@WillemPodt
- 2008
prima camperplaats maar toch twee opmerkingen: 3 min douchen en daarna nog twee is voor mij met mijn korte haar goed te doen maar als je wat langer haar hebt lijkt het mij te kort De temperatuur voelde voor mij als koukleum net te lauw om aangenaam te zijn
wij zijn hier op 25 maart 2021 en treffen een bijna volle camperplaats waar wij nog net bij kunnen. Natuurlijk is er jeugd om te spelen en zij nemen hun eigen muziek mee.. in dit jaargetijde is het vroeg donker en de jeugd gaat dan naar huis en het wordt rustig wij maken de gemeente een compliment voor de keurige toiletten en overige voorzieningen.

Prima plek aan een beekje, gratis water en stroom uit de Sanizuil, ook buiten de openingsuren van het Office de Tourisme. Lozen is idd niet mogelijk. Geen last van jeugd gehad
CP verwaarloosd, restaurant gesloten, de voorzieningen werken zonder er voor te hoeven betalen, doorgaande weg en een drukke spoorlijn maken het zeer onrustig
Idd een prima CP. Toch een ster minder omdat er geen aparte toiletten zijn. Als de twee douches in gebruik zijn is geen toilet beschikbaar
Wij zijn heel gastvrij ontvangen door de eigenaresse die weliswaar alleen Albanees praat maar alles doet om het haar gasten naar de zin te maken. Heerlijk gegeten en onder het genot van de ruisende rivier fantastisch geslapen
Idd een schitterende plek. Wij stonden op het boventerrein dus niet op de klaarblijkelijk aangewezen plaats voor 10 campers. De politie is langsgereden en heeft geen commentaar gegeven. De aanduiding ‘camperplaats’ hebben wij niet gezien. Wij stonden hier op 9 sept.
Prima plaats, uitstekende WiFi , nieuw prima sanitair op 250 m, vriendelijke beheerder.
Sitecode: 19790
Prima CP lekker rustig, alle voorzieningen aanwezig, we hebben geen douche en toilet nodig, vriendelijke beheerder. Waard om terug te komen
Wel een mooie cp maar de toiletten waren gesloten terwijl in de omschrijving staat dat de cp het hele jaar open is. We hebben hier 50 km voor omgereden. Greet en Willem Podt
Bezoekers centrum niet gezien. Wel een parkeermeter. Door de regen en de mist geen uitzicht op het meer. Schuine parkeer plaatsen maar met de levelers goed te krijgen . Mooie rustige plaats
Wij waren hier op 19 april 2015. Nette, schone camperplaats met een beetje verkeerslawaai. Gratis WIFI van prima kwaliteit. Toilet was ook netjes. Greet en Willem Podt uit Alkmaar Nederland
Wat een leuke camping voor € 12. Voor deze prijs kun je genieten van een mooi uitzicht en een lekkere warme douche. Voor een redelijke prijs van € 16 pp incl een drankje hebben we op 11 april 2015 heerlijk gegeten.