@WillemenGree
- 2018
September 2026
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Geweldige plek schoon leuke ontvangst en ondanks niet gereserveerd een perfecte plek Komen zeker terug in 2027 voor een dagje Den Bosch
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Prima camping, mooi plaatsen voor camper.
Mei 2026
Hier met Pinksteren 3 dagen gestaan met Camper op XL plek. Zo enorm bevallen dat wij direct in september nog een week geboekt hebben. Alles is perfect geregeld en schoon.
hier voor twee nachten gestaan. alles wat er in de vorige reviews staat klopt zeker aanrader voor 1 of 2 nachten
2 nachten gestaan mooie locatie dicht bij winkels is verzorgd en schoon wel aan de prijs
hier de afgelopen 3 dagen gestaan was perfect alles netjes en schoon vooral de enthousiaste dochter van eigenaar die ons perfect geholpen heeft komen zeker terug als we in de buurt zijn
een prima plekje voor doorreis schoon, rustig en alles voor camper aanwezig alleen voor 16:00 aankomen anders alles dicht
hier 11 augustus nachtje gestaan op doorreis naar Zweden camping super schoon en geweldig ontvangst
2023
wat een top locatie om te staan. ontvangst perfect en er werd zelfs brood gebracht daar de bakker in dorp dicht bleek te zijn wij komen zeker een keer terug
voor camper perfect geweldige ontvangst sanitair ruim voldoende hier 3 dagen gestaan