@WillekeNijs

- Burstner Campeo Active
- 2022
- Ander
- Buscamper
ik begrijp de negatieve recensies niet echt (behalve dat de camping duur is). sanitair is netjes en vrij recent vernieuwd. de camperplekken vooraan zijn ok van grootte, de comfort kampeerplaatsen zijn een stuk groter (en duurder). het zwembad is fantastisch! veel wandel- en fietsmogelijkheden, en in vol hoogseizoen valt de drukte heel goed mee! we boekten 1 dag op voorhand voor 2 nachten.
rustig gelegen camping! ideale ligging om etappe 2 van de Eislektrail te wandelen. het was rustig tijdens het paasweekend. sanitair beetje verouderd maar zeer proper. Douches waren lauw en teveel druk op het water. 5 minuten warm water, maar was voldoende.
heerlijke rustige nacht gehad! we stonden samen met nog 1 camper hier. deze plaats is gratis van 1/11 tot 31/1. de prijs in de app is niet juist en bedraagt in het seizoen 18€/24u voor campers. spectaculair uitzicht!
4 sterren omwille van te weinig plaatsen. toen we aankwamen stonden er al 7 campers. we hebben het risico genomen en ons op de auto parkeerplaatsen gezet. met onze van passen we perfect op een parkeervak. 's ochtends kwam er een plaatsje vrij en hebben we ons verplaatst.
mooi terrein, maar het sanitair is echt verouderd. we werden terug gekatapulteerd naar de jaren 60. mits wat investeringen is hier echt een pareltje van te maken. geen wonder dat de camping niet vol staat in het hoog seizoen.
hele mooie camping, een prachtige view. we hadden de camperplaatsen met uitzicht over het limfjord. sanitair schoon, maar wat verouderd. daarom 4 sterren.
top camping! super goed gelegen in de duinen met heel veel respect voor de natuur! het sanitair was meer dan top! de enige reden waarom ik 4 sterren geef ipv 5 is dat er toch net iets te weinig douches en toiletten zijn. ik kon pas om 23u gaan douchen omdat ze de hele avond druk bezet waren.
top camping! super de luxe sanitair! de keuken was echt een comfort op deze camping! Lidl vlakbij. en ook het centrum van Ribe is niet ver! we bezochten het Vikingecenter.
fijne camping, goed gelegen aan zee! grote plaatsen en het sanitair was zeker goed! we hebben genoten!
we hebben hier overnacht op doorreis naar Berlijn. rustige plek! we vonden het alleen prijzig omdat er quasi geen voorzieningen waren, enkel elektriciteit die dan ook nog eens apart betaald moest worden. we vonden het geen 14€ waard.
ik kan echt niks slecht over deze camping zeggen! echt helemaal top! super schoon sanitair, heerlijke douches, kleinschalige camping, bus vlakbij die naar Mahlow rijdt of een half uurtje wandelen naar Mahlow. van hieruit van je dan in een half uurtje in Berlijn centrum wij hebben alleen maar genoten! dikke aanrader!!! we komen zeker terug!
mooie camping, goed sanitair, in de winter zijn de comfort plaatsen heel erg nat en sta je half op het weggetje. vlakbij Valkenburg. we betaalden 66 euro voor 2 nachten op basis van 2 personen op een comfortplaats.
al 2 keer proberen te boeken hier omdat die camping zo snel vol zit, maar weekend boekingen zijn voor hen niet goed genoeg.... je mag een weekendje komen op deze camping, maar dan moet je dus het geluk hebben dat er nog plaats is. wat mij betreft gaan ze me nooit zien op deze camping! ik vind het zeer hautain dat ze enkel boekingen willen toestaan voor lang kampeerders.
super tevreden van deze camping. we hadden een plaats bovenop de berg in het bos. sanitair verouderd, maar wordt deze winter allemaal vernieuwd. super vriendelijk personeel!!!! we voelden heel erg welkom. we zijn hier 4 dagen gebleven.
we hebben hier 2 nachten gestaan. op doorreis van Italië naar België. op zich zeker een goede camping, vriendelijke uitbaters, mooie, ruime plaatsen, alleen stonden we dicht bij het sanitair en vond de jeugd op de camping het nodig om tot een gat in de nacht te blijven hangen rond het sanitairgebouw. hier mag volgens ons meer controle zijn op de stilte op de camping door de uitbaters.
uitstekende camping! super goede douches, onbeperkt warm water! super schoon! heel rustig! openbaar vervoer naar Madonna Di Campiglio aan de camping, super vriendelijke eigenaar. we mochten onze camper parkeren tijdens onze huttentocht. we waren blij dat hij daar veilig stond!
goede camping! wat er al gerenoveerd is, is heel netjes gedaan. douches zijn goed al zijn het er wel weinig, ik mis ook een knop om hem op pauze te zetten. als je lange haren hebt is 6 minuten erg kort om shampoo en conditioner in te brengen. we missen een loosplaats voor grijswater. maar chapeau aan de beheerders, het is niet gemakkelijk om de boel te runnen met het personeel dat er is.
's ochtends gereserveerd voor 1 nacht. kei goed meegevallen. de toiletten zijn wat verouderd, maar de douches zijn helemaal vernieuwd. de eigenaar heeft de camping 3 jaar geleden overgenomen en is volop aan het investeren om hem te verbeteren. zeer vriendelijke eigenaren!
heel erg rustige plaats om te slapen. ideale doorreis plaats. de camperplaats stond vol, dus hebben wij gestaan op de parking ervoor.
wij hebben hier 2 nachten gestaan om Koblenz te bezoeken. ideaal gelegen, op wandelafstand van het centrum (3 km). prachtig gelegen met uitzicht op de Deutsches Eck en Fort ehrenbreitstein, wat trouwens fantastisch is in de aanloop naar kerst. dan wordt christmas garden georganiseerd en kleurt het fort in prachtige kleuren door het lichtspektakel. sanitair was dik ok! zeer proper. wel best prijzige camping, maar dik ok voor wat je ervoor krijgt.
mooie plaats om te staan, maar te weinig verharde plaatsen. de eerste nacht stonden we op een verharde plaats. toen we de volgende avond terug kwamen waren alle verharde plaatsen bezet en hebben we ons op het weggetje moeten zetten, omdat het echt te nat was om in het gras te gaan staan.
prima camping, we stonden bovenaan op camp3. mooie plaats! ook het sanitair was dik in orde. de gebouwen hebben een verouderd sanitair, maar de mobiele sanitaire containers waren helemaal prima. op de tentenweide beneden ons hadden wat jongeren een feestje gehad, met de nodige kotsgeluiden... omdat je op de berg staat (terrassen) klinken de geluiden van beneden extra luid.
top locatie! op 10 minuutjes wandelen van het centrum, op 20 minuutjes wandelen van het chateau dat ook echt de moeite waard is om te bezoeken. heel proper sanitair, genoeg douches, toiletten, en ook lavano's om af te wassen. veel wandelmogelijkheden, prachtige omgeving! wij zijn 2 nachten gebleven. de eerste nacht op het grasveld gestaan, tweede nacht hebben we een plekje met elektriciteit.
we hebben een rustige nacht gehad. we hebben het fort bezocht alsook de wandeling gedaan, enkel wel de foute markering gevolgd. je moet tot aan de kapel wandelen en dan de markering van het groene kruis volgen. anders kom je niet langs alle bunkers. Het was meer dan de moeite waard!
heel erg rustige nacht gehad hier. prachtige plaats op te overnachten. veel en ruime plaatsen. je hebt wel een kaart nodig van camping-car park carte d'etappes. volgens de automaat zou je die ook ter plekke uit de automaat kunnen kopen.
super camperplaats! vlakbij de baie d'Authie. we zijn aangekomen om 13u en weer vertrokken om 17u. in die tussentijd is er niemand langs geweest om het het bedrag van het parkeren te innen. mooi meegenomen dus. alles is aanwezig wat er moet zijn. de plaatsen zijn vrij smal, maar zeker dik ok. toen we aankwamen om 13u was er nog plaats zat. tegen dat we vertrokken stond de camperplaats vol!
camping heeft een super ligging, vlakbij het dorpje en dichtbij de zee. mooie afgebakende plaatsen, heel verzorgd, maar het sanitair is verouderd en niet echt schoon. de toiletten stonken naar urine, en de douches zou ik zonder slippers niet willen gebruiken. desondanks wel een ok camping voor een nachtje aan de opaalkust.
toffe camperplaats! voldoende plaats! als je laat bent zijn alle stopcontacten bezet. Wij hadden gelukkig onze eigen voorziening bij ons! De camperplaats ligt achter een omwalling en het is er 's nachts rustig. Wij voelden ons veilig in onze daktent!