@Willem-W.
- 2019
Super verblijf gehad met onze kleinzoon van 2,5, volop speelgoed voor de kindjes en een zwembad met dit warme weer. Douche en toiletten zijn voorhanden net als warm water voor de afwas. Ellie is een gastvrouw ten top met elke zondag een vers ontbijt.
Nette (net vernieuwd) aangelegde camperplaats, grote plekken, aan de Ourthe, 10 min lopen van het dorpje Durbuy. Goeie warme douche en net sanitair.
op doorreis naar Spanje hier overnacht, hele fijne camping mooi in het groen met net sanitair met goed warm water. prettige vriendelijke eigenaars die het je echt naar de zin willen maken. klein restaurantje erbij waar je lekker kunt eten. dank je wel Harrie en fam. we komen zeker terug
Een heerlijk plekje aan de Duitse kant van de Rijn, 6 plaatsen bij een senioren appartement. Sanitair station aanwezig, leuk parkje, bakker, supermarkt en eetgelegenheden in de buurt. 15€ per nacht dmv een envelop die aan een soort brievenbus hangt.
8-10-2023 Nog volop plek aanwezig, vriendelijke ontvangst. Mooie plaatsen. Wifi kost geld. Voor €1 pp via receptie kan je met de bus enkele reis naar Alghero. Letop, Acsi Card geeft vanaf 8-10-2023 tot begin volgend jaar geen korting meer.
camping is inderdaad langer geopend dan aangegeven. Heerlijk plek onder de bomen met uitzicht op zee en dat voor 30€ per nacht, 50 meter van het strand verwijderd. Toiletgroep nieuw en erg netjes.
hier is geen mogelijkheid tot overnachten
helaas is de camping opgeheven, er komt een chaletpark.
mooie ruime plekken in een bosrijke omgeving, wel heel veel mieren maar daar hebben ze mierenpoeder voor in de winkel die je om je banden heen strooit zodat ze niet binnen komen. Heerlijk ruim strand met een goede strandbar, vrij nette douches en toiletten, wasmachine en droger, restaurant en winkeltje aanwezig, supervriendelijk en behulpzaam. wij waren hier 2 nachten voor €71,-. reserveren is niet mogelijk
Een kleine camping aan drukke weg, maar daar heb je geen last van, bar aanwezig, ruime plekken, stroom 3amp, net schoon sanitair, €25,- pn, dichtbij strand, restaurants, winkeltje, bakker. Vanuit porto Carrera vaart een boot om Cinqeu Terre te bezoeken. camping was vandaag (11-9-21) laatste dag open. Echt een aanrader 👍🏼
Een geweldige cp met priveterras, mooi uitzicht, goed verzorgd sanitair, perfecte WiFi, de aanmeldautomaat is een dingetje maar goed lezen wat je moet doen (gelukkig kan ik duits) en contant betalen aangezien de pas het niet deed, het weggetje omhoog is pittig maar te doen. Klein winkeltje voor vers brood en kleine inkopen in het dorp net als een heerlijke pizzeria. Je chemisch toilet kun je bij de loosplek legen.
rustige mooie ruime cp met de moezel op de achtergrond, toilet is gedateerd. Wij waren hier om te overnachten onderweg naar Italië, dus niets van de omgeving gezien. Kosten €9,- incl stroom, water