@Willempie
- 2019
September 2026
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
De ondergrond is vrijwel vlak, veel dennenbomen zonder lage takken. Enkele prachtige strandjes in de buurt, ook mindere met veel zeewier en weinig ruimte. Prima winkel. Afwassen met koud water, helft van de toiletten zijn hurk toiletten, allen zonder papier. Kleine betaalde douches , kort maar voldoende en doseerbaar warm water. Er wordt goed schoongemaakt. Plaatsen klein tot matig groot.
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Het zwembad is erg mooi en goed, lijkt wel een reportage. Er zijn wel mindere kanten: er is geen toiletpapier, het water is soms koud, de camper plaatsen zijn zonder schaduw dus vaak te warm en vooral het personeel is onvriendelijk en rijden veeel te hard en in het donker zonder licht met de elektrische karretjes, jammer
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
een redelijke camping, erg grote plaatsen, verouderd sanitair wat wel regelmatig wordt schoon gemaakt. 1 september sluit de winkel!! Vaak koud tot lauw water, na 23 uur geen water tot 7 uur. Er groeit geen gras ( toen wij er waren) dus vrij stoffig en veel bladeren op de grond.
April 2026
2 foto's toegevoegd · 6 maanden geleden

een prachtige camping, een prachtige huiskamer met een grote bibliotheek! Bij elke plaats een kraan en een afvoer voor grijs water die niet !!! stinkt. Er zijn nu voldoende toiletten en douches en er wordt nog een sanitaire ruimte steeds fijn verwarmd wordt. Een aanrader
een "nieuwe" camping, wordt opnieuw helemaal vernieuwd. Heel ruime plaatsen die meestal wel wat aflopen, allemaal met fijn split en de wegen zijn met tegels verhard. De toiletten zijn nieuw, prima verwarmd, de douches bestaan uit cabines bestaand uit een wastafel, toilet en een douche met veel en perfect regelbaar water, kortom het beste sanitair gebouw wat we ooit hebben gezien. In de kantine / restaurant kun je prima eten en er zijn thema avon
een vrij nieuwe camping, prima sanitair, meestal schoon maar vaak 0is het papier op. stroom betalen naar gebruik, douches 1 euro voor 6 minuten. het grootste minpunt is de herrie, gelegen tegenovergestelde gekoeld!!distributie centrum!!. Vanaf 4 uur begint het laden en de koeling (lawaai) van de vrachtwagens. Vooral langs de weg is het heel erg storend
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Een mooie lokatie, tijdens ons bezoek, 20 september , geen vogels gezien. Het zwembad was niet open en de beheerder wilde niet openen. Slechts 2 toiletten die mogelijk ooit wel eens zijn gereinigd, zie foto. Ook de keuken ( die slechts af en roe open was) was vies. Ruime plaatsen met prima stroom
Dit werd door onze groep de slechtste camping van de westfjorden genoemd, 1 toilet en 1 douche per geslacht. De douches waren goed warm maar liepen niet af bij de dames, tot de enkels in het water, geen roilet papier en geen papier voor hondenrassen, schoonmaken was niet van toepassing. Voldoende goede stroom