@WilmaAlex
- 2010
Mei 2026
De camperplaats bestaat niet meer, is afgezet met linten. misschien zijn ze aan het renoveren? daarnaast is er een alternatieve ruimte met een paar plekken met stroomvoorziening. we zijn daar maar gaan staan.
12 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

We hebben genoten van deze fijne camperplek Camper Park Rey Lobo, onder een groot zonneluifel. De vriendelijke eigenaar Alejandro , geeft uitleg en goede tips over Murcia. Wij hebben hier een paar dagen gestaan en gefietst in een prachtige omgeving naar Murcia en Monteagudo. Op het terrein is een heerlijke grote jacuzzi , door de hitte heb ik hier gebruik van gemaakt en van genoten. Sanitair is prima. wifi is snel, dank voor alles Alejandro
2 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

wat een fijne camping in Daroca en wat een aardige mensen. De camping ligt naast een middeleeuws stadje met wel 3 supermarkten, een slager, een groenteboer en een bakker. Rustig stadje met mooie oude huizen, leuk terras met een waterval ervoor. Je kunt er wandelen en er is veel te zien. De camping heeft schone douches met gordijnen. schone wc’s en royale plaatsen. er is wifi en er is een leuk klein restaurant. de prijs is €15 met elektriciteit.
2 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

Twee mooie dagen geweest op Camperstop Alegria. Met de fiets naar het stadje en het kasteel bezocht. Genoten van de rust, de mooie locatie en de vriendelijke eigenaren. In een koelkast waren koude drankjes te koop. Ik heb genoten van de flessen koud water . Ook in de vogelhut gezeten maar geen vogels daar gezien. wel heel veel vogels gehoord en ook het balken van ezels in de buurt.
Little Texas is een prachtige camperplaats. Middenin de woestijn. Ruime plekken. Goed sanitair. Erik , de eigenaar, een vriendelijke man die in alles je adviseert en je tips geeft. Prachtig zwembad, heerlijke broodjes en lekker gegeten op het terras. Met de fiets naar Fort Bravo voor een show, museum en herkenbare decors uit de vorige eeuw, ervan genoten. Dank voor de gastvrijheid .We komen nog eens terug. €25 met alles inclusief is prima .
4 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

wat een gezellige kleine camping. Pedro de eigenaar nog niet gezien. alle uitleg over code, wifi, douchen op een prikbord. vanmorgen naar een prachtig Middeleeuws dorpje gereden met de fiets, en boodschappen gedaan. We zouden kort blijven , maar het wordt nu wat langer. vanmorgen was er de tuinman om alle bloemetjes water te geven. douches zijn niet helemaal jevanhet. Maar ala , het mag de pret niet drukken. bedankt voor het verblijf hier Pedro