@Wilfried-Rombouts
- 2004
TOP plaats met geweldig uitzicht. Heerlijke buitendouche, 2 WC's, keukenblok, alles zeer eenvoudig maar sfeervol. Zeer vriendelijke eigenaar. Wij betaalden €21/nacht.
Dit is een TOP plaats. Zeer verzorgd sanitair, zeer vriendelijke eigenaar. €25/nacht.
Wij betaalden €70 voor 2 nachten. Wel verzorgd sanitair maar te duur.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan en betaalden €27/nacht (staanplaats €17, toerismebelasting €6 en stroom €4) Er is geen sanistation aanwezig, bijgevolg geen mogelijkheid om vuil water te lozen en WC bak leeg te maken. Mooie plaats om wandeling te starten. Goed voor 1 of 2 nachten.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Topplaats!! Net en verzorgd sanitair met 2 WC's en 2 douches. owv de zware regenval was de camperweide gesloten maar we konden perfect staan op het verharde deel, waar ook een stroomaansluiting voorzien was. Ideale plaats om te wandelen en fietsen. Wij komen zeker terug.
2023
3 dagen verbleven op deze toplocatie. Zeer vriendelijke ontvangst door de gastvrouw met alle dagen 2 verse eitjes en een gezellige babbel. Ideaal om mooie fietstochten te maken naar Terneuzen, Axel, Hulst, het land van Saeftinghe. Wij komen zeker terug..
2021
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

6 dagen verbleven op deze camperplaats. Zeer vriendelijke eigenaar. Prachtige wandelingen gemaakt. Jammer genoeg vroegtijdig moeten vertrekken wegens overvloedige regen.
Toplocatie met mooie en ruime plaatsen. Alle voorzieningen tip top in orde. Beheerders zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.
2020
Toplocatie: Zeer mooie CP. Ruime plekken op verharde ondergrond. Sanitair is zeer proper. Goede uitvalbasis voor fiets-en wandeltochten. Ook aan de honden is gedacht met een afgesloten speelweide. Wij komen zeker terug.