@Wilma-FJ
- Knaus Boxstar Lifetime
- 2020
- Buscamper
Mei 2026
Wat een heerlijk plekje om te staan. Zelfs buiten kunnen zitten voor de camper. Grote brede plekken. Naast midgetgolfbaan en openluchtzwembad, nu aan het vullen. Leuk stadje om naar toe te wandelen. Lidl en Aldi vlakbij. Er kwamen laat nog campers aan. Maar zal geen probleem wezen voor overnachting. Geen voorzieningen, maar afvalbak mis ik wel. Kleine prullenbak voorbij zwembad, en glasbak.
April 2026
weet niet hoe de plek is om te overnachten. waren er gisteren en wel naar beneden gereden, maar niet verder langs de kiezelweg. was heel heel smal door regen en rukwinden. storm sloeg het water best ver de straat op. Wij durfden niet verder. Is denk ik goede plek met mooi weer. Er stonden wel 2 campers geparkeerd. Maar weet niet of het van vakantiegangers was. Weg terug was ook uitdaging met de storm. We reden soms in de wolken.
Maart 2026
leuke overnachtings plek aan de rand van schattig stadje. Je loopt zo naar kasteel en oude stad. Loket voor kaartjes was dicht, maar sommige ruimtes kon je dus niet in( denk dat die anders wel open zijn. via ander route terug richting strand en dan via kleine straatjes. Aan het strand kun je ook overnachten (CC72321). Wij hebben hier 2 rustige nachten doorgebracht. supermarkt( 2) op de hoek.
2 nachtjes op een camping. Kunnen hier heerlijk “ echt” douchen. Magnetron en kookplaatje bij afwasruimte. Zelfs meerdere koelkasten/ vriezers staan er Was gedaan gedroogd in droogtrommel. Gister traditioneel Grieks gegeten. Er word op dinsdag en vrijdag heerlijk gekookt. Naar haven plaatsje Foinikounta toegewandeld(1,2km). Strand is voor de deur.
Rustige nacht op mooi plekje. In deze tijd van het jaar is strandtent nog niet open. Zonsondergang was iets te zien. Veel bewolking. Was zoeken om beetje recht stukje te vinden. Er staat een vuilcontainer. De wc( Dixie) was te vies voor woorden. Mooi strand en heel schoon. Misschien hebben ze het hier al schoongemaakt. Rest kust is zoveel rotzooi. Geocache in de buurt.
wat een prachtige plaatsen om te staan. over hele lengte van ong 3km kun je zelf een plekje zoeken. open vlakte of onder/ bij de bomen. Genoeg plek. Er staan zelfs caravans( niemand erbij gezien). Er staan stoelen tafels. water/ douche op 2 plaatsen. En aan beide buitenranden staan containers. Er komt zelfs auto met groente/ fruit. En auto met ook nog groente/ fruit-brood en olie enz langs rijden. Heeft idd helemaal onder water gestaan.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Leuke kleine plek voor 12 campers achter een woonhuis. €8,00 is een goede prijs. €6,00 voor gebruik van douche en toilet per dag ( wij vinden dat zelf wat veel). Wel loosplek en gescheiden afvalcontainers. Klein dorpje, geen voorzieningen aldaar.
€12,00 en dan blijk je ook nog gratis 2 was te mogen draaien. Lokatie is vlak dan de weg, dus druk. 2e gedeelte vlak achter parkeerplaats Mac Donalds, dus tot laat geluid van auto’s en mensen. We kwamen en hoorden dat er inbraak was geweest. Dus luiken ook dicht in de nacht( dus warm). En wij hoorden ook rond 05:00 iemand rond onze camper en hond van buren sloeg aan. Gelukkig niets gebeurd.