@WillGerd
- 2018
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Wij hebben hier drie nachten gestaan en alles is correct verlopen. Het was rustig en sanitair is proper. De camping ligt vlak bij Otterloo en een ingang van het national park de Hoge Veluwe. Bijzonder interessant is het Krúller-Müller museum, echt het bezoeken waard.
April 2026
Wij bevestigen alle positieve commentaar van de meeste reviews: kleinschalig, rustig, in de natuur, zeer verzorgd, vriendelijk onthaal, broodjes service, …. Goede vertrekplaats voor wandeltochten, MTB of gravelbike ritten en uitstappen met de wagen/camper in de regio.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Gratis parkeren op 100m van het huis van S.Dali, vlak bijeen strandje. Dus een zeer geschikte plaats om dit plekje te bezoeken. Vlakbij zijn er ook mogelijkheden genoeg om iets te eten en te drinken. Wij hebben er niet overnacht omdat we 40 km verder op een zeer goede camping stonden voor enkele dagen. Oh ja, zeer goede inrit. Ik denk dat de opmerking hierover slaat op een grote parking eerder op de weg.
Op woensdag 22/04/26 halfweg de voormiddag volledig bezet met auto’s. Geen campers, niet verwonderlijk, het is een parking en geen camperplaats. we zijn dan maar iets verder gereden. Bij het ‘fort’ is er wel een goede parking, ook voor grotere campers.
Niet echt een camperplaats, maar overnachten wordt gedoogd. De politie kwam langs en er was geen probleem. wel een ideale ligging voor bezoek aan het stadje en het kloostermuseum. Daarom toch nog drie sterren.
Zeer verzorgde camperplaats vlak bij het centrum van een prachtig stadje. Elektriciteit per camperplaats en perfect sani-station.
Zeer goed gelegen, vlak bij het prachtige oude stadje Aísma. Het is een grote camperplaats maar toch vrij rustig. Het is ook een goede uitvalsbasis voor wandeltochten en andere uitstappen.
Goede plaats voor een bezoek aan de mooie provinciestad. Eén overnachting volstaat.
Eigenlijk is het gewoon een parkeerplaats (P3), maar het is een zeer rustige plaats in een prachtige omgeving. Het uitzicht is gewoon schitterend. Daarom toch 4 sterren!