@Wilko-on-Wheels
- 2016
- La Strada Anders Anders
- 2001
Wij verbleven hier 1 nacht. Het sanitair is voortreffelijk en de ontvangst ook. Echter vier sterren omdat je geen tafel en stoel mag buiten zetten. Wat wij heel prettig vonden was dat er een super goede masseur op de cp aanwezig is. We hadden allebei wat lichamelijke klachten en hij heeft ons daar van af geholpen. Vraag bij de receptie naar Jacco, hij heeft gouden handen. Wij bewegen weer soepel dankzij hem.
Sitecode: 19385
Prima camping. Schoon sanitair en hete douches. Gescheiden afval inzameling. Redelijk vlakke plekken. Mooi wandelen langs de rivier of de regen over gelegen berg op. Heerlijk eten in het restaurant. Een Marokkaanse salade, tajine kefta, fruit, yoghurt en water voor twee personen, slechts 200 dirham. Wij komen terug in november 👍🏻
Hele fijne CP. Schone toiletten en warme douches. Mooi uitzicht op de duinen. Leule binnentuin met zwembad. s Ochtends vers brood.
De camping is prima in orde. Er wordt door iedereen hard gewerkt om alles mooi te maken en houden. De (dames) douche was heerlijk warm, de heren douche was minder warm. De plekken zijn allemaal oké en redelijk vlak. Bij het afrekenen wilde men ons één nacht teveel laten betalen. Na enige discussie kregen we het teveel betaalde geld terug. We kregen iedere ochtend vers brood aan de camper.
Sitecode: 20020
Prima camping met vriendelijke ontvangst. De plaats om te staan mag jezelf uitkiezen. Keuze uit schaduw of zon plaatsen. Overal is stroom. Toiletten zeer ruim en redelijk schoon. Papier aanwezig. Douches ook zeer ruim en warm water. Soms een beetje lage druk. Makkelijk om het dorp in te lopen. Je kon ook eten op de camping maar dat hebben wij niet gedaan.
Sitecode: 19500
Prima camping om Taliouine te bezoeken. ‘s nachts rustig, geen lawaai van de weg. ‘s ochtends vers brood. Wifi is zwak. Douche is heet en toilet schoon. De standplaatsen redelijk vlak. Overal is stroom.
De enige camping in Marokko gerund door een vrouw. Mooie plekken langs de rivier. Er is stroom en drinkwater. De douche is betaald, maar warm. Toiletten schoon en voorzien van papier.
Loos plek is goed aan te rijden Toilet legen en water lozen prima in orde. Er is geen water om toilet om te spoelen, dus zelf mee nemen in flessen. Snap niet wat de vorige review met de loos plek te maken heeft.
Hele fijne camping en vriendelijke ontvangst. We draaien vier machines met was en namen drink water in. De douches waren warm en ruim. De toiletten schoon en voorzien van papier. Het is mogelijk om ‘s avonds onder het afdak van het terras te zitten. Er zit een winkeltje km de hoek waar je brood kunt kopen. Er was weinig lawaai van de omgeving, dus gegarandeerd goed slapen.
Sitecode: 20767
Dit is een prima camping. Vriendelijke ontvangst. De beheerder spreekt Frans en een beetje Engels. Bij de receptie kun je vanaf 08:30 uur vers brood kopen. De plaatsen zijn groot en sommige zijn verhard. De douches waren heerlijk warm, het water een beetje zoutig, niet hinderlijk. De toiletten zijn schoon en functioneel. Net buiten de camping zijn veel terrasjes en koffie verkopers. In de omgeving veel straat honden. Strand niet om te baden
Super rustige camper plaats. Sanitair ongekend voor Spaanse begrippen. Douche heerlijk warm, zeven minuten voor een euro. Er papier op toiletten. Iedere standplaats heeft een stroomaansluiting. Er zijn twee wasmachines en een droger. Ook zijn er drooglijnen. Een klein overdekt terras met tafels en stoelen. En een vriendelijke beheerder. Wij komen zeker terug.
Fijne camperplaats. Door de week erg rustig, in het weekend druk. Je kunt er afval kwijt in een container langs de weg en er is vers drinkwater uit de fontein. Mooie uitvalsbasis voor prachtige wandelingen, waar je van dichtbij gieren en adelaars kunt spotten.
Gesloten van 17 t/m 21 april vanwege een festival.
De douche is warm, maar er komt zout water uit. Er hangt een onaangename geur in het toilet gebouw. Drinkwater is ook zout. Er was een vervelende ruitenwisser verkoper, die niet snapte wat nee betekende. Hij zat net zolang aan onze ruiten wissers tot ze echt stuk waren. De plekken zijn verhard wat fijn is als het regent. Uitzicht over zee is mooi en camping is netjes aangelegd.
Ik sluit me aan bij de vorige review. De tajine, mjam. Een kleedje voor je deur. Helpen met uitgraven, als je je vast rijdt. Saïd en Marjan regelen het, zelfs een taart voor mijn verjaardag!!!
Sitecode: 19010
Vergane glorie. De entree is netjes en wordt verzorgd. Daarna is het een grote grond vlakte waar iedereen zijn camper parkeert naar believen. Het achterste sanitair blok is slecht onderhouden. Deuren missen voor de toiletten en de deuren die er wel zijn kunnen niet op slot. De ligbedden bij het zwembad zijn vergaan.
Sitecode: 20527
Dit is geen cp meer. Wij werden vriendelijk gevraagd te vertrekken omdat het niet veilig zou zijn. Door gereden naar Gite Dayet Chiker, vijf minuten verderop, en daar twee heerlijke dagen doorgebracht. Inclusief ontbijt en ‘s avonds een super lekkere tajine. Er is een douche en toilet en een leuk zitje.
Sitecode: 20515
prachtige plek, geweldig uitzicht, alles is eenvoudig maar aanwezig. Vriendelijke behulpzame beheerder die ons hielp met het vinden van een garage voor een paar nieuwe remblokken. Winkeltje op 5 km. klein maar fijn is een goede omschrijving. De toegangsweg is een klein stukje steil maar prima te doen.
De plaats is zeker mooi. Gedurende de winter periode echter alles afgesloten. Konden ook niet legen.
Het was erg druk rondom de parkeerplaats. Door werkzaamheden in de stad moest alle verkeer langs de parkeerplaats. Er ligt veel grof grind. zorg dat je contant geld hebt als je wilt parkeren. €5,- voor 24 uur. Scheelt je moeilijk gedoe met een app downloaden en creditcard toevoegen. Er zijn verder geen voorzieningen.
De plekken lopen iets schuin, maar met blokken hoe dop te lossen. Wij waren in het weekend. Het was gezellig druk met lokale mensen die kwamen picknicken. Er stond ook een foodtruck met hamburgers etc. Toilet zat erg vol en zelf papier mee nemen. Grote afval containers aanwezig. Wij hadden geen last van de waterval of muggen.
Fijne plek op 100 mtr lopen van een zandstrand. Zee is makkelijk in te lopen. De toiletten waren schoon, wel zelf een papiertje mee nemen. Er staan voldoende afbakenend om te plek schoon achter te laten. Buiten ons stond er één andere camper. Het was rustig, alleen wat lokale mensen die komen wandelen of zwemmen.
de locatie wordt sinds 30-8-2023 correct weergeven. alle voorzieningen zijn uitstekend en schoon en de overnachting zijn zeer rustig. De elanden komen zelfs even kijken
Prachtige camperplaats, dicht bij het kasteel. Er is een openbaar toilet en douche, ziet er schoon en verzorgd uit. Stroom apart betalen met munten. Een dagkaart (24 uur) voor de camper kost €10,-
Wij vonden het een verschrikkelijke plek. In de buurt klonk ca iedere drie minuten een harde knal. Onze hond was daar zo bang voor dat ze niet uit de camper wilde. Daarnaast ligt de cp aan de doorgaande weg afgescheiden door een lage heg waar auto’s hard over rijden. Je kunt dan beter een plek op de naastgelegen camping boeken, die is net zo duur. Je hebt dan heel last van de auto’s maar wel van de knallen, 09:00 in de ochtend tot 21:15 avond.
Leuke camperplaats naast het openbare zwembad. Tijdens openingstijden kun je daar douchen, van het toilet gebruik maken en om stroom vragen. Ze serveren er heerlijke koffie, lekkere broodjes, pizza’s en koud bier. Er is een speeltuintje voor de kleine kinderen. Penelles is zeker een bezoek waard vanwege de vele muurschilderingen. Tip: zet je camper op één van de twee middelste vakken ivm vogelpoep uit de bomen.
Nette plek. Water werkte niet. Jetons voor stroom te koop bij naast gelegen zwembad. Dasr kun je ook douchen voor €2 pp. In de bar kun je drankjes en een hamburger menu etc. kopen. Er is een grote vuilnisemmer. Plekken zijn voorzien van grind en licht hellend.
Prachtige gratis camperplek. Verharde plaatsen die heel iets aflopen. Groenvoorziening en picknick tafels tussen de plekken. Water innemen, grijs- en zwart water lozen, geen probleem. Alles super in orde. Er staan lantaarnpalen en er is een grote vuilnisbak. Je loopt zo het dorpje in. Supermarkt op 900 mtr. Prachtige wandel-en fiets mogelijkheden.
Een camperplek als zoveel anderen. Je moet een app installeren en een account aanmaken. Betalen kan via de app met creditcard. Je krijgt in de app een code voor het toilet/ douche. De douche geeft alleen koud water. De plekken zijn verhard en vlak. Voor water etc heb je een jeton nodig. Deze kun je kopen in in het stadje en is gratis bij besteding van €10 in één van de twee genoemde barretjes. Zie foto’s. Er zijn geen vuil containers oid.
Mooie nieuw aangelegde cp. Volop zon en twee picknick tafels. Rust en ruimte. Je hoort overal vogels zingen. Zwembad was nog gesloten. De voorzieningen die er zijn werken goed.
Grote cp waar je in de blauwe vakken voor €5,- 48 uur mag staan. Je kunt dan ook gebruik maken van de stroom, water etc. In de witte vakken is het gratis overnachten.
Sanizuil is afgeplakt met vuilniszakken. Geen inname mogelijk. Lozen chemisch toilet mogelijk, spoelen niet. Toiletten zijn wel beschikbaar. Vuilcontainers aanwezig. Winkels op 5 min lopen.
Deze is gesloten tot en met 3 oktober 2022