@WillydeJonge
- 2021
Prima camperplaats, vriendelijke en behulpzame eigenaren, schoon toiletgebouw. Wij waren hier om de kerstmarkt in Haarlem te bezoeken en alles was ook nog eens leuk versierd. We komen van het zomer graag nog een keer terug om dan ook is het strand te gaan bezoeken.
Super camperplaats, sanitair mooi schoon. Vriendelijk eigenaresse. Paar keer per jaar word er verse paling gerookt en zaterdagmiddag komt de visboer langs 👌🏼

Sitecode: 20025
Super handige camping, heeft een eigen bus richting Barcelona (Wel reserveren in hoogseizoen) en een pendel bus na het strand, dorpje en en het station. Sanitair is mooi schoon.
Fijne eigenaar die goed Engels spreekt en alles goed uitlegt over de omgeving. In de avond kun je fijn Thais eten bestellen wat bezorgt wordt bij de camper en vers bereidt wordt door zn Thaise vrouw.

Zeer vriendelijke ontvangst en belangrijkste, het eten is echt goed!! We komen zeker een keer terug met het mooie weer als de biertuin geopend is.

Ideaal om het centrum van Gouda te bezoeken. Prijs kwaliteitsverhouding is prima.
82 euro betaald voor 2 personen, 2 nachten. Klein zwembadje, te weinig toiletten voor het aantal camping gasten en sanitair erg vies. Vaak valt de waterdruk weg op de tappunten. Prijs kwaliteit verhouding niet goed!
Leuke camping, fijne pizza's en vriendelijke behulpzame eigenaren.