@WillemWestland
- 2016

Sitecode: 198035
Een prachtige mooie baai waar een paar tavernes zijn en waar je heerlijk kunt zwemmen
Het is geen 5 sterren geworden omdat de man aan receptie bleef weigeren om een ACSI korting te geven. Uiteindelijk, na veel discussie, kregen we de korting. Verder een prima camping met vreemde gedateerde sanitair gebouwen. Natuurlijk sta je niet vooraan, daar staan de vaste gasten waar zij zeker van inkomen zijn. Prima plek om er 1 nacht te verblijven.
Stukje paradijs op aarde, verwacht geen wifi, witte zandstranden, schone toiletten. Het is een prachtige plek waar je tot rust kan komen. Het zwarte zand komt door basalt en serpentinitisch materialen. Wij hebben gegeten in het dorpje, super vriendelijke mensen en heerlijk eten. En mede camperaar, ruim zoveel mogelijk rotzooi op, laat het plekje nog mooier achter als het was.
Kleinschalige, knusse camping direct aan zee. Receptie, winkeltje met alles wat je nodig hebt en een leuk terras met bar boven bij de opgang naar zee. Zeer vriendelijke mensen en de schoonmaak: minstens 3x per dag zie ik een dame met emmers in de weer om de 2 toiletgebouwen schoon te maken. Top!! Goede wasmachine en droger beschikbaar door muntgeld in te werpen. Ruime plaatsen met voldoende natuurlijke schaduw van bomen.
Sitecode: 197891
Prachtige plek aan het strand naast een vis restaurant waar je echt heerlijk kunt eten. Als je hier verblijft is het wel zo netjes om wat te gaan eten, gebruik van toilet restaurant is mogelijk. Een lekkere koude douche aan het strand.
Wij hadden geluk met een plekje in de schaduw maar als je pech hebt sta je met z’n allen in de volle zon. Het zijn super aardige eigenaren, het restaurant is echt heerlijk, het zwembad (eigenlijk baden) is groot en lekker. Sanitair is sterk verouderd maar wordt keurig schoon gehouden, toch voelde het vies aan. Het cijfer zit eigenlijk tussen de 3 en 4 in, naar boven afgerond omdat de jonge eigenaren heel hard werkten.
Sitecode: 194912
Het is inderdaad hemel op aarde, echt een mooie plek. De plekken zijn wel wat schuin, de stelpoten moesten flink omhoog. De plek is moeilijk te vinden omdat het aan de voorkant niet is aangegeven waar deze plek is. Sanitair is prima al voelt het wel ongemakkelijk om in het huis te gaan. Vriendelijke jongeman uit Nederland, betalen kan in euro’s contant.
De plek zelf zou ik met 6 sterren willen beoordelen, het restaurant geeft ik wat minder sterren zodat gemiddeld 4 sterren overblijven. Wij zijn hier 2 jaar eerder ook al geweest toen was het restaurant een stuk beter, het uitzicht blijft onbetaalbaar.
rustige plek naast sportveld. veel groen er omheen en vogeltjes. wandelingetje naar dorpje binnen 10 minuten. lekker pizza gegeten daar. voor €8 zonder stroom, afvalbakken en mogelijkheid tot legen van toilet is dit een aanrader voor een overnachting op doorreis.
ruime grote groene parkeerplaats. De camper staat gelijk waterpas dus de oprijblokken kunnen in de hoes blijven. voor een keurige prijs heerlijk gegeten bij het restaurant Fischerhutte dat in 3 minuten te belopen is.
De plek is echt geweldig en je mag gebruik maken van een douche en wc van bijbehorende restaurant. De plek zelf is gratis en je staat op een groot veld naast de rivier. Er lopen ook paarden rond maar deze zitten in niet lastig. Het restaurant is niet echt goedkoop maar ter compensatie van gratis plek met douche en wc…… Het is niet verplicht om te gaan eten bij het restaurant maar wel zo netjes.

Het was een prima parkeerplaats dichtbij het mooie stadje Idstein. Binnen 10 minuten wandelen ben je in het plaatsje.Wij waren na 18:00 uur dus VVV was dicht, geld (€10) overgemaakt volgens de instructie.
13-4-2024: camping is gesloten staat op een A-4tje op het hek. mogelijk gaat deze later in het jaar nog open? er zijn veel camperplekken en parkeerplaatsen voor campers in dit dorp. ik vrees dat de camping de concurrentie niet aan kon …….
locatie is echt geweldig. we stonden aan de rand vlak bij het trappetje naar het strand. geplaatste foto is het uitzicht op zee bij zonsopgang vanuit mij camperbed. geen elektra nodig en we betaalde op 14-9 €34 voor 2 personen. dorp is op loopafstand. sanitair voldoet. afwassen alleen met koud water blijkt niet alleen hier maar op veel campings in Spanje…..

ruim opgezette camping. goed en schoon sanitair. 8-9-23 betaalden wij op vertoon van de ASCI kortingskaart €25 voor 2 personen incl €4 belasting.
Wat een keurig onderhouden camping. veel groen en privacy. eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam. ruime plekken op 9 minuten (echt) loopafstand van zee. aanrader deze camping.

De plek is geweldig. we kregen een plaatsje gelijk aan zee. Sanitair behoorlijk vervallen maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.
Wij hebben hier 2 nachten mogen staan, ideaal om de omgeving te verkennen op de fiets. Op dit moment zijn ze de camping aan het aanpassen, er zijn dus wat graafwerkzaamheden. De camperplaats was heel ruim en verhard en vlakbij een verwarmd sanitair gebouw. Niet alle douches of toiletten waren open maar omdat er verder weinig anderen waren niet storend. Sanitair was heel schoon, wc papier aanwezig, douchen was een genot met heerlijk warm water.
leek ideaal hier een plek alleen voor campers. niet dus: onvriendelijke man bij de receptie druk met geld tellend liet ons in minuten lang wachten. sleutel ophalen&terugbrengen voor wc en douche met koud water in vies, oud, donker gebouw. Lijkt geen ramp maar de onvriendelijke man was wéér druk met geld tellen en liet ons opnieuw wachten. binnen 15 min vertrokken: €3! geen woord aan vuil gemaakt en hij mag het weer bij zijn geld gaan optellen.
Bij aankomst was het personeel zeer vriendelijk en kregen we een aardig plek (vandaar toch nog 2 sterren). Op deze camping zijn veel vaste gasten die best luidruchtig zijn. Het toilet en douche zijn echt heel erg smerig, het is erg verouderd. Het toilet stinkt ongelooflijk naar pis. Dit is tot nu toe de allerminst leuke camping die wij tegen zijn gekomen.
zeer verbaasd over de lage prijs van €25 per nacht de eerste week van september: ruime plekken. afgeschermd door olijfbomen en ander groen dat goed wordt onderhouden. vlakke ondergrond. 2 zwembaden en zeer vriendelijk personeel. Op 5 min fietsen vanaf het strand. Schoon sanitair en luxe douches met goede warme en stevige waterstraal. kortom: zeer schappelijke prijs voor deze luxe camping en geweldige lactatie vlak aan zee.
Bij aankomst (zonder reserveren) bleek er geen plek op deze camping maar ze hadden nog wel plek op een veldje op 100 meter afstand. Wij werden begeleid door eigenaresse naar een prachtige rustige plek. Sinds kort hebben ze vlakbij hun camping een extra plek gecreëerd voor camper of caravans. Het is een natuurcamping maar heeft alle voorzieningen die je nodig kan hebben (stroom en water op je plek). Sanitair is eenvoudig, schoon maar voldoende.
echt een leuke camping waar je met je camper mooi kan staan. vlakbij witte zandstranden. receptie is niet bezet maar als je voor de gate op het belletje drukt komt er iemand vanuit het huis vlakbij toegesneld. Vriendelijke eigenaar, mooie schone plekken, super schone sanitair. alles is op ecologische manier ingericht. een echte aanrader

prachtig gelegen. ‘1 verdieping’ hoger dan loch-niveau waardoor prachtig uitzicht op de baai. Zeer gastvrij onthaal op de laatst beschikbare plek die dag terwijl het pas 15.15 uur was. Iedereen heeft blijkbaar vooraf gereserveerd dus wij hadden als niet reserveerders geluk. Moderne, schone wc en douche, goed warm water. Op aanraden van eigenaar aan de baai gegeten bij ‘Schieldaig Bar & coastal kitchen’ op maar 5 minuten lopend bereikbaar.

Heerlijk wakker worden met vanuit je bed uitzicht op het water en de prachtige luchten die over de bergen heen komen. Verharde ruime plekken en voldoende gras ertussen. geen ‘hutje-mutje’. Rustige camping. Veel (bus)campers maar geen drukte. Voldoende toiletten en douches met warm water. Goede waterdruk. Loopafstand naar supermarkt, winkeltjes en haven. Zeer vriendelijk en gastvrij welkom.
+op loopafstand van centrum. Zeer vriendelijke man aan receptie die een kaart aanreikte om via een mooie route door een park naar het centrum te lopen. -Regels dat kinderen niet de hele dag in een douche gebouw rondhangen en een oud douche gebouw vind ik prima. zeker niét prima is dat ik voor £22 (zonder stroom) niet fatsoenlijk kan douchen. Het water DRUPT uit de douche en zelfs de kraan mietert van de muur. Waardeloos en ik klaag niet snel!!

Sitecode: 20334
binnen een paar minuten fietsen in de binnenstad van Brugge. De vloerverwarming in het schone sanitair: Héérlijk tijdens camperen in de winter. toegang op kenteken werkt ook prima en als de WiFi. Niemand van de camping gezien tijdens ons 3daags verblijf. Was ook niet nodig. Het ‘gras’ waar wij op stonden was behoorlijk modderig maar ja…. het is februari en dat gras groeit snel weer aan als het lente wordt. conclusie: fijne nette camping.

Perfect plek om te vertoeven, super vriendelijke eigenaren. Een klein maar zeer schoon sanitair gebouw. Perfecte uitvalsbasis om te fietsen en wandelen. Dicht genoeg bij steden om ook nog eens lekker te gaan eten. Dit is echt een aanrader voor de camperaars die ook van kamperen houden. Je hoort de weg wel maar is absoluut niet storend.
Leuke kleine boerderijcamping van een hard werkende familie. Boerderij vol in bedrijf. Keurig schoon en solide toiletgebouw. Mooie uitvalsbasis ook voor wandel- en fietsroutes. Gulpen op loopafstand voor voldoende keuze uit restaurantjes en terrasjes.
Mooie verharde camperplaatsen. Waterpas zonder wig of pootje. Strak aan de zee. Strand en duinen keurig onderhouden en zelfs kinderwagens en rolstoelen kunnen langs het strand rijden over brede hardhouten vlonders die strak gelegd zijn. Schoon, ruim en modern sanitair. Vriendelijk gastvrouw aan de balie. Loop afstand van het kleine centrum van Petten. €24,87 incl stoom en toeristenbelasting.
Prima plaats aan de haven aan de rand van Hoorn. Wij hadden (net als verschillende buren) uitzicht op de haven. Op loopafstand van het gezellige centrum met voldoende winkels, restaurants en kroegjes. Schoon en modern sanitair. Prijs is inclusief WiFi.