@Willy-en-Jolande
- 2020
- KARMANN DAVIS
- 2017
- Buscamper
Super mooie camperplaats waar alles gloednieuw en volautomatisch is. Wij verbleven met 2 bevriende stellen 2 nachten nachten op deze plek en hebben genoten van het hartelijk ontvangst. Voor ons was de mogelijkheid om in de avond in de gemeenschappelijke ruimte een spelletje te spelen een dikke plus. De omgeving is meer een fiets dan wandelgebied maar dan krijg je ook erg mooie uitvalsmogelijkheden. Dank voor het verblijf!
Prima camping. Fijne uitvalsbasis of overnachtingsplaats. Sanitair is niet nieuw maar superschoon en een goeie warme douche. Ook heel rustig s'avonds!
Wij sluiten ons aan bij de vorige review. Echt een super plek. Mooi verzorgd sanitair. Ruime schaduwrijke plaatsen en behulpzame eigenaresse. vandaag kwam de groenteboer op de camping. Je kunt te voet naar de kust maar wij hebben 2 dagen gefietst. Elke dag een kustkant gefietst. Ietst ruiger maar als je rustig aan doet te doen. Wij gaan morgen weer verder maar kon het hier nog wel even volhouden.
Sitecode: 92027
Voor ons 4 sterren! heerlijke rustige, schone, verzorgde camping. vriendelijk en behulpzaam. Prachtige sanitair gebouw en ruime plekken. Meer hebben wij niet te wensen!
Sitecode: 20281
Ook wij zien een verouderde camping maar echt wel netjes schoon. restaurant vinden we mooi liggen en authentiek. Wat ons tegenviel is de omgeving. Wat verlaten en verpauperde uitstraling. Het strandje wordt niks aan gedaan en ziet er niet uit. Dat vonden we echt een misser!
Wat een fijne plek. Ze helpen je waar ze kunnen. Mhr. heeft zelfs onze fietsendrager die stuk was gelast. Ze zijn nog niet zo lang bezig maar Sophia is een goede en duidelijke gastvrouw. Spreekt voldoende Engels. We hebben heerlijk bij haar gegeten. Zou er zo weer naar toe gaan. Fijn als het lozen van het chemisch toilet straks wat prettiger zou zijn. Een buis zou al heel anders zijn. Maar het echtpaar inschattende is dat volgend jaar gemaakt!
Wij hebben op deze camping met veel genoegen 2 nachten gestaan. Camping is super! Vriendelijk en behulpzame familie die de camping runnen. Super schoon met prachtige oude olijfbomen op het terrein. De baai voor de camping is ook mooi maar met wat sporen van vergane glorie tijden. Verder is er niet veel te doen in de omgeving en daarom ook zo heerlijk rustig. Wij komen op de terugweg weer terug!
Sitecode: 52090
Per toeval door een afgesloten snelweg na een ongeval hier terecht gekomen. Prachtige verzorgde camping. Prima en brandschoon sanitair. Behulpzaam bij aanmelden en plek wijzen. Wij hebben de fiets nog even gepakt en we kwamen erachter dat hier een heel mooi fietsnetwerk is op een oude spoorlijn. Je kan tot Dieppe fietsen, 33 km. We betaalde €17.40 en dat is goedkoop voor wat je krijgt. wij komen misschien nog wel eens terug om te fietsen.
De camping is een echte minucipalcamping. Sobere voorzieningen, maar vol en afdoende. ook de douche was heerlijk warm. Wij zijn gewend dat de minicipals schoon zijn maar dat is hier toch minder. Schoonhouden is matig zonder te zeggen dat het vuil is. Maar de ligging is top. De stad is het bezoeken waard en we zijn vriendelijk en behulpzaam ontvangen.
Wat een fijne plek. Groen en rustig. De camping wordt netjes onderhouden. Sanitair is perfect! 4 restaurants in diverse prijsklasse op loopafstand. reserveren zeker in het weekend is aan te raden. Mooie fietspaden langs het water naar Coulon en Niort. Aanrader: de boottocht in Coulon! Voor ons echt de moeite waard. Zo mooi hadden we dit moeras-gebied niet vewacht.
Frankrijk van het noorden, zo noem ik het gewoon. Wat was het heerlijk ondanks de noordewind op deze prachtige plek. Deze camping paste ons als een tweede huis! Vriendelijk ontvangst, verzorgde camping met veel groen en met geweldig bloemen en planten. Brandschoon met oog voor het milieu! Tot de volgende keer!