@WillemZonnenberg
- 2009
het zal wel aan mij liggen maar ik vond het niks. beetje glibberige ondergrond, want het was nat. veel kuilen, ondanks het level systeem sta je erg schuin. zeezicht is alleen met de nodige rek en strek oefeningen.
fijne camping. vriendelijk ontvangst en je kunt zelf plek uitzoeken. sanitair vonden wij niet verouderd en functioneerde prima.
hele fijne plek. en je kunt ook euro s in de envelop doen. prachtig tussen de besneeuwde bergen en aan een stromende beek. hoe mooi wil je het hebben. als we weer in de buurt zijn komen we zeker weer.
goed verzorgd en alles wat je nodig hebt als camperaars zelfs stroom en dat voor 5 euro.
leuke plek. makkelijk bereikbaar ook voor grotere campers. vriendelijke beheerders. leuk stadje met veel restaurantjes en aan zee. supermarkt in de buurt. 1 douche en 2 toiletten.
heerlijke relaxte camperplek en heerlijk gegeten. gastvrij ontvangen. aanrader wat ons betreft.
wat een fijne camping met prachtige plekken aan zee. zonder hek of iets dergelijks. vriendelijke beheerder. schoon en heel sanitair. vers brood. er zijn idd hurktoiletten maar ook genoeg normale toiletten. restaurant was helaas gesloten. gezellig vissersplaatsje
prima camperplek voor 1 overnachting. wij waren op weg naar de boot voor griekenland. er is supermarkt tegenover cp en er zijn leuke winkeltjes en het strand is op loopafstand. wel rumoerig. wij betaalden 20 euro zonder stroom.

erg vriendelijk ontvangen op deze bijzondere camperplek. aan een meertje met erg grote karpers en er kwam nog schildpad langs. heel leuk restaurant. we hebben geen gebruik gemaakt van sanitair of elektra. maar stonden op prachtig plekje en voor maar 20 euro vlakbij Milaan.

prima camperplaats, in een mooie fietsomgeving, dicht bij een leuk plaatsje Dat gezeur over het sanitair, terwijl je als camperaars alles bij je hebt. je praat over 15 euro pn, incl stroom douche, afwas plekken, wc, schoon water afval water chemisch toilet legen, waar vindt je dat nog in nl.
niets op aan te merken, gewoon top .
prima camperplek. vriendelijk personeel en van alle gemakken voorzien. helaas minpunt de pittige prijs. wij betaalden 33.50 per nacht voor camper en twee personen op het camper park.
prachtige cp met weids uitzicht over de Rijn. Ook voor grote campers maar helaas geen voorzieningen. alleen 1 prullebak anders zeker 5 sterren
Sitecode: 19313
wij stonden hier op 21-9-24, ben geheel met de vorige spreker eens, maar het wordt zoals overal in Kroatie steeds duurder, de plek is nu al 32 euro excl stroom, die is 7 euro.
29-8-24 een nacht verbleven, vriendelijke mensen, leuke plekken, maar wij moesten voor die nacht, camper met 2 personen 51 euro betalen, dus die 27 euro pn klopt totaal niet.
leuke kleine camping, wij waren er tegen 15.00 uur, ondanks dat er nog zeker 10 plaatsen kwam de beheerster naar ons toe dat alles dezelfde dag gereserveerd, zelfs voor 1 nacht kon het niet.gevoelsmatig leek ons dat heel sterk.
de camperplaats nog niet in gebruik en dat zal voorlopig nog wel zo blijven, want het was er een zooitje. je kunt staan op een gemengde parkeerplaats, wij hebben er een paar uurtjes gestaan om het mooie stadje te bezoeken , vervolgens zijn wij doorgereden naar de camperplaats in nettersheim 17 km verderop, dat was perfect.
mooie camperplaats, betalen via geldautomaat achter op de camperplaats, 17.80 euro pn met stroom voor 2 pers.
alles perfect geregeld. in en uitchecken mooie locatie goede loosplek. prima sanitair. komen graag nog een keer terug.
nette camperplaats om het oude centrum te bezoeken. was wel een flinke klim. en de plekken die eigenlijk bestemd zijn voor de campers zijn snel vol. maar er is ruimte genoeg en dit wordt gedoogd. geen voorzieningen op vuilnisbakken na.
prachtige goed verzorgde plek. in NETTE wijk. hoe mooi wil je het hebben. kan niks negatiefs bedenken..
een mooie camping met prachtige plekken maar houdt er rekening mee dat je NIET aan de waal mag staan als je 1 of 2 nachten wil blijven. ondanks dat er plek is. dit is voorbestemd voor degene die meer dan 3 nachten blijft. dus hou hier rekening mee want het is niet goedkoop.
heerlijke camperplek voor weinig. s Avonds komt vriendelijke beheerdster geld ophalen en kun je broodjes bestellen die smorgens aan je deur hangen. enige nadeel service station is aan de andere kant vd weg dus hou er rekening mee voor je een plekje zoekt. je kan reserveren. de plekken aan het water zijn prachtig maar snel vol.
de camping is netjes kun je ook niks van zeggen maar dat mag ook wel voor de prijs van 34 euro voor 1 nacht het contract met acsi geldt nog niet??? verder prima. .
heerlijke relaxte kleinschalige camping met leuke bruine kroeg en gemoedelijke sfeer. schoon sanitair. prima vertoeven hier.
wij staan nu al week op deze fijne en rustige plek. helaas door medische omstandigheden. We worden ontzettend fijn geholpen door de beheerders die ook ned. spreken. zeker aanrader. Op de fiets kun je hier alles verkennen. Wij hopen in andere omstandigheden zeker terug te komen.
op het moment dat wij er zijn. is de poort gesloten en alles werkt naar behoren. stroom en water(gelukkig niet afgesloten) zit bij prijs in. inderdaad verstandig foto van code te maken want alles werkt met invoering van code. stroom water uitrijden. verder mooie plek.
mooie plek met goede voorzieningen maar niet goedkoop voor de wintermaanden en stroom moet apart betaald worden met euro s. wij waren 25 euro kwijt.

heerlijke rustige plek met mooi sanistation en stroom. de plekken worden gemarkeerd door tegels in het grind en zijn best ruim. als je eerste rij staat heb je ook nog een groot grasveld waar je kunt zitten. we komen hier al jaren maar sssst niet verder vertellen.
prachtig uitzicht als je aan de kant op gras kan staan. wel blokken nodig. je kunt hier heerlijk ontbijten en dineren voor weinig. we hebben er echt een verwendagje van gemaakt. heerlijk. geen voorzieningen
de ligging is mooi maar erg rommelig en duur voor wat er geboden wordt.
wij stonden er op 10 aug 22 en betaalden 13 euro incl tb, zonder stroom. dus die 21 euro klopt niet. heb ik ook doorgegeven aan cc leuke plek mooi uitzicht vriendelijk ontvangst
Misschien dat onze verwachtingen te hoog waren voor ons was dit geen fijne camper plek. We waren hier op zondag en het weer was niet super. Maar restaurant was nu niet echt restaurant met menukaart van half a4tje. Geen voorgerechten of desserts. En de eigenaresse was ook niet vriendelijk. Je zult hier prachtig kunnen wandelen maar het geheel vonden wij heel deprimerend is . buitenlamp of iets dergelijks. 19.00 uur leek alles uitgestorven.
Wat, een prachtige cp. Alle ruimte en prachtig uitzicht op wijnvelden en bos. Komen zeker weer. Wij zijn zelfvoorzienend dus hebben geen gebruik van toilet of I'd gemaakt
Deze plek is afgesloten. Wij hebben op de camping gestaan voor 19.80 met acsi pas. Mooie camping met zwembad. Maar Geen camperplek meer
wat een geweldige locatie. Zoveel stilte kom je niet vaak meer tegen. Prachtige vergezichten en ongerepte natuur. Bart en gwen wat hebben wij genoten van jullie paradijs
Prima cp. Heerlijk geslapen. Wij stonden aan de rand. Met mooie vergezichten. Weet niet of dit de bedoeling was maar politie vond het prima. Heel leuk stadje om te bezoeken met smalle straatjes en prachtige gebouwen. Kerken universiteit enzv. Wel steile straatjes. Zeker aanrader.
Als je een vier sterren camping zoekt moet je hier beslist niet gaan staan. Maar zoek je een unieke plek in prachtig natuurgebied nagenoeg aan het strand dan is dit een heerlijke plek om smorgens wakker te worden. De meeste camperaars hebben zelf sanitair aan boord. Dus we hebben het sanitair niet gezien. De plek is 10 euro en elektra 3. Euro. Voor ons was dit een onverwachts cadeautje
Helaas is het een smalle steile oprit voor onze camper (7.20) ongeschikt
Wat een belevenis. Op het terras uitzicht op the old bridge. Mooie toilet en douche. Stroom. Drinkwater. Wij betaalden 35 euro zonder onderhandeling en vinden dit het zeker waard. Overal heel dicht bij.
Goed verzorgde camperplaats. Zeer vriendelijke eigenaresse. Ouder Duits echtpaar die er al 15 Jr komt. Kan je allerlei tips geven als je dat wil. Aan het strand met veel barrettes ed. Schoon sanitair. De omgeving is rommelig maar hoort bij Montenegro.
We komen hier al voor de 5e keer en vinden dit een heel relaxte camping. Schoon sanitair en vooral restaurant bij het zwembad is heerlijk eten en vriendelijk personeel en heel betaalbaar. Alles ziet er verzorgd uit.
Heerlijke rustige camperplek. Mooi om te fietsen. Vriendelijke eigenaresse en heel betaalbaar. Komen zeker terug..
Het is vanaf 13.00 aankomst, dat wordt gedaan omdat de vertrek en aankomstruimte niet breed is en om te voorkomen dat de vertrekkende en aankomende gast elkaar niet in de weg zitten. Aangezien elk jaar de camping 1 of meerdere keren per jaar compleet onder water staat is het niet mogelijk om meer vaste sanitairruimte, s te maken. De ijssel doet wat hij wil. Gelukkig ook maar.
Betalen via aan/uit is goed te doen. 15.00 euro voor de mooi gelegen plek. Voor stroom 0.50 per kwh en je kunt gratis je toiletspoelen. En grijs water kun je hier ook lozen. Je ziet de gigantische schepen voorbijvaren. Mooie ervaring voor 1 of 2 nachten. Leuk stadje. Wij vonden het de plek zeker waard.
Heerlijke ongedwongen plek. Met prachtig uitzicht. En eigen strand. De eigenaresse komt wel gestrest over maar verder echt genoten
Prachtig gelegen. Mooie wandel - en fietsmogelijkheden. Vriendelijke eigenaresse.

Geen voorzieningen maar prachtig uitzicht en heel rustig. Erg leuk om te combineren met een wijnproeverij bij het chateau van Ilja Gort.
op zich mooie plek voor 4 euro. voor de rest moet overal voor betalen. bijv wc leeggooien 3 euro water tanken 2 euro enz. afval kun je er niet kwijt. daar zit je wat vreemd tegen aan te kijken.
Vlakbij mooi stadje maar als camper moet je ongeacht je verblijf een busticket kopen van 10 euro ook als je maar 1 uur. Blijft.. Hier zeker rekening mee houden want er wordt veel gecontroleerd en riskeer je. Boete van 100 euro.
Fijne camperplek aan zee zonder voorzieningen in leuk stadje. Met mooie universiteit en Gaudí huis. Vanaf 15 juni tot 15 Sept. Moet er betaald worden. Waarschijnlijk doen de douches op het strand het dan ook en zijn de toiletten ook geopend. Kampeergedrag niet toegestaan.
inderdaad mooie camperplaats met moi uitzicht. nette wc's. alle voorzieningen op stroom na en geheel gratis,
mooie plek. wij stonden een eindje verder bij het hotel aan het water. het eea was goed verlicht. het was vlak en een prachtig uitzicht. op een afvalbak na geen voorzieningen.
Hier heerlijke dagen gehad. Bijna op het strand met klein relaxt strandtentje. Geweldig. Als je geen stroom nodig hebt mag je overal gaan staan.
nette camerplaats. met mooi uitzicht schoon sanitair. kleine plaatsen. het mag de naam caming niet hebben. 22 euro ncl stroom is veel te duur. steile weg er naar toe.
Prachtige camperplek met zeer ruime plaatsen. Je staat tussen de. Bloemen en gras aan beek met watervallen. Wat wil je nog meer. Als de toiletten gerenoveerd zouden worden zou het wat ons betreft 10 zijn.
helaas is deze camping gesloten tot eind mei
een fijne camping zonder afgebakende plaatsen of heggetjes. relaxte sfeer. prachtig uitzicht op de skyline van deventer. wij komen hier zeker weer.
mooie parkachtige camping. er heerst een gemoedelijke sfeer geen afgebakende plaatsen en op loopafstand van de prachtige hanzestad deventer. de camping is ook het gehele jaar open.
kleinschalige boerencamping met prachtig uitzicht. sanitair is verouderd maar wel schoon. camperplaatsen zijn zeer ruim met verhatde ondergrond. verse broodjes en boerenprod.
een leuke plek om te staan. wij hebben er op 7 en 8 aug 2018 2 nachten gestaan. aan de donau. altijd wat te zien. naast een keurig en schoon gem zwembad. gratis douche wc en wasmachine met droger en dat voor 11 euro (stroom 2 euro).
niks mis met deze gratis plek voor een nacht. goed restaurant met biergarten op 30m. bakker om de hoek. camperlengte van 7m. is de max. leuk fietsen langs de donau.
mooie camperplaats. 12 euro all in prijs. vlak bij het strand. in de omgeving mooi kunnen fietsen. helemaal niets mis mee. betalen met bankpas. dat is zeer eenvoudig
prachtig uitzicht. op zich goed geregeld. niet goedkoop. en de doorgaande weg geeft behoorlijk lawaai. hebben er 2 nachten gestaan. mooi om een keer mee te maken. er stonden weinig campers
wat verwacht je van een camperplaats. je staat voor het ouderwetse gemoedelijk restaurant met aangrenzend de boerderij. prachtig uitzicht. vriendelijke mensen. forel uit eigen vijver. indien nodig kun je stroom krijgen. je kunt je ebike opladen. dicht aan de snelweg niet storend ja wij houden er van.
mooie plaats bij keurig hotel uitstekend restaurant schappelijke prijzen. prachtig uitzicht
Mooie camping voor bezoek aan Pompei. Naar Napels met de trein ook heel goed te doen. Een aanrader om het hectische leven te bekijken. Camping zeer vriendelijk personeel. Schoon wat krap sanitair. de studio's op de camping worden per uur verhuurd. hadden wij geen problemen mee, was wel komisch
Wij vonden dit een mooie camperplaats ondanks wat de schrijver voor ons zei. lozen afvalwater, innemen vers water, je loopt zo naar het mooie stadje Spello.
Naargeestige camperplaats. Wij vonden het helemaal niets en zijn doorgereden naar de camperplaats in Spello.
Sitecode: 20585
Mooie camping ruime plekken, mooi sanitair, verschillende boomsoorten. geen pijnbomen dus van hars geen last.