@WillieJohn

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

het was een mooie camping. hier 6 of 7 jaar geleden gestaan. Jammer dat het gesloten is. gebouwen lijken ook afgebroken. uit de App halen s.v.p.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima camperplaats. Hele vriendelijke ontvangst. Hier 3 nachten gestaan. voorzieningen zijn wat verouderd, maar werken prima.

Echt een prima plek om Tirana te bezoeken met de bus. Ontvangst is hartelijk en je krijgt volledige informatie over het bezoek van de stad en allerlei bijzondere plaatsen.

De omgeving is prachtig, echter de faciliteiten zijn slecht. Chemisch toilet moet in de aangepaste dixie geleegd worden. ‘Toilet’ en ‘ Douche’ zijn omgebouwde Dixies, overigens wel schoon. prijs die gevraagd wordt is geen BAM 15, maar € 15. Veel te duur voor de faciliteiten. Heb € 10 , betaald

prima plek. Geen last gehad van de weg. Drukte valt mee.

Prima plaats. Geen voorzieningen. Aks het niet regende had ik wel langer gebleven.

prima plek. zeker voor een nacht.

Prachtige camper locatie. goed sanitair. Het wijnproeven was ook erg leuk en je voelde je niet verplicht om wijn te kopen. was heel gemoedelijk. Jean -Pierre deed dit erg leuk Prachtig hoe de schuurdeuren beschilderd waren met het wijnproces. hebben hier een nacht gestaan op 5 augustus.

Prachtige plek. Hier overnacht met zo’ n 4 andere campers. Officieel mag je niet overnachten volgens een oud bord bij de toegangsweg. Maar prima plek en heel rustig. Voorzieningen alleen vuilnisbakken, wel gesorteerd naar glas e.d.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

het lozen van het toilet is hier niet meer mogelijk. Alleen water voor €1,-, gedurende 5 minuten. Jammer dat het lozen niet meer mogelijk is.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Hier 4 nachten gestaan heerlijke wandelingen gemaakt. prachtige omgeving in dit Vechtdal. ook een prachtige camperplaats, met alle benodigde voorzieningen. komen nog wel weer eens terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

donderdag 5 januari heerlijk naar de sauna geweest. ook heel fijn dat we hier na de sauna ons eigen bed in de camper konden opzoeken. bedankt.

Prima plekje. Leuke fietstochten in de omgeving.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Fijne camperplaats. Mooi gelegen met prachtig uitzicht. Vriendelijke mensen en de eigenaar maakt goede spiesen klaar die je vooraf kan bestellen. Ook de broodjes service is top. Zijn hier nu voor het 2e jaar en komen denk ik nog weleens terug.

Hier gestaan op 8-8-2018. Komen hier al enkele jaren op doorreis naar Italie en/of Zwitserland of terug naar huis. Is voor ons een prima plaats. Heel rustig en goed verzorgt. Weliswaar geen voorzieningen, maar die hebben we ook zelf.

Prima plaats om van hieruit Cinqe Terra te bezoeken. Bus op zo'n 200 meter van de CP. bij centraal treinstation de trein genomen. Let op vanaf 20:00 uur rijdt de bus niet meer. Wij hebben een taxi genomen om terug bij de CP te komen. Is goed te doen. CP stelt niet veel voor. Tarief zonder stroom € 6,00.

Prima CP op doorreis naar Italië. Was al de 4e keer dat we hier gestaan hebben. Dit jaar 2 nachten gestaan en een prachtige wandeling gemaakt. Het was mooi weer. Vandaar.

Hier op doorreis geweest op 13 juli 2018. Prima cp.

Prima camper plaats. Zijn hier geweest op 19 juli 2018. Is het 4e jaar op rij dat we hier 2 of 3 nachten staan. Fijn natuur bad en je kunt hier prachtige wandelingen maken. In het plaatselijke restaurant kennen ze ons al en men is heel vriendelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Hele mooie camperplaats, met goede voorzieningen. Wat niet juist is, is dat er een speelgelegenheid is. Deze is van de kinderopvang en niet te gebruiken door de kinderen op de camping. Bij faciliteiten zou dit niet moeten staan. Eigenaar heeft wel op zo' n 500 meter een speelgelegenheid. Deze is niet te vergelijken met de speelgelegenheid voor de kinderopvang.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Prima camperplaats voor 1 nacht.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

3 januari 2018 hier gestaan. Hele vriendelijke ontvangt laat in de middag door de eigenaar Klaus. Eigenaar kwam gelijk met water en stroom uit het gebouw. Vroeg in de avond kwam hij een doos eieren brengen. Hoefde niets te betalen. Argument, als jullie goed geslapen hebben ben ik tevreden. Het is goed zo. Geweldige hartelijke vent. Kom hier vast nog wel terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Prima overnachtingsplaats bij de watermolen.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

30-12-17. Ben hier al verschillende keren geweest. Zie nu dat er geen stroom meer beschikbaar is. Jammer maar het uitzicht blijft mooi.