• Camperlocaties

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Kwamen in het donker aan. Er stond nog 1 andere camper. Deze tijd van het jaar is het toch wel behoorlijk koud. Er was licht in het restaurant, maar de eigenaar gaf aan dat hij eigenlijk dicht was. Dus jammer voor ons, maar ineens wilde de eigenaar toch eten voor ons maken. Wij weer blij en hij hoop ik ook 😊

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

qua plek prima. idd dicht bij Aldi. wel op zondag dicht ondanks dat op internet stond dat het open was. en nu behoorlijk koud met veel wind.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

functionele plek. toegang na betaling via qr code. het terrein is afgesloten en de plekken zijn ruim. stroom is 5€ per dag. Er is geen mogelijkheid om vuil weg te gooien. er staat een unit op het terrein met toiletten en douches, die zien er netjes uit, wij hebben er geen gebruik van gemaakt. een vuilcontainer zou erg handig zijn.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Helemaal vol. Even verderop aan de andere kant van de brug (zelfde kant van de rivier) is een groot parkeerterrein waar ook veel campers staan. Geen voorzieningen maar wel meer lucht en rechte ondergrond.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

prima plek met voorzieningen. Er zijn 12 officiële plaatsen en die zijn snel vol, parkeren in de gewone vakken wordt blijkbaar gedoogd. Supermarkt op de hoek en 15 lopen naar het centrum. 45 min fietsen naar Costa Nova do Prado, deels fietspad langs de zoutpannen en deels over de doorgaande weg, de moeite waard.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Vast heel fijn als het goed weer is maar nu eind december niks te beleven. sanitair keurig maar geen water uit de douche en daar kwamen we speciaal voor. helaas dus doorgereden.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Vast heel fijn als het goed weer is maar nu eind december niks te beleven. ook geen sanitair te vinden. Maar weer doorgereden.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Prachtige rustige plek bij de rivier. Looppad langs de rivier naar het centrum, wij waren er met kerst. het hele centrum prachtig verlicht. Er zijn afvalbakken en een kraan. De inrit naar de wijk waar de CP ligt is wat krap.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

mooie verharde plekken direct bij de rivier. water, lozen en cassette spoelen gratis. wandelroute langs de rivier naar de historische binnenstad.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

mooie rustige plek met alle voorzieningen bakkerij op 5 minuten lopen wel vol met vooral langparkeerders

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

wat een prachtige CP! Ruime plekken per twee campers met telkens een grasveldje ertussen. Direct langs het terrein loopt een riviertje. Veel wandelmogelijkheden en heerlijk plek voor honden en/of kinderen om te spelen. ‘s nachts rustig en midden in de natuur. Geen bereik! Saint Hubert op 8 km. Voorzieningen perfect, alleen geen drinkwater beschikbaar.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

rustige plek we hoorden de kikkers kwaken. ‘s nachts verder stil. geen loosplek voor de cassette. mooi klein dorpje met een bakker op 200 meter. prachtige fietstocht naar Gien langs de oever van de Loire. 8km. wij waren hier in mei met bloesem en brem.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Rustige plek op het gras naast het restaurant. Zeer vriendelijke mensen. De stukken vlees zijn idd van Asterix en Obelisk formaat, maar of ze nu bijzonder lekker zijn…. smaken verschillen. Wij vinden het een groot nadeel dat er binnen gerookt mag worden.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Rustige plek met een aardige beheerder. Weinig voorzieningen 1 toilet ( wel goed schoon) Douchen alleen in het hoogseizoen. Beperkt aantal stoompunten. Op de fiets naar Turijn is een uitdaging, er zijn weinig fietspaden. Wel prachtig fietsen en wandelen in het gebied/ paleispark direct voorbij de CP. Kosten €28 p/n Let op de openingstijden! Daarbuiten zit het hek op slot, je krijgt een sleutel. Aan de telefoon wordt alleen Italiaans gesproken.

Sitecode: 62044

qua plekken prima, ook rustig snachts. meteen achter flats, dus geluid van voetballende kinderen. echt jammer: douches niet warm, afwaswater ook niet. prachtig fietspad op voormalige spoorbaan naar San Remo meteen bij de grote weg 22 km. camper 2 personen incl stroom 38,50 per nacht. is wel wat prijzig voor een eenvoudige camping zonder warm water 🤔

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

de kleinste plekken die we in 3 weken meegemaakt hebben +- 4 m. beperkte hoeveelheid douches en wc’s. dames 1 douche met eerst heet water en daarna lauw en weinig waterdruk, heren was prima. haakje Ad binnenkant douchedeur verder niks. systeem met kaartje prima en via de pin te betalen. in the middle of nowhere. fietsen naar Modena 20 min is wel leuk.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

prima plek. ter plekke bellen om code voor de slagboom te krijgen. ander nr dan op deze site staat. alleen afvoer en water inname mogelijk op dit moment dus geen wc en douche. wel geluid vd snelweg maar prima te doen, idd dicht bij station porta ovest en Lidl op loopafstand. 25 min met de trein naar Venetië. wel maar 1 x per uur. je moet het achterste perron hebben, de trein gaat naar links. per dag 20 euro en 5 euro stroom.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

20 min voorbij Ljubljana, rustige gratis plek, restaurant om de hoek met goeie koffie! museum erbij niet bezocht, maar 8 euro entree pp

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

de parkeerplek is definitief gesloten voor campers

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

de camping is pas open vanaf 1 mei wij stonden op 17 april voor een dichte poort. telefoonnummer bij de poort gebeld, maar helaas. “ we are closed.. goodbye “

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

prachtige plek sanitair gedateerd (understatement) geen cassette lozen prijs 5.100 HUF 1 camper 2 p en stroom

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Perfecte camperplaats. Rustig, vlakke geasfalteerde plaatsen. Reinigingsplaats waar we kunt doorrijden. Grijswater lozen. Cassette lozen via een deksel in de grond, water om te spoelen. Drinkwater en 1 elektrapunt tegen betaling €2,00

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Prima plek voor een paar campers. Er hangt inmiddels een aankondiging dat parkeren hier 5 euro per dag kost. Hoe wat en waar is onduidelijk.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Uitstekende plek om alles even op te frissen en ook nog gratis stroom. Er stonden in de avond al meerdere campers aan de stroom. De volgende ochtend waren er een aantal vroeg weg, dus nog even aan de stroom kunnen hangen. Er zijn ook toiletten maar die zaten op slot.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Als je boft heb je een plekje voor je camper. Echt alleen parkeerplaats om salamanca te bekijken. Super dichtbij centrum. Wel wat louche/dakloze figuren hangend voor het gebouw. Dus we hadden er niet echt een lekker gevoel over. Maar alles zat er nog op en aan toen we terugkwamen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Heerlijk rustige plek om te overnachten en voorzieningen zoals eerder genoemd. Dorpje doet doods aan, maar verspreid over de straatjes zitten er twee supermarktjes, een bakker, een echte slager, een paar restaurants (weet niet wanneer ze open zijn) en nog wat winkeltjes. Dus al met al een prima plek!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Echt leuke en vooral rustige plek. Erg mooie route onderweg naar dit dorp en prachtige omgeving. De amandelbomen staan in bloei en de dame die de bijdrage incasseert is van het type krasse knarren. Wel alleen Spaanstalig. Aan de andere kant van het riviertje zit een bron met niet al te koud water en een soort open bassin. Leuk om in te poedelen als het wat warmer is. Een aanrader voor 3 euro!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Is een parkeerplaats, maar lastig op te rijden met de camper en veel hangjongeren ( waar we overigens geen last van hadden). Daarom aan de overkant bij de Lidl geparkeerd en overnacht. Is op zich een goede plek voor een wandeling naar de binnenstad (20 minuten), maar voor overnachten erg rumoerig qua verkeer en de hele nacht ook aan en afrijden van auto’s.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Afval water lozen, toilet legen en spoelen en ook schone toiletten. Top! Smalle toegang nemen we voor lief. Je moet even doorrijden tot het recreatiegebouwtje, daar omheen

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Super mooie camping aan het minder toeristische deel van het meer. Smalle toegangsweg naar de camping was net te doen met onze 2,80 m camper met tegenliggers. Sanitair niet blinkend schoon maar te doen. Fantastisch plekje ( nr 130 zonder electra) met uitzicht op een open vlakte met veel wild! ( fazanten, reeen, herten ) mooi kasteel op kleine wandeling afstand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prachtige camping met prachtig sanitair. Wel erg aan de prijs. Ruim 30 Pond voor een camper met 2 volwassenen en een kind van 11. Wel incl elektra. Leuke wandeling met veel natuurlijke trappen langs de waterval en Devil’s Bridge. Bij het hotel bij de brug kun je prima eten. Alles hiervoor genoemd op 3 min lopen van de camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Heerlijke rustige plek. Schoon water, toilet cassette en vuil water kun je legen. Toilet wat verouderd maar prima. Wij zijn vanuit hier een dag met de trein naar Londen geweest. Parkeren bij station niet mogelijk. In het dorp bij een speelplaats voor kinderen de camper geparkeerd.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie plek zeer dicht bij het dorp. Supermarkt op loopafstand. Perfecte plek om het schattige dorp te ontdekken. Toilet matig en geen douche aanwezig. Wel schoon water en plek om grijs water en toilet cassette te legen. Voor £12 per nacht gestaan met camper met 2 volwassenen en een kind van 11 jaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prima plek. Ruim en rustig op de vliegtuigen na die regelmatig opstijgen van DHL. Je hoort ze maar hebt er niet echt last van. Een aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prachtige plek. Helaas met hangjongeren die met auto’s racen. Bij de vraag of het mag ophouden (23:30uur) krijg je gewoon een grote mond. Wij zijn weggegaan

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prima plek. Wel op parkeerterrein bij Tesco en op de blokken en verder geen faciliteiten behalve een afvalbak. Tesco heeft geweldige toiletten en het is super handig zo’n super naast de deur en open van 7 tot 11. Geen WiFi op het terrein helaas. Misschien wel in de super. Slechts 5 min lopen naar de haven en shopjes en vlakbij de ferry. Leuk en gezellig stadje om een nachtje te blijven.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Hele mooie ligging aan het kanaal met uitzicht op de sluizen met de narrowboats. De toiletruimte is gedateerd maar alles werkt. Zeer vriendelijke eigenaar

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

We werden naar een veld aan de rivier verwezen. Op zich een mooie plek zij het dat men even niet had gemeld dat er een biker event zou zijn die avond. En even later waren er 500-600 motoren. Aan het eind van de avond toen de bikers weg waren nog gevraagd waarom we niet even gewaarschuwd waren, want er waren voldoende rustige plekken. Daar deed men niets mee. Verder oud maar wel redelijk schoon

Sitecode: 42036

Mooie ruime plek. Schoon en netjes, prullenbakken waren leeg. Qua camperplek rustig, er komen wel met regelmaat auto’s naar de papiercontainer die op het terrein staat.