@WillemEhv
- 1999
Sitecode: 72006
Mooie camping, vriendelijke omgeving. Ruime plekken direct aan de Fulda gelegen. Op fietsafstand naar alle bezienswaardigheden van deze bijzondere stad. Op loopafstand van Kasseler Messe en het mooie park daarnaast. Een aanrader.
Sitecode: 19130
prettige terras plekken met mooi zicht op het meer. Vrijwel nieuwe toilet- en douche voorziening. Goede wissel voorziening.
Technisch gesproken een goede CP als deze klaar is. Afvoeren grijs water mogelijk. Geen vers water, Geen mogelijkheid om toilet te spoelen. Terrein stinkt een beetje naar urinoir. Jammer. Kwartiertje lopen naar het strand in het dorp. Zee en strand mooi. Zandstrand
Voor ons een fijne tussenstop vanaf en naar het noorden. vriendelijke ontvangst. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn voorhanden. Op het erf met verrassend veel privacy. Leuk gastvrij verblijf.
Bij toeval op deze plek gekomen. Als onderdeel van het parkeerterrein kunnen 10 campers staan. Zweeds mooie omgeving aan 2 meren. Met veel mogelijkheden. Het is een vakantie omgeving met kamers en huisjes. Daarnaast is het een project om de cyclus of life volledig circulair te krijgen waarbij ook Co² te binden aan de grond. De moeite waard 👍
Een parkeerplaats waar ook een vijftal campers kunnen staan. Geen voorzieningen. Er blijven auto's staan van mensen die naar een van de (prive) eilandjes
Een prima plek aan het begin van het dorp. Ruime plekken. Geen voorzieningen. Als je die zelf aan boord hebt is het prima vertoeven. Betrekkelijk drukke weg op de dag. In de nacht rustig. Mooie omgeving, ook om te wandelen en fietsen.
Toen we in Zweden aankwamen en toen we er 2 weken later er weer weggingen hebben we overnacht op Elly Gården in Oxie bij Malmö. Het is een fijne plek bij hele vriendelijke mensen. Bij betaling kregen we 2 eitjes van hun kippen voor het ontbijt. Aanrader! Ook als uitvalsbasis bij een bezoek aan de stad 👍
Een hele fijne plek voor een camperaar, zoals wij. Vlakbij een meer. Groene omgeving, ruimte en vrijheid; Zweden op haar best! Voor een bezoek aan het Glas museum kijk eerst op de site. Beperkte openingstijden. Voor de kranen bij de waterwissel heb je een technische sleutel nodig. Ik kon deze ter plekke niet vinden. Voor de rest top. 👍
Een eenvoudige, maar mooie camperplaats, direct aan een meer. Alleen stroom en water als directe voorziening. Maar je kunt gebruik maken van de douche en wc van de naastgelegen zwemplaats. Naast zwemmen en roeien in het meer, kun je ook een mooi stukje wandelen en fietsen naast het meer. Een mooie plek voor de wat vrijere camperaar..
Mooie rustige plek, vriendelijke eigenaren. Mooie omgeving voor een wandeling en fietstocht. Een mooi uitzicht over de omgeving. Een aanrader.
Ondanks de hectische omgeving een rustige nacht gehad. Een prima plek tegen voor een overnachting op doorreis. Vlak naast Autobahn 8. Alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig. Het is mij niet duidelijk geworden hoe je moet betalen. Geen betaalpaal. Niemand langsgeweest.
Omdat we in Bergamo enigszins teleurgesteld over kampeer faciliteiten vertrokken besloten een poging te wagen in Ranzanico aan Lago di Èndine op deze camping. Wij waren blij verrast door deze leuke site met vriendelijke beheerders, gastvrij onthaal op een camping met leuke plekken in een mooie omgeving. Absoluut een aanrader in een mooi stukje Italië. Ook een gezellig restaurantje met een lekkere maaltijd.
Was hier ruim 20 jaar geleden ook al. Veel is veranderd in de infrastructuur. De plaats nog steeds even schitterend! Veel wandelmogelijkheden. Geweldig uitzicht. Mogelijkheid om iets te eten of anderszins te versnaperen. Een goede reden om de tunnel niet te nemen. 😉
Super locatie. Voormalige camping. Nu voor een fors deel camperplaats achter slagboom. Vrije plaatsen met stroom. Goede wissel voorziening. In de buurt, zeker aandoen. Een aanrader voor de vrijheid lievende camperaar
fijne grote plekken op een boomrijke plek. Geen Wifi toen wij er stonden. Niet te gereguleerd. Ook fijn voor onze hond
Mooie CP in een historische stad met o.a. het grootste kasteel van Europa, gelegen aan de Maas. Prima voorzieningen. waterwissel, toilet reinigen, stroom. afvalcontainers. Ruime plekken. vlakke plaatsen met rubberen roosters gevuld met zand/gras. Helaas niet helemaal gevuld, soms lastig voor stoel en hond. Kortom een mooie plek in een mooie omgeving. 👍
Mooie locatie pal naast vestigingsstadje Rocroy. Mooi om te wandelen in de omgeving en het stadje. Leuk om te fietsen in de omgeving. Alle voorzieningen aanwezig. Sober maar vriendelijk.
Kleine rustige camperplek bij een recreatieplas. Leuke plekken.
Geweldige plek. Mooi uitzicht over de druk bevaren Waal. Voor mij het summum van camperplek. Fijn om te wandelen. Leuk dorp.
Fijne ruime plaatsen. Gemoedelijke sfeer. Leuke rustige omgeving.
Leuke plaats, direct aan de Rijn. Camper op grasstrook. Geen voorzieningen. Een fijne plek in de natuur. Zeker 15 plaatsen.
Locatie op loopafstand naar Rijn. Bij ons verblijf 1/9/2019 was de helft van het terrein voor een circus. nog voldoende vrije plaatsen. prima ruime beschutte plaatsen. Veel mensen die hier starten met het uitlaten van hun hond