@WillSpapens
Prima camping met schoon sanitair. Als je de citadel wilt bezoeken in Besançon en slecht ter been bent (net als ik) adviseer ik het toeristische treintje of bus te pakken op Place du 17 September. Ik kon het net halen en de bus terug genomen.
Fantastische camping aan het meer. Wij hadden privé sanitair en was prima. Alleen even opletten, de navigatie stuurde ons ons over een weggetje net zo breed als de camper. 😬 Met een lengte van 8 meter kon het net, maar als ik een tegenligger was tegengekomen had ik een groot probleem. Bij de receptie zeiden ze dat dit vaker voorkomt terwijl er een normale provinciale weg langs loopt.
Ik deel de vorige reviews. Echter is mijn camper 8 meter en 3,25 meter hoog kan net. Alleen mogen ze de de de takken van de bomen wel snoeien, want die schraapten over het dak met airco en schotelantenne heen.
Top camping met veel top restaurants. 1 ster minder voor te veel animatie en keiharde muziek bij het zwembad.
Schitterende omgeving. Sanitair is sterk verouderd. Geen plek om chemische toilet leeg te maken, dus maar leeg gemaakt op de gemeenschappelijke toilet. Ik heb een camper van 8 meter en met moeite van de camping afgekomen vanwege steile helling. Met maar 2 cm ruimte langs receptie af gereden.
Ik sluit mij aan bij voorgaande recensies. Maar! Ik heb een Hymer van 8 meter. Drama door erg smalle wegen en overhangende takken. Takken schrammen over het dak. NIET doen. 😬
Sanitair modern en schoon. Simpel restaurant met alleen pizza. Via fietspaden is Lyon prima en veilig te bereiken. Terug wel elektrisch stijging van 148 meter over een lengte van 10 kilometer.
Inderdaad een basic doorreis camping. Prima voor 1 nacht. Eten Frite, broodje hamburger en kipnuggets eenvoudig.

Top basic camping. Direct bij knooppunt 5 om te starten voor diverse mooie fietstochten door de Sallandse heuvelrug. Leuke restaurants in de directe omgeving op loop of fietsafstand. Sanitair super schoon, gedateerd, maar nieuwe is bijna klaar.