@WillemvanDelft
- 2010
Het is niet persé ons type camperplek, maar voor een stadsbezoek is het natuurlijk een ontzettend fijne plek. Uiteraard de Mall ook even bezocht en de cassette geleegd.
Voor 18eu een prima uitvalsbasis om Hamburg te bezoeken. Stil in de nacht, dus prima geslapen.
Voor een overnachting en een verrassend leuk stadje is het hier prima te doen. Zeëen van ruimte, maar toch komt er een malle Duitser precies naast ons staan, met de zijdeuren tegenover elkaar. We konden er wel om lachen.
aan VillaVerderop; Wat is dat toch met camperaars, die maar verwachten dat gemeenten ons altijd en overal maar gratis toegang moeten geven. het is een huge parkeerplaats vól met andere campers die ook op niet voor campers toegewezen plaatsen staan. Niet ons type camperplek, maar voor doorreis prima. moet ik dan klagen? Je kunt lozen, de gemeente houdt het schoon. Stop met hautaine campereisen en accepteer dat vakantie geld kost. Koop een tent.
Ik snap niet dat je als camperaars durft te klagen over het aantal douches en afwasplekken hier. Het is een camperplaats en geen vijfsterrencamping, ga anders lekker naar het Hilton! Voor een bezoekje aan Wenen is dit een heel uitstekende plek. Met alle voorzieningen die je als camperaars maar wensen kunt!
Wij betaalden 40,- voor een nacht inclusief stroom. Het is een keurige camping en we genoten van de verkoeling van het zwembad. Het is niet zo’n plek waar wij vaak willen staan maar alles is heel prima verzorgd. Goeie douches ook!!
Van een parking moet je niet teveel verwachten, en wij stellen onze slaapplek graag in het licht van ons doel; Liechtenstein en Vaduz bezoeken. Over een gratis overnachting, overdag in de volle zon, zonder verdere voorzieningen, zullen wij dan ook niet klagen!

wat een verrassing. de ultieme mix van camperplaats en camping. Ruime plekken, leuk opgezet, goeie voorzieningen en prima prijs. Vriendelijke lui ook, en dagelijks een heerlijk plakje cake. We komen terug!!!
Een heerlijke plek met niks. Je hebt tenslotte alles zelf mee? Een heerlijk rustige omgeving, de papegaai van de buren is haast het enige dat je hoort. Af en toe een hond, dus die van ons doet nu en dan gezellig mee. Prima voor een nacht, de omgeving hebben wij verder niet verkend.
Niiet echt duidelijk of je hier mag overnachten. Bij de weg staat weliswaar een bord met een P en een camper, maar verder is er op de grote parking niets aangegeven. ook niet op de betaalpaal. Je kunt wel lozen en innemen (hebben wij niet gedaan, veel anderen wel). In het dal was een festival, dat klonk gezellig en was om 0:00uur afgelopen. We hadden meer last van verkeer dat toch wel vaak voorbij kwam. Vaag en geen aanrader, okee voor een nacht.
Prima plek, netjes en vlak -genoeg- aangelegd voor een stuk of tien campers. lozen vuilwater, geen toiletcassette, ziet er keurig uit. Niet gebruikt. zo te zien kun je hier ook water tappen, ben daar niet zeker van.
Voor een nachtje op doorreis is er niks mis met deze plek. Er komen treinen voorbij, maar als je een beetje lekker slaapt dan tuk je er wel doorheen joh. Onder het station door kom je op een wandel/fietspad waar je je hond of jezelf even lekker kunt uitlaten en van het water met boten kunt genieten.
Een prima parking voor een nacht, maar ook niet meer dan dat. Rustig geslapen, zonder gedoe. volgende dag na het ontbijt lekker weer verder.
Mag ik ff zeiken op campervrienden die deze verse plekken verruineren?! Als je niet fatsoenlijk achteruit kan inparkeren verkoop je camper dan en boek een all inclusive Turkije ofzo. Dit zijn prima plekken waarbij het groen nog moet groeien. Vette bandensporen en dikke kuilen door camperamateurs verpesten het al gauw voor anderen, en als je ‘schoon wilt uitstappen dan draai je je camper. Hoe simpel. Breda, super bedankt!!!
Iemand zegt ‘Met stroom zou ik een tien met een griffel geven voor deze plek’. En geeft vervolgens maar vier sterren. Grappig. Van ons krijgt deze plek vijf sterren. Heerlijk rustig, zwemwater voor de deur, en prima uitzicht. Dít is waar we graag terecht komen!
Heerlijke CP met veel groene ruimte om je heen. Twee nachten heerlijk rustig geslapen, douches zijn uitstekend net als het toilet. En de ontvangst… Wat een vriendelijkheid, helemaal fijn. Wasmachine service was ook erg prettig.
Top plek om te servicen. schoon en -relatief- fris, en vriendelijke Deense camperaars die ons aan een 1/2” gardena verloopje hielpen. ik dacht dak die zelf had, niet dus. Iets verderop schoon sanitair om zelf nog even wat te dumpen, en dan rapido weer verder!
Over de plek kunnen we kort zijn; TOP!! Vriendelijke gastvrije mensen, voldoende voorzieningen, schoon en ruim. Over de (Nederlandse) medecamperaars; Klaag eens wat minder, vooral over je tijdelijke buren, en realiseer je vooral dat veel gesprekken ‘hoorbaar’ zijn. Niet iedereen campert zoals jij, veroordeel dat dan ook niet. Doen wij ook niet over jullie. Kus. Op naar het volgende avontuur, deze plek bevelen wij heel erg aan.
Allemachtig wat een camperpark. Maargoed, je hóeft er niet naartoe he?! Voor ons was het de eerste stop in Denemarken, we waren toe aan een douche, en als we er toch zijn willen we ook een Deens Waddeneiland aandoen. Betalen gaat pérfect!!! Voorzieningen zijn tóp! Maar morgen gauw weg, op zoek naar knusse, kleinschaliger plekjes. Oh en in tegenstelling tot de verwachting stond het aan het eind van de dag ramvol!!!
Een prima plek langs de gevel van het hotel-café. Het staat niet met borden aangegeven waar je mag overnachten, maar de vriendelijke eigenaren waren op het achterterras te vinden. als er plaats was, mochten we er gerust gaan staan. Heel gastvrij, verder biedt de plek zelf niets, maar dat hoeft geen probleem te zijn. morgen een rondje in de omgeving wandelen, dat ziet er op de kaart heel aardig uit.

wat een heerlijk rustige plek. ‘s-Avonds kwamen er twee mensen op de bankjes met elkaar kletsen, totaal geen last van gehad. ‘s-Ochtends wakker geworden van het gefluit van de vogels, wat wil je nog meer. Er zijn geen voorzieningen, toch staan er in de directe omgeving wel de nodige prullenbakken. dus schoon is het ook nogeens.
Sitecode: 20243
Ik sta hier voor de tweede nacht met mn maatje, deze camping blijkt een uitstekende uitvalsbasis naar verschillende klimgebieden. Stroom hebben we niet nodig, douchemuntjes wel. twee euro stuk, en dan kun je echt heerlijk douchen. Bij de eerste aankomst werden we door Mathieu heel vriendelijk ontvangen, en de dag erna lijkt het alsof we elkaar al jaren kennen. Plekken zijn ruim, en er zijn er meer dan genoeg om niet op elkaars lip te zitten.

Eenvoudige parking, waar je voor een tientje ‘aan de paal’ een dagkaart koopt. Jeugd? Heb je toch bijna overal? Overlast? Het viel ons reuze mee, en is bovendien maar net in hoeverre je daar zelf iets van aantrekt. Ze laten wel rommel achter, maar als wij het goede voorbeeld geven… De ruimte, de weidsheid en het uitzicht maken het tot een plaatje! Bovendien is Tiel hard bezig om deze omgeving flink te renoveren.

Wij zijn niet direkt de doelgroep van deze camping, maar het is hier wel tóp geregeld. Zeer vriendelijke mensen, mooie grasmat, ruime plekken, en als je kunt kiezen, dan nog met uitstekend uitzicht. Sanitair met een goedgevuld pasje te gebruiken (bij de prijs in) Wasmachine en droger 6,-. Super netjes hier, goeie gezinscamping. Buiten het seizoen om dus perfect voor camperaars, in het seizoen vermoedelijk gezellig druk met kinderen.
Uitstekende campercamping, vriendelijke lui en top sanitair. inclusief achtergrondmuziek! Voor ons niet de meest voor de hand liggende plek om naartoe te gaan, vooral vanwege het grote aantal plekken. Maar met wat minder drukte en ruim opgezette plaatsen, en goeie voorzieningen, hebben we het hier erg naar ons zin gehad. Douchen 50ct, geen probleem. Puntje feedback; Zwemwater is toch wel ver te zoeken, dat was één van onze selectiecriteria.
Wij zijn niet persé van de massale camperplaatsen. Bij toeval komen we als eerste het veld ‘zonder sanitair’ tegen, en daar is het niet druk. Het veld verderop blijkt een stuk voller te staan. We genieten dus van de ruimte om ons heen en het water waarin we morgen zullen zwemmen. Sanitair is basis, maar doet het uitstekend! Zolang het hier niet overvol staat, staan wij hier prima!!!
Wat kan ik zeggen… Stomverbaasd ben ik over klagende camperaars die vóór ons een review hebben geschreven. Vind je het te duur, stook dan diesel en rij naar Frankrijk. Bevalt de plek je niet, rijd dan door naar een mega camperpark een stukje verderop. Vanaf moment één dat ik begreep waar we terecht zouden komen (telefonisch contact) was ik positief verrast. We staan er nu een halve dag en we hebben het grandioos naar onze zin.
Deze plek biedt alles wat wij nodig hebben, en eigenlijk nog meer. Een overheerlijke luxe douche!!! Twee nachtjes hebben we hier gestaan, met ons mobiele kantoor. Stroom en WiFi zijn er prima. Voor zo’n paar tussendoordagen kunnen we hier vast nog wel eens terecht!

Buitengewoon fijne camperplaats met veel, goeie en verzorgde voorzieningen. Verstrooide plaatsen, geen recht toe recht aan vakken. Erg leuk aangekleed en, zéker voor deze prijs, zéér compleet. Wat nou Wi-Fi, wat nou hek?! En de honden van de buren? Ja ach die hoor je zo nu en dan. Maar mensen, prik daar doorheen en geniet hier!!!
Prachtige plek! Mooi recreatiegebied, prima verzorgde plaatsen, mogelijk iets aan de krappe kant? Maar bij aankomst.stonden er maar twee andere campers, dus wij hadden meer dan voldoende ruimte. Met de kano naar de Maas gepeddeld, waar links net om de hoek een betonnen sleepboot uit WW2 ligt. Die heb ik uitvoerig bekeken en op foto gezet. ekker bakkie bij BrandendZand gekregen, erg vriendelijk.
Prachtige plek aan het water. Schoon toilet, stabiele stroomvoorziening, vriendelijke mensen, en een leuke visstek. Absoluut een aanrader!
Even getwijfeld waar de camperplek is, maar een meisje van een jaar of acht wees ons behulpzaam de weg. Niet veel later kwam haar vader er achteraan, om te zeggen dat we ook in de boomgaard mochten staan. Verhalen van vastzittende campers had hij wel gelezen, maar nog nooit meegemaakt. Evengoed zijn wij lekker vooraan gaan staan. Uitstekend plekje midden in de polder. Puur genieten!!!
Vriendelijke eigenaresse. Het merk zelf is echt niet heel veel te zien. Daarentegen kwamen we precies op een feestdag en was savonds een enorme vuurwerkshow met het mooiste vuurwerk. Dus als je er toevallig bent rond 13 juli ... Volgens mij doen ze dit elk jaar. Verder kon niemand ons exact uitleggen waar het vuurwerk voor was, en was de volgende zondag werkelijk alles dicht.
Voor deze prijs is deze camping het volledig waard. Het staat in de 'tuin' van een oud chateau wat is ongebouwd tot mediatheek en echt de moeite waard is om even vanbinnen te bekijken. Verder heeft de plaats een interessante geschiedenis. De eigenaar is niet echt verantwoordelijk, maar genoeg om alles te regelen. En hij is erg vriendelijk!
Erg fijne camping. Wij komen er graag. De kano tocht is erg leuk maar je moet na afloop zelf de terugreis regelen.
Dit plekje is uitstekend voor één of twee nachtjes Oudewater/polder. Nat? Ja maar als je languit op je badhanddoek wilt liggen dan ga je naar een camping. Skeelerwedtrijden? Ja leuk! Gezellige sfeer en een omroeper die de spanning flink weet te verhogen. Verder hebben we hier lekker rustig gestaan ondanks nog vijf camperaars om ons heen. Een afvalcontainer om je vuil weg te gooien staat er ook!
Uitstekende en rustige plek om een nachtje te staan. De volgende ochtend in het zonnetje (niet standaard bij de prijs inbegrepen) en met de voetjes op het gras (wel standaard bij de prijs inbegrepen) genoten van een ontbijtje (zelf meegenomen) Hiervandaan hebben we wat activiteiten in de omgeving dus een tweede nacht zit er wel in. Vriendelijk mens bij de kassa van het zwembad ook trouwens!
Sitecode: 62094
Bijbenen van de nachten dat we hier in september 2018 hebben gestaan, ben ik waarschijnlijk mijn sleutelbos verloren. De sleutels zijn wel bij te maken, maar mijn titanium trouwring zat hier ook aan vast. Mocht iemand iets zijn opgevallen...
Sitecode: 62094
We staan hier deze vakantie voor de tweede keer. Prima uitvalsbasis voor onze abseil activiteiten en andere avonturen in de omgeving. De rotsformaties hier beneden zijn fabuleus. Vanaf de waterval terug fietsen een hel. Maar het koude biertje in de zon, en geen last van voorbijrazend verkeer maken alles weer goed!
Weinig aan toe te voegen. Leuke ontvangst, prima uitzicht, in the middle of nowhere, hier houden we het wel een dagje uit.
Oh en als er over ‘lawaai’ al iets te pijpzeiken valt; Ik stoorde me meer aan de duidelijk hoorbare TV van onze Duitse mede-overnachters dan aan de begrijpelijke verkeersruis... Voor onze doeleinden gewoon een haast perfecte plek!
Sitecode: 62094
Heerlijke plek. Eerst naar de entree gereden, waar alleen gravel ligt. Niet veel later ontdekten we de grote parking, waar het beloofde gras was. Nergens staan borden met aanwijzingen voor campers, dus maar een mooi plekje uitgezocht heerlijk rustig in deze tijd van het jaar!
Kermis in Kelmis. De camperplaats werd bezet door de botsautootjes. Je kúnt dan de volgende camperplaats zoeken, je kunt ook op het naastgelegen parkeerterrein gaan staan en een rondje door het feestgedruis maken. Gezellig!!!
Fijn plekje, we hebben ons hier kostelijk vermaakt. Leuk uitzicht op de Waterweg met grote schepen, en het veer naar Rozenburg. Voor een appel en een ei sta je aan de overkant. Genoeg te zien voor een plek zonder extra voorzieningen!
Vlak voor het bord Wohnmobil Parkplatz Ende de camper geparkeerd. Even omgedraaid om de buren, die haaks op ons staan, niet het eten van het bord te kijken. Lekker met de pootjes in het gras, de Moezel in onze rug. zicht op het fietspad dus. Maar wij hebben liever af en toe een fietser langs dan dat we vol in het zicht van andere camperaars staan. Prima plek, wachten op de beheerder nu!
Fantastisch! De oorspronkelijke coördinaten wezen ons naar de lokale alpinisten vereniging. Omdat ik graag abseil, leek dit mijn Walhalla. Helaas, iemand vertelde ons dat hier overnachten toch echt niet de bedoeling is. Maar verderop zou wel een stellplatz zijn. Ook een prachtige rustige plek, die we straks verder gaan bekijken. N49 50.320 E008 59.674 is de juiste lokatie.
Op zich prima plek, goed verzorgd. Betalen aan parkeer automaat. De beloofde douche, waarvoor wij deze plek hadden gekozen, is niet aanwezig. Misschien in het zwembad, op 100meter afstand, maar dat is echt niet duidelijk.
Wat verwacht je van een mega camperplaats... Nou dat het druk is, je hudje-mudje kunt komen te staan, en dat het er -in de basis- minder gezellig zal zijn. Het is dan ook geen camping of idyllische parking. Puur praktisch om Trier te bezoeken. Maar wat valt de rest dan alles mee! Prima toegangssysteem met pasje. Nette toiletten. Stroom, douche, lozen en tappen, helemaal compleet. Dús positief!!!
Prima rustige plek. Geen mens gezien bij aankomst. Een enkele (vracht)wagen die voorbij komt. Inmiddels ook een tweede camper, mensen nog niet gesproken. misschien morgen. maar nu lekker een tukkie doen!
Prijs-kwaliteit is ver te zoeken. Wij betaalden in het laagseizoen, met drie personen en inclusief stroom, € 34,50 voor één nacht tussen de andere campers gepropt. Douchen kost € 1,- voor vijf minuten. Harde straal, maar heel klein hokje waar je spullen makkelijk nat kunnen worden. Omdat we laat waren en wilden douchen hebben we dit toch maar gedaan, volgende keer kijken we verder.
Uitstekende plek, met uitzicht op Paasvuur en muziek van klein festival. Totaal niet storend. Rustig de camper klaar gemaakt voor de nacht en daarna de beheerder maar even gebeld. WiFi code gekregen en de rest regelen we morgen wel. Gemütlich, sanitair is kleinschalig maar prima in orde!
AANRADER!!! Erg vriendelijke mensen. Hotel ziet er goed uit, het eten in het restaurant ook. Geen gebruik van gemaakt weliswaar, maar alles straalt kwaliteit uit! De elektrakast inderdaad iets minder van kwaliteit, maar functioneert prima. Lief plekje tussen groen, en twee blokhutten om in te overnachten. Staat in mijn favorieten!!!
Als woordvoerder van onze Veiligheidsregio heb ik niets dan lof over deze plaats. Hooguit dat het jammer is dat er alleen maar asfalt is, maar keurige schone plaatsen, voorzien van gratis water en stroom. Top service! En last van uitrukken zul je mij sowieso niet over horen ;-)
Uitstekende plaats. Dit hadden we nog niet eerder meegemaakt. Staan op ruim asfalt, en gras in de buurt. Zeeën van ruimte om je camper. Snachts een enkele auto die je zou kunnen horen. Vooral als ze naar je toeteren. Maar verder Nijs mis mee qua overnachten. Toilet lozen lijkt me hier ranzig. En als electra idd € 1,- voor een kwartier is dan is dat idd diefstal. Zoals iemand met stift schreef.
Prima plek als je niet de intimiteit van een kleine CP zoekt. De bakker uit de inleidende tekst is vandaag (vrijdag 7-8-2015) niet komen opdagen helaas.
Voor het uitzicht een 10. Verder niets te doen hier behalve onszelf vermaken. Wat ook prima lukt. Beleefd verkassen we van de rand van de klif naar een van de vijf officiële camperplaatsen. Subiet wordt ons fraaie uitzicht ingenomen door andere camperaars. Nouja wij storen ons er niet aan. Overdag redelijk aanloop van 'dagjesmensen'. Jammer dat de wandelroute naar de baai is afgesloten. Aanrader!!
Wij vallen van de ene in de andere verbazing. Wéér een práchtige locatie, en gratis! Eerst tussen de auto's terecht gekomen maar een vriendelijke mijnheer wees het juiste pad. Zit er precies politie achter ons. Schuine maar mooie plaatsen, ook met gras onder de voeten. Mega strand bij eb, gave wandeling naar de mosselpalen, bijna 2 kilometer in zee. Super genoten!
De oorspronkelijke CP, op het gras, is inmiddels geblocked met hoogtebalken. Iets verderop sta je op een ruime parking, met je banden praktisch in zee. Fabuleus uitzicht, maar niet duidelijk of overnachten hier is toegestaan. Vanwege regenachtig weer (?) stonden we hier als enige. Na de lunch zijn wij weer vertrokken. Wijziging aan NKC doorgegeven.
Niet in eerste instantie een voor ons geschikte lokatie. Maar vanwege de vele zon-uren van de afgelopen dagen is de hier geboden schaduw wel zeer welkom. En genoeg plek om alsnog in de zon te zitten. Rivier staat bij eb écht laag, benieuwd hoe hard we het zien stijgen.
Dit jaar is onze eerste vakantie met z'n tweeën met de camper. En dus voor het eerst camperplaatsen ontdekken. Wij zijn er achter dat we graag op kleinschalige CP's staan, voorzieningen zijn niet echt noodzakelijk. Hier twijfelden we dus even, maar het ijs brak snel. Niks mis met deze grote camperplaats, veel ruimte en prachtige omgeving. Fabuleus!!!
Als je alleen komt om een nachtje te slapen dan sta je hier prima. Alle 12 de (krappe) plaatsen waren bezet toen we aan kwamen. Maar bij de afvalwaterplaats stond al een andere camper, en er was nóg plaats genoeg. Dus de onze er ook bij gezet, en meteen naar het strandje gewandeld. Het weer zat voor ons niet heel erg mee, maar als je mooi weer hebt en van het strand houdt dan sta je hier geweldig!
Even opletten bij het intoetsen van de juiste code. Maar met MasterCard geen problemen ondervonden. De WiFi code is nog even zoeken, hopelijk komen we daar straks nog uit. Even schrikken als lijkt dat de douches buiten gebruik zijn. Maar waarschijnlijk zijn er vier gesloten omdat het nu niet zo druk is. Alleen de invalide douche/toilet is geopend. Ook daaronder worden we schoon. Prima plekje!
We staan hier midden in de zomer met 15 graden. Dus is het rustig in dit anders waarschijnlijk met toeristen overlopen fabuleus mooie stadje. Op de camperplaats is het vrij druk, naast de vier officiële plaatsen staan er nog zes campers. Politie komt langs en vindt het blijkbaar prima. Nu de zon nog!
Prima plek voor op doortocht, in het kader van 'we zien wel waar we terecht komen' deze plaats uitgezocht. Vriendelijke buren met gratis toilet en WiFi (McDo) en aan het eind van de avond nog steeds een plekje over. Volgens mij blijft het hier vannacht wel veilig en rustig.