@WillemHoorn
- Hymer Integraal DL678
- 2017
- Integraal
Maart 2026
Mix-parking, dus even zoeken naar een goed plekje en dan heerlijk door dit mooie stadje slenteren. Alles bij de hand.
Prima plek. In het leuke stadje. Restaurantjes en winkeltjes genoeg. Goeie bakker direct om de hoek.
Een prachtige plek bij een prachtig dorpje. Dank aan de Gemeente.
Prima verzorgde cp, erg vriendelijke ontvangst. Top. Het plaatsje ligt aan een gezellige en mooie baai.
Zó run je een camperplaats! Top. Erg vriendelijke medewerkers. Ze willen het je écht naar de zin maken. Alles schoon, zeer netjes.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima plek Achter het Gemeentehuis. Alle voorzieningen aanwezig. Bakker om de hoek.
Prima plek. Alles erop en eraan. Ga ook vooral de zonnewijzer-route doen. Aanrader! = op een leuke manier door het dorp lopen. In de omgeving genoeg wandel- en fietsroutes.
Wat een práchtige plek en wat een gastvrije eigenaren. Prima uitvalsbasis voor fiets-/mrb-tochten en wandelroutes. Op loopafstand (via het tunneltje) van Sax. Wij komen graag nig een keer terug.
Een prima camperplek! Op loopafstand vd gezellige boulevard. Wij komen hier graag. Alles erop en eraan.
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 3 jaar geleden