@Willem56
Vriendelijke ontvangst, alles is duidelijk en goed geregeld. Mooie ligging aan fietspad langs de Ourthe en dit op 2 km van Hotton. Cafetaria. Sanitair is netjes onderhouden, toegang met code, fijne douche met 50 ct muntstuk. We waren er met Pasen en vonden zowaar paaseitjes 's morgens. Tip: Durbuy heel goed bereikbaar per fiets, maar gezien de steile helling voor de terugweg eventueel de oude route langs de weg nemen.
Te doen als het moet, bijvoorbeeld omwille van de goede ligging. Niet echt onderhouden en voor de prijs van 39 euro voor camper + 2 personen verwacht je toch iets meer. De talrijke bordjes met geboden, verboden en regelrechte dreigementen doen vermoeden dat het vaste publiek zich niet echt correct gedraagt. Je denkt eerst dat het een vorm van humor is, maar niet dus ..
2023
Sitecode: 20398
Mooi gelegen camping, alles in orde, leuke sfeer, behulpzame uitbaters. Aanrader.
Schitterende camping, die door de vriendelijke uitbaters wordt beheerd met hart en ziel. Accomodatie, ligging, netheid, sfeer, activiteiten voor kinderen, ... alles top!
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Top gedaan, Wervik. Rustig, vlakbij natuur, cultuur (tabaksmuseum) op wandelafstand van de stad, alle voorzieningen, mooie ligging. (Alleen de beloofde WiFi werkt niet.). Wel reserveren!