@Willywaggler
- Ford
- 2021
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Heerlijke camping met in de dagen dat wij er waren, half september, ruime plaatsen. Heel goed sanitair. Restaurant was prima. Mooie omgeving met prima wandel en fietsmogelijkheden.
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Heerlijke camping, heel goede sanitaire voorzieningen. Mooie plaatsen. Eigenaars erg gastvrij. Er wordt op vrijdag en zaterdag voor gasten gekookt, uiteraard tegen betaling. De omgeving is ook erg mooi: heuvelachtig dus neem goede wandelschoenen mee.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Zoals Bert-Hoorn hiervoor al vermeldde valt er weinig negatiefs te roepen over deze toch idyllische plek. Verwacht geen wijdse uitzichten of verwarmd sanitair maar een beetje camperaar is hier content. Vandaag troffen wij hier camperaars die hier eerder zijn geweest en inderdaad is dit voor ons ook een terugkomplek geworden. Let op: een beperkt aantal plaatsen dus wees er op tijd bij. Wij stonden heerlijk aan het riviertje, genieten!
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Prima camping, ligt mooi aan de Neckar. Weg er naartoe is smal maar geen probleem. Wc en douches en watertappunt enkel bij de receptie. Houd rekening met middagpauze receptie( 1100-1500u).Je kunt dan niet op de camping. Bestel daar de broodjes op tijd, dus niet in de middag. Tip: de plaatsen in rij 8 hebben heel mooi uitzicht op enkele kastelen. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Heidelberg, met de fiets heel goed te doen. Goede fietsroute.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Prima camping, erg rustig en inderdaad ruime plekken. Goede service, we werden zelfs geholpen in de middagpauze van de beheerders! Zelf een mooie plek uit mogen zoeken. wandelen en fietsen niet echt geschikt. Sowieso geen fietspaden kunnen ontdekken. Voor het vissen in het meer een gratis vergunning bij de receptie. Zwemmen in het meer werd oogluikend toegelaten.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Prima camping op een mooie ligging aan rivier de Nied. Ruime plaatsen en inderdaad : check-in via de automaat maar dat is kinderlijk eenvoudig. Elektriciteit (€4) wordt ook direct verrekend en waardeer de mogelijke doucheminuten op. Bij vertrek de kaart weer in de automaat plus je bankpas en het resterende tegoed wordt teruggestort op je bankrekening. Voor degenen die er vandaag waren: er is een wc-borstel om je boodschap weg te wuiven….