@Wilfried-Rombouts

Ja
2004

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

TOP plaats met geweldig uitzicht. Heerlijke buitendouche, 2 WC's, keukenblok, alles zeer eenvoudig maar sfeervol. Zeer vriendelijke eigenaar. Wij betaalden €21/nacht.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Dit is een TOP plaats. Zeer verzorgd sanitair, zeer vriendelijke eigenaar. €25/nacht.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij betaalden €70 voor 2 nachten. Wel verzorgd sanitair maar te duur.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij hebben hier 2 nachten gestaan en betaalden €27/nacht (staanplaats €17, toerismebelasting €6 en stroom €4) Er is geen sanistation aanwezig, bijgevolg geen mogelijkheid om vuil water te lozen en WC bak leeg te maken. Mooie plaats om wandeling te starten. Goed voor 1 of 2 nachten.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Topplaats!! Net en verzorgd sanitair met 2 WC's en 2 douches. owv de zware regenval was de camperweide gesloten maar we konden perfect staan op het verharde deel, waar ook een stroomaansluiting voorzien was. Ideale plaats om te wandelen en fietsen. Wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

3 dagen verbleven op deze toplocatie. Zeer vriendelijke ontvangst door de gastvrouw met alle dagen 2 verse eitjes en een gezellige babbel. Ideaal om mooie fietstochten te maken naar Terneuzen, Axel, Hulst, het land van Saeftinghe. Wij komen zeker terug..

6 dagen verbleven op deze camperplaats. Zeer vriendelijke eigenaar. Prachtige wandelingen gemaakt. Jammer genoeg vroegtijdig moeten vertrekken wegens overvloedige regen.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Toplocatie met mooie en ruime plaatsen. Alle voorzieningen tip top in orde. Beheerders zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.

Toplocatie: Zeer mooie CP. Ruime plekken op verharde ondergrond. Sanitair is zeer proper. Goede uitvalbasis voor fiets-en wandeltochten. Ook aan de honden is gedacht met een afgesloten speelweide. Wij komen zeker terug.

zeer rustig gelegen camperplaats met alle voorzieningen. Wij hebben hier 2 dagen gestaan en zeer goed gefietst en gewandeld.

Sitecode: 42048

Rustig gelegen camperplaats met alle nodige voorzieningen. Uiterst geschikt wanneer men graag fietstochten maakt via het knooppuntennetwerk. De toiletcabine is niet proper.

Rustige camperplaats gratis zonder voorzieningen aan het Landalpark op 6 km van Froidchapelle. Mooie uitvalsbasis voor uitgestippelde wandeltochten. Fietsen rond het meer is een aanrader.

Mooie camperplaats met zeer vriendelijke gastvrouw. Prima uitvalsbasis aan de rand van het bos voor uitgestippelde wandeltochten. Ideaal voor wandeling met hond. Tevens vlakbij fietsknooppuntennetwerk. Bij regenachtig weer is toegang tot camperplaats via zandweg vrij modderig. Anders zeker een 10 verdiend.

Reeds verschillende keren op deze camperplaats gestaan. Prima plek waar het zeer mooi is om te wandelen en fietsen. Wel jammer dat alle voorzieningen op 300 meter afstand verwijderd zijn. Niet ideaal voor mensen die niet goed te been zijn.

prima plek met gratis stroom.

prima cp met ruime plaatsen en basisvoorzieningen, zeer rustig gelegen. vriendelijke ontvangst. 14€ inclusief stroom is wel aan de hoge kant.

prima plek. Reeds verschillende keren overnacht. Heerlijk fietsen en wandelen in de buurt.