@Wilma2023
We hebben hier twee nachten doorgebracht, van zaterdag op maandag. Bij de ingang is een evenementenhal waar mensen een feestje vierden, en er was een feest bij de camping met ondraaglijk luide muziek dat tot 2 uur 's nachts duurde. Slapen was er niet bij. Bovendien ligt de camping aan extreem drukke wegen, wat het verblijf erg onaangenaam maakte. Over het algemeen is de camping niet bijzonder goed onderhouden en de kraan op de camping levert geen water.
Een geweldige locatie met ruime kavels direct aan de rivier. Elektriciteit inbegrepen en water overal in de buurt. Gerund door uiterst vriendelijke en gastvrije beheerders; een plek waar je je goed voelt. Erg leuk vermaakt, alleen jammer dat het water in de douches wat koud is, zeker eind mei. Een echte aanrader, wij komen zeker nog eens terug. De dichtstbijzijnde stad ligt op 3,5 km afstand.
Een deel van de informatie hier in de app is onjuist. Elektriciteit 1,5 kW = 1€ Douche 6' =1€ Toilet gratis Afvoer zeer goed. Sanitair zeer schoon en vrij nieuw. Zeer vriendelijk en waar voor je geld helemaal ok. Bij ons was het erg rustig geweldige locatie👌
Het enige leuke is het uitzicht op het water. Sanitair ontoereikend, onverzorgd en 2 douches + 2 toiletten voor alle campers. Spoelen (alleen koud water en wastafels zonder planken) en afvoer van chemisch toilet op dezelfde locatie. Modderig, geen paden en duur. 2 personen zonder WiFi, 's avonds niet verlicht € 31,- per nacht inclusief stroom. Prijs-prestatie slecht. Niet weer.
Zeer schone en goed onderhouden plek, aardige ontvangst en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.