@William-Diana
- 2019
Mei 2026
Mooie kleinschalige camping, met alle voorzieningen. Goede uitvalsbasis voor fietstochten. Mooie omgeving. Staat in ons lijstje van favorieten. Diana en William
Mooie plek aan de haven,rustig,zeer schone sanitaire voorzieningen, mooie fiets routes. Wij hebben deze Camperplaats aan onze favoriete too gevoegd. Diana en William
We zijn hier vanaf 30 Mei tot 2 juni geweest, Henry en Maria zijn fijne beheerders. Nette en schoon sanitair. We hebben fijne dagen gehad. Zeker een aanrader. William en Diana.
We waren op doorreis hebben hier 1 nacht gestaan. Als we niet de volgende dag op onze bestelling hadden moeten zijn waren we zeker langer gebleven. Tina and Julian zijn zeer gastvrij, kennissen hadden de bel geboekt, maar kregen een gratis update naar de Safari tent. Als we weer in de buurt zijn gaan we zeker nog een keertje aan. Kleine maar zeer gezellig plek met Schoone sanitair. Diana en William
2023
Wij hebben hier gestaan van 26 t/m 29 mei. Prima ontvangst met een kopje koffie of thee. Mooi gelegen naast een boederij waar wij ook een leuke rondleiding hebben gehad. In het naast gelegen restaurant kunt u heerlijk eten. Het nieuwe sanitair gebouw ziet er erg netjes uit. Mooie fiets en wandelomgeving. Prima prijs kwaliteit verhouding. Wij komen zeker nog een keer terug.
Sitecode: 20937
Wij hebben hier gestaan van 19 t/m 21 mei. Prima cp met nette sanitaire voorzieningen. Wij hebben lekker gefiets in de omgeving en ook nog gewandeld. Restaurant de Koning in Terschuur is een aanrader. Prima prijs kwaliteitverhouding. Wij komen zeker nog een keer terug.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
mooie rustige plaats, met de fiets is het niet ver van de binnenstad ,Jumbo op loopafstand, gratis broodje daar gehaald met de coupon die bij de informatie folders liggen. komen er zeker een keer terug