@WilfriedWolterinck
- 2007
- Hymer S-Klasse 820
- Integraal
mooie grote ruime plekken en erg rustig we stonden er met 2 campers alles is aanwezig voor de camper inclusief stroom en dat voor die prijs
Erg vriendelijk en behulpzaam je heb een muntje nodig voor water vullen de rest is gratis. Ook kun je er gas vullen.
Zeer mooie weg er na toe ook wel een mooie uitdaging maar goed te doen met een camper van 8.5 meter en één aanhanger van 5 meter. Wij hebben hier 1 dag gestaan en wat een uitzicht heb je hier en stilte.
En zeer mooie rustige camperplaats voor 5 campers met schone wc en lekkere warme douche. Dave en Marjolein zijn erg vriendelijke en behulpzaam en spreken Nederlands en verschillende andere talen. Wat echt een aanrader is dat Dave voor je kookt en aan je camper bezorgd je kunt ala kaart of verschillende dag menu's nemen erg lekker en zeer uitgebreid ook bied hij verse broodjes service aan uit de oven. Wij hebben er 7 dagen gestaan erg gezellig en
mooie plek vlak bij het stuwmeer en een restaurantje staat op zand wat gezellig muziek van uit het restaurantje s'nachts rustig
Wij hebben problemen met de truma kachel maar ze hadden de eerste 2 weken er geen tijd voor toch hebben ze ons goed geholpen ze hebben een afspraak gemaakt voor bij een andere truma dealer. dit alles is Super geregeld door de receptioniste.
Mooie rustige plek waar water is en je de wc kunt legen in het nieuwe wc gebouwtje. Alleen is het waterpijl van het meer erg laag waardoor eigenlijk niet het meer kunt zien en kijk je nu tegen het riet aan.
Mooie gratis plek moet zeggen bij regen is het op sommige plekken wat modderig maar als je die mijt valt het mee s'nachts lekker rustig. Je staat een klein stukje van het plaatje daar integen lekker rustig en mooi uitzicht op zee. Water en legen van je wc gratis.
Camping camperplaats met alles er op en er aan maar 1100 tl voor 1 nacht voor 2 personen is in verhouding erg duur de plaatsen zijn wel groot maar dan nog en stroom moet per kilowatt afgerekend worden zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Kusadasi centrum is ongeveer 6 km verder. De weg boven je hoor je wel maar niet storend.

Een goede camperplaats waar je gemakkelijk met de metro na Izmir kunt reizen en dat voor 63 eurocent pp. Het is ongeveer 10 minuten lopen na de metro en de gebruikelijke winkels. Op de camperplaats is het erg rustig en het personeel is erg vriendelijk en ook erg behulpzaam en helpen je graag. Mocht je problemen met de camper hebben dan lossen ze het voor je op kan niet bestaat niet. Je moet er ook geen super plek van verwachten maar alles is er.

mooie plek aan zee je moet wel geheel zelf voorzien zijn er is verder niks de weg is overdag vrij rustig en s'nachts is het erg stil op het ruizen van de golfen na
Is een camperplaats voor 6 campers met alles er op en er aan. Wat je niet gebruik daarvoor hoef je ook niet te betalen. En dat voor 10 euro per nacht mag je niet klagen. Alleen jammer van de terrien bewakings honden van de buren die 3 overdag wel van zich laten horen maar s'nachts zijn ze wel redelijk rustig, we hebben 3 goede nachten gehad. In bijna heel Spanje hoor je honden geblaf.
Mooie camperplaats met bijna alle voorzieningen voor een camper. Snap niet dat deze persoon in een camper mag rijden, ben zelf 14.5 m lang 2.45 breed en 3.35 hoog en weeg 7.8 ton kon er met gemak komen. Als je niet kunt rijden geef dan de camperplaats geen slechte beoordelingen.
Mooie en schone camperplaats met alles er op en er aan wat een camper nodig heeft erg vriendelijke beheerder. Dicht bij het dorp wel stijl omhoog fietsen na het dorp maar goed te doen
Als je aan komt rijden denk je autosloperij maar achter is er een mooi vlak camper plek voor 40 campers met alle voorzieningen, en lekker rustig je hoort de weg niet en van de autosloperij heb je geen last. Schone sanitair. Erg vriendelijk ontvangen. Bakker komt ook 's morgens langs.
Als je van rust, wandelen en mooie uitzicht houdt is dit een geweldige plek de eigenaar (Nederlanders) is erg behulpzaam we hebben hier 6 dagen erg na ons zin gehad. Je hoort overdag en s'nachts geen honden.
We hebben hier 5 dagen gestaan van 18 tot 23 april, erg vriendelijker beheerder vlak bij de Keukenhof, MH 17 monument en polderbaan in de camper zijn de vliegtuigen en weg haast niet te horen. Fijne camper plek.