@Willd173
wauw deze plek is geweldig! we hebben de dag ervoor gemaild om een plekje te reserveren, zou het aanraden als het druk wordt. vrije plek om te verblijven met elektriciteit geen water of andere voorzieningen. we hadden een gratis rondleiding alleen wij 2 in het Engels Alissia was geweldig, zo interessant. zulke mooie gronden. we kregen niet te eten wat jammer was als volgeboekt. kocht wat wijn en olie die redelijk geprijsd was. echt een aanrader om te bezoeken. kan niet geloven dat ze gratis een verblijfplaats aanbieden!
we hadden geen toegang omdat satellietnavigatie ons onder een brug van 3 m wilde brengen en we konden geen omweg vinden. ergens anders gebleven.
de enige reden waarom het 2 sterren krijgt en niet 0 is de locatie en gemakkelijke toegang tot de leuke stad. OVERAL insecten op het ongemaaide jeukende gras en op het strand. Vreselijke nachtrust vanwege de groepen honden die de hele nacht in de buurt blaffen !! Aardige eigenaren, maar voor € 15 per nacht zonder voorzieningen is het duur en een beetje afzetterij. Goed voor windsurfers, het is een ideale plek en het was leuk om naar te kijken.
Verblijf van 1 nacht € 30 - niet de beste locatie als lange wandeling naar het Gardameer of prima fietsen, maar goedkoop in vergelijking met dichterbij. zwembad op het terrein wat leuk was vrij klein goede temperatuur, moet hoeden dragen die ze je geven om naar binnen te gaan. schone faciliteiten, moet betalen voor warme douches. we hadden schaduwplek. grind parkeerplaats. vriendelijke dame, spreekt weinig Engels, maar was behulpzaam met vertaling.
parkeerplaats op het strand gescheiden door een weg, kan het strand van een paar rijen terug niet zien als vrij druk. € 8 voor de nacht, vriendelijke kerel - vrij vlak veld. geen voorzieningen. gemakkelijke wandeling naar fano om te dineren. goede plek voor honden om rond te rennen op het strand. niet de mooiste stranden, kiezels maar bouwwerkzaamheden in de buurt.
Verblijf van 1 nacht was € 27,50 voor twee personen, elektriciteit en rij recht tegenover strand - gescheiden door een hek. Warme douches inbegrepen, krachtig hoewel de faciliteiten oud zijn en niet al te schoon aanvoelen. wat rotzooi rond het terrein. geen wc-rol of zeep in loos. erg luidruchtig gedurende de nacht, misschien trein in de buurt. er wonen veel mensen zo lijkt het. vriendelijk personeel. mooi plekje aan het strand, veel schaduw. elke staplaats heeft watervoorziening, slang nodig.