim. Sanitair is misschien wat krap bij een volledige bezetting, maar ziet er netjes uit en is schoon. Mooi zwembad, leuk restaurant met beperkte kaart. Overdag wat omgeving geluid, maar 's nacht is het heel rustig.