@Willy-Zantingh
Lid van Campercontact sinds 2020
Zeer vriendelijke eigenaren, die alles willen doen om het je naar de zin te maken. Zo kregen mijn katten alle gelegenheid om lekker buiten rond te wandelen, omdat zij hun honden voor hielden. Ook mocht ik heerlijk mee ontbijten en eten tegen een kleine vergoeding. Dat was toch wel heel erg gezellig
Alleen al het uitzicht is de sterren waard. Bovendien sta je er vlak, is er een brandschoon toilet en kun je vers water krijgen. Alleen de stroom ontbreekt, maar dat is voor mij geen punt. Een perfecte plek die ook nog gratis is. Meer kun je toch niet wensen. O ja, voor de wandelaars zijn er diverse wandelingen uit gezet van 4 tot 25 km, dus voor elk wat wils.
Rustige plaats om te overnachten op een parkeerplaats. Vlakbij bevindt zich nog een speeltuintje voor de kleinsten. Een picknicktafel nodigt de volwassenen om de kleintjes in de gaten te houden.
Sitecode: 92001
Hartelijk ontvangen door de eigenares. Heerlijke rustige plek om te overnachten. En ook mijn poezen konden vertrouwd buiten de omgeving verkennen zoals zij dat het liefste doen.
ontzettend hartelijke ontvangst door de havenmeester en zijn vrouw. ik kreeg zelfs een kop koffie toe bij het betalen.
Ik sta hier nu voor de 2e keer in een paar weken tijd, gewoon omdat het zo'n heerlijk plekje is. Ik betaal €9,-- per nacht incl. stroom. Mijn katten hebben hier de tijd van hun leven. Bovendien loop je zo van de CP het strandje op en kun je zwemmen of waterskiën.
Ik betaal 9 euro per nacht omdat ik alleen ben. Ik sta achter op de camping vanwege mijn 3 katten. zij hebben de tijd van hun leven want ze vangen de ene muis na de andere. Voor mij is het wat minder want hier is geen stroom of Wi-Fi.
Wat een prachtig plekje. Hier geldt zeker klein maar fijn. Ik kom zeker terug.
De feestdagen eind december zijn niet altijd makkelijk als je alleen bent. Zeker niet als je nog niet zo lang alleen bent. Toch wisten ze er hier een feestje voor mij van te maken. Gezellige activiteiten waar ze zich 200% voor inzetten om het hun gasten naar de zin te maken. Kort om hulde aan dit beheerdersechtpaar en hun kinderen, want ook die hielpen mee om er echte feestdagen van te maken.
Mooi plekje onder de rook van Meppel, waar ik helemaal tot rust gekomen ben na een hectische tijd.