@WillemHoorn
Mix-parking, dus even zoeken naar een goed plekje en dan heerlijk door dit mooie stadje slenteren. Alles bij de hand.
Prima plek. In het leuke stadje. Restaurantjes en winkeltjes genoeg. Goeie bakker direct om de hoek.
Een prachtige plek bij een prachtig dorpje. Dank aan de Gemeente.
Prima verzorgde cp, erg vriendelijke ontvangst. Top. Het plaatsje ligt aan een gezellige en mooie baai.
Zó run je een camperplaats! Top. Erg vriendelijke medewerkers. Ze willen het je écht naar de zin maken. Alles schoon, zeer netjes.
Prima plek Achter het Gemeentehuis. Alle voorzieningen aanwezig. Bakker om de hoek.
Prima plek. Alles erop en eraan. Ga ook vooral de zonnewijzer-route doen. Aanrader! = op een leuke manier door het dorp lopen. In de omgeving genoeg wandel- en fietsroutes.
Wat een práchtige plek en wat een gastvrije eigenaren. Prima uitvalsbasis voor fiets-/mrb-tochten en wandelroutes. Op loopafstand (via het tunneltje) van Sax. Wij komen graag nig een keer terug.
Een prima camperplek! Op loopafstand vd gezellige boulevard. Wij komen hier graag. Alles erop en eraan.
Wat een gastvrijheid! En wat een leuke plek om te staan. Gezelligheid troef in de Gaststube. Wij waren hier op 25-11 en stonden in de sneeuw. De P-plek werd sneeuwvrij gemaakt voor ons.
Op het pleintje! Hartstikke leuk plekje. Vlak bij allerlei winkeltjes, restaurantjes. ''s Zaterdags markt op het plein ernaast. Gezellig.
Wat een heerlijke plek. Wat een uitzicht! Goed te doen met een 7.5 meter camper. Niet te bang zijn. Klein maar super fijn. Direct ah strandje. En loop naar het centrum van Togir. Super gezellig.
Wat een leuk en mooi dorpje. Gezellige 'hoofd'straat. En vergeet niet om een broodje te halen bij Peter&Pan of om daar gewoon te ontbijten. Heel prima. En een mooie fietstocht via 'via verde' naar de kust (15 km).
Sitecode: 19063
Prima plek. Schoon, netjes, ruim. Mooie fietsroute en/of wandelroute naar het historische centrum. Ook in de omgeving prima te fietsen.
Wat een leuke camping! Verrassend. Niet verwacht. Een gemoedelijk sfeertje. Alle voorzieningingen aanwezig en in goede staat. Ruime plekken.
Wat een mooie plek! Uitzicht, rust ruimte. Ook de omgeving is zeker de moeite waard. En vergeet niet een hapje te eten in het bijbehorende restaurant. Doen!
Wat een leuke plek! Alleen betalen voor de voorzieningen (stroom en water). Loop zeker het dorp even in. De bakkers, de dorpswinkeltjes, de kroegjes. En je kunt vanuit hier prachtige wandelingen en fietstochten maken. Vraag info bij het gemeentehuis. Ze helpen je met veel plezier (en in het engels).
Rustige, ruime plekken midden in de natuur, met geweldig uitzicht rondom op de bergen. De Duitse eigenaar kookt ook voor zijn gasten. Geweldig.
Wat een mooie plek! Wat een uitzicht! Gewoon genieten! En je niet druk maken over de voorzieningen: die zijn hier niet.
Prima camping! Prijs/kwaliteit oké. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Granada, Alhambra en een dagje skiën in Sierra Nevada.
Prima plek. Voorzieningen oké. En je bent zo wandelend/fietsend in het centrum/boulevard. Om te onthouden!
Prima plek. Ook als je op doorreis bent. Ruim, schoon, alles bij de hand. Ook heerlijke wijn😉
Prima plek. Alles wat je nodig hebt als camperaar. Prima uitvalsbasis om te wandelen langs het grote meer naar bv het haventje van des Heures Claires. Fijne restaurantjes met uitzicht op het meer. Aanrader!
Een kleine rustige kampeerboerderij, prachtig uitzicht, alles super schoon, zeer vriendelijke ontvangst, wandelkaarten, fietsroutes bezienswaardigheden in de buurt: allemaal gratis in een blauwe map. Super geregeld!
Prima plek! Aardige en behulpzame eigenares vh café/restaurant. Prima uitvalsbasis om de omgeving (Bargerveen) te ontdekken per fiets of wandelend.
Mooie, rustige en beschutte plek. Ruime plaatsen. Restaurant ad Waal om de hoek. En op deze rivier is altijd wat te doen. Pak de fiets of wandel over de dijk.
Tussen de fruitbomen, uitzicht op de landerijen, fruitbomen. Gezellig zitten op het terras op de binnenplaats. Lekker gegeten. Mooie uitvalsbasis voor fietstochtjes. En zelf fruit plukken. Super.
Sitecode: 20937
Weer leuk om bij een boerderij te staan! De kippen scharrelen rond de camper. Sanitair wordt momenteel vernieuwd. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Als de wind verkeerd staat, dan wat last vd A1.
Alles op de camperplek wat je nodig hebt (behalve warm water bij de was/afwasgelegenheid. Strand vlakbij. Prachtige wandelomgeving (geitenpaadjes). Beperkte openingstijden restaurants.
Prima plek op een betonnen plaat, maar alles bij de hand. Zowel voor de camper als voor jezelf: winkels, terrasjes, boulevard. Goede uitvalsbasis voor fietsen of wandelen.
Inderdaad, even schakelen maar daarna prima!! Zeer goed verzorgd, alles aanwezig, zeer vriendelijk. Om te onthouden
Prima plek met een prachtig uitzicht! Gelegenheid voor ontbijt, lunch, diner in het restaurant. €10,- excl. stroom. Adres is Reit 5!
Wij betaalden nu € 8,-. Wel een bijzonder plekje, op 2 km. afstand vd A3. Het was goed te weten dat je er komt via een smal weggetje/fietspad dwars door het bos.
Sitecode: 20290
Wat een leuke plek! Stadje om de hoek en prachtige fietstochten te maken vanaf hier. En dat gratis. Helemaal top 👍
Prachtige plek, met alles erop en eraan. Incl. broodjesservice! Wij stonden op het gras, was zeer aangenaam.Top.
Een top-plekje, met uitzicht op de besneeuwde toppen vd Pyreneeën. Alle voorzieningen (excl. stroom) en dat gratis. In principe bedoeld voor 1 overnachting. Voor een doorreis naar/van Spanje is dit top!
Ipv 2 dagen zijn we hier een volle week gebleven. Prima locatie met alles erop en eraan en voor een bescheiden prijs! In het dorp alle voorzieningen. Mooi wandel- en ATB-gebied.
20-2-2018: een prima plek, heerlijk rustig en vlak bij de stad. Zou er zo weer heen gaan. En tja, wat is duur?
15-2-2018. Mix-parking bij oude stad (op loopafstand). Het bezoeken zeker waard! Lawaai van vrachtwagens niet gehoord/niet hinderlijk. € 18,- voor 1 nacht is prijzig, maar je staat wel midden in de stad. Een goedkopere p-plek niet gevonden, duurder wel. Aanvulling: €18,- ivm carnaval. Er is dus altijd wel wat te doen in Cadiz 😄
Wij stonden hier 11-1-18. Prima plek, alle voorzieningen in het huisje naast de p-plaats. En een prachtig historische oud stadje. Wij komen zeker terug.