@Willemvdp
- Alleengaand
- 2018
- Renault Anders Anders
- Buscamper
Camping is helemaal TOP. Heerlijk 2 dagen gestaan met mijn camper. Reis alleen en betaalde Huf 15000 = ( € 38,= )
Sitecode: 92022
watBusy15 schrijft klopt nog steeds. Alles rond Praag was vol dus uiteindelijk hier beland. met de fiets 45 min. naar Dresden centrum. Tegenwoordig gebruik ik mapy.cz als navigatie voor de fiet. 10x beter voor de fiets dan Google Big Tech.
Prima camping. Fietsen is te doen. Heb de bus 291 dag 2 genomen. 65+ gratis. Terugreis kon ik ff de busplek niet vinden. Ga dan naar Nyugati Station (Metro) daar is ook een busstation vanwaar 291 meest links vooraan vertrekt.
Camping gerund door jongeren. Toiletten en douches niet netjes. HUF 9850,= Camper 1 persoon geen stroom is ook te veel voor het gebodene. Hopelijk wordt het beter. Sfeertje verder "cool".
Prima camping met visvijvers. Bij voorkeur online boeken zeker 2 dagen van te voren. als je de melding krijgt "geen plaatsen beschikbaar" dan opbellen. Kosten boeken per telefoon £ 3,50 extra. Camperplekken op grind incl. electra en watertappunt. Geen schaduw. Levensmiddelenwinkeltje op 400 m. Lidl op fietsafstand. Horsham met Saintsbury supermarkt niet ver weg.
leuke camping, nieuwe wc en douches bijna af. Douche 3 minuten 40 pence(2x20) Betaalde met 1 persoon campervan met electra £ 20,= per nacht. Leuke wandelingen over het Coast path gemaakt.
Waaide uit mijn jasje. Kan er flink tekeer gaan. 1 pers+camperbus £21,50 Douchemuntjes moet je kopen. Helaas kon ik mijn grijs afvalwater niet lozen, geen faciliteit voor. "Moest ik maar meenemen en langs de weg lozen" :-(((
Voorgaande reviews kloppen nog steeds. Camper met 1 persoon betaalde £16,= per nacht. 02 juni 2023
Goede uitval basis op Glastonbury te bezoeken per fiets. Vanaf de camping rechts af en na ongeveer 100 meter links af straatje in naar Ashcott en het leid je naar de National bickroute nr. 3 wat een mooi fietstochtje is naar Glastonbury. Ook de plaats Street met Lidl en Sainsbury aan de rand van het dorp en Clarck Village in het centrum net achter de Highstreet is een winkelcentrum in traditioneel gebouwde stijl. Camper, 1 persoon €15,=
Ik heb n.a.v. de melding via email van deze nieuwe camperplaats de website bezocht. Alles alleen in het Frans. Ze leren het ook nooit. Als niet Frans spreker kan ik hier niet vooraf boeken via de site. :-((
Sitecode: 81960
coördinaten niet goed. je komt in een weiland uit. Gebruik 51.404809, -2.860878 . van te voren online boeken heeft de voorkeur. Plaatsen met en zonder stroom. 3 douches waar ook het toilet in aanwezig is. Schoon en netjes. 's ochtends koffie winkeltje/café open. Diverse visvijvers aanwezig. Ik was hier zaterdag van het Pinksterweekeinde 2023 met camper en 1 persoon op Free Range plek (zonder stroom) niet gereserveerd, betaalde £ 9,= douchen incl.
Heerlijke camping. Co-op supermarkt 1 km. vanuit camping ga links. Na ongeveer 1 km, (stoplichten ) links Spotlane in. 1ste rechts, 1 ste links. 1 persoon 22,10 pond p.nacht. NKC card getoond.
Wat een slecht toilet gebouw. Inderdaad werkt de verlichting niet dus des avonds in het donker naar de w.c. Waarschuwing om tapwater bij het toilet gebouw eerst door te laten lopen voordat je het voor voedsel wil gebruiken. Misschien wel van de loden of roestige ijzeren leidingen.
Het is meer een CP voor in het hoogseizoen. alles is gemaaid en je staat op gras. Sanitair verouderd, ja dat klopt. wifi alleen goed bij de entreé. Bij VVV advies over Châttau Landon te bezoeken met div. wandelroutes. Ook fietsen langs het kanaal leuk. Zondag morgen markt. Ik heb er heerlijk geslapen.
Prachtige plek. Geen schaduw. De toegangscode bestaat ook uit letters. Die zag ik eerst niet op het scherm staan. Schermspiegeling. Gratis wifi.
Inderdaad vriendelijke beheerder. Betaalde €20,= als alleen reizende. Douche €1,= 3 minuten middels plastic kaart die je in de brievenbus kunt achterlaten aan het hek als je vertrekt de volgende dag.
Nog steeds prima en alles werkt. Ik kocht mijn Jeton bij de Tabak winkel. De barretjes wisten ( zogenaamd) nergens van.
coördinaten zijn fout. u rijdt dan het dorpje in. is doodlopend. rij het dorpje voorbij. gebruik N 44.2677560 E 7.4574050 receptie open: 11:30-12:30 bij mij werd het 12:30-13:30 :-) 's middags 17:00-18:00 uur
Lijkt een leuke plek, tot je 's morgens bij dageraad gewekt wordt door twee hanen die kontinu kraaien. Wel schoon met vuilwater loos plek en gratis elektra vuilnisbak en picknick tafels. Entreé zie pijl foto. Ligt verscholen achter dit gebouw op de hoek en staat verder ook niet aangegeven.
09 juli 2022 hier heerlijk gestaan. mooi uitzicht. Kleinschalig. Gebruik van koelkast bij afwas gelegenheid. Camper, 1 pers. + elect. €15,25 p/n
hier 3 nachten gestaan. vriendelijke ontvangst. Wel bij het bord camping naar beneden. Uit richting Salzburg nam ik een afslag te vroeg waardoor je wel bij de receptie uitkomt maar het is niet de officiele ingang. 2 douches, wastafels, toiletten, alles prima en schoon. Kan mij niet vinden in de negatieve reviews. Camper met 1 pers incl. stroom, 3 nachten € 55,95 (€17,25)
Wat een fijne plek om Noord Sleen en omgeving te verkennen. Ik kan mij totaal niet vinden in de 1 ster van een review. Ik geef 5 sterren. Zeer hartelijke en behulpzame ontvangst. Als je al 20 jaar campert weet je ook wel hoe er verwacht wordt hoe je de camper plaatst lijkt mij.👍🙏
hier heerlijk gestaan eind juni 2021. CP pas 6 weken in bedrijf. Geen douche en toilet maar daar is de prijs ook naar.
Prettige ontvangst bij deze gewezen aardappelboer. prima plekken en sanitair ook uitstekend. Eigenaar altijd in voor een praatje. Bedankt Willem.
stond hier 23 aug. 25 aug is een feestdag van St. Louis waar de CP dan gebruikt wordt voor een braderie/brocante. Dus gesloten van 24 augustus 8:00 uur tot 26 augustus 8:00 uur. toilet was open. water met kraan met schroefdraad in de hoek van toiletgebouw. Prima geslapen.
ivm corona geen electra mogelijk.
kreeg een plek op de camping met mijn buscamper. Prima ontvangst, schoon, toilet e.d. prima wifi op eigen plek. 1 pers. + electr. € 25,78
Sitecode: 20597
Geweldig fijne camping. 8 dg gestaan eind sept.2019. 7 betaald
Alles wat Elliss zegt. top. stond hier 28-29-30 sept. 2019
Alles top. Vriendelijke ontvangst met veel uitleg over de overtocht naar Cadiz incl. plattegrond van Cadiz met verschillende wandelroutes. 1 pers.campertje+elektra €20,- 21 sept.2019
stond hier 17 en 18 sept 2019. alles zoals hieronder beschreven behalve dat er nu geen wifi meer aangeboden werd. de 2de wasgelegenheid is nieuw en super mooi. 3de was in aanbouw. 1 pers, camper, electra € 11,50
15 sept. 2019 Prima, vergeet niet naar de vuurtoren te gaan kijken. een soort Lands End. Prachtige rotsen. is maar 30 min. vandaan.
sta hier op 12-09-19. 4 electra aansluitingen. nr. 1 en nr. 2 werkten niet. nr. 3 wel. openbaar w.c. zelf papier meenemen. verder prima plek.
stond hier 7 en 8 sept. 2019. was eigenlijk voor 1nacht maar het fietsen van de Via Verde was zo leuk met dit mooie weer, daarom nog een dag extra gebleven. 2 nacht, 1 pers. buscamper incl. electra € 33.=
sta hier 09-09-2019 kleine buscamper met 1 persoon incl. electra €29,10 Pff. Geen budget camping!
Prima voor alle vervoermiddelen. snap niet waar de slechte bereikbaarheid vandaan komt. Nederlands gesproken bij receptie op 06-09-2019 camper, 1 pers. incl.stroom €23,50
Sitecode: 52050
net terug van een 4 daagse boogschietcursus verzorgd door de eigenaar Herman Diks en zijn vrouw Jacqueline. Het was een geweldige ervaring op een super leuke locatie. Voordat de schemering invalt even kijken of de hertjes zich nog laten zien. zie de website, ook voor cursus fotografie met de telefoon.
Ik was met de camper hier 0p 6 sept. Voor 1 nacht is dit oke. Zeer eenvoudig. Ik wilde om 9 uur vertrekken maar de beheerder was 15 min. daarvoor weggelopen. Ik heb heb een half uur gewacht maar hij kwam niet terug. Staangeld aan een kampeerder gegeven die het zou doorgeven dat ik was vertrokken. Ik had de vorige dag wel aangegeven dat ik om 9 uur wilde vertrekken maar op mijn aanbod om dat vast af te rekenen werd ontkennend beantwoord. Dat was niet nodig.
Was hier 7 sept. 2018. Wordt door Engels echtpaar gerund. Hartelijke ontvangst, grote plekken, ondergrond gras, stroom en water vlakbij de plekken. Wasgelegenheid prima en schoon. Brood in het eerste dorpje 8 min op de fiets.
Ben naar het hotel gereden. de GPS route via Campercontact bracht mij bij een groen hek dat dicht zat en de intercom werd ook niet beantwoord. Toen 100 meter doorgereden en toen zag ik links de parkeerplek zoals op de foto. er stond 1 camper. Naar het Hostel gelopen. Daar stuurde ze mij naar die andere camperplek maar daar had ik geen zin meer in. betaalde 1 persoon. €7,50 incl. stroom enz
stond hier 14 sept.2018 voor 3 nachten. €45,- incl stroom voor camper met 1 persoon. Zaterdag een leuke warenmarkt en zondag een rommelmarkt op het marktterrein. Verder eens met de eerdere gemaakte opmerkingen.
idd kleine camping. stond er 9 september 2018. 's Avond was hij weer vol. Dus kom op tijd of reserveer. madam spreekt Engels. €1,70 enkele reis centrum met bus 10 tot Peixotto en dan tramlijn naar La Cité du Vin. Tevens museum.
1 nacht gestaan, stroom €1,= voor 6 uur. Ook warm water en koud water te koop via automaat, douchen kan vanaf 9 uur bij Thermen gebouw. Broodjes service mogelijk. Fietsen naar Bayreuth is goed te doen.
14 september 2017 voor 3 dagen geweest. 1 dag te veel. wc en doucheruimte beneden pijl. Stonk naar een koeienstal.
WiFi nu gratis om het gebouw. Beheerder super aardig. Plaatsje stelt niets voor. om te fietsen heb je een fiets nodig met een aardig set versnellingen en die van mij heeft er maar 3. Was dus met 1 dag weer weg.
Prima plek, tram 3 of 4 gaan rechtstreeks naar Centrum, dagkaart €5.10 p.p. douchen en toilet bij Trautmann in zijn sauna.