@WilmaKoopmans
prachtige minicamping in de Achterhoek waar je in de buurt heerlijk kunt wandelen en fietsen. de plekken zijn ruim, het sanitair schoon en er is een gezellig terras waar je de lekkere wijn kan drinken. de wijnproeverij is een aanrader. De lekkere broodjes ook. Maarten en Tineke, dank jullie wel voor het fijne camperweekend. Wij komen terug.
mooie stop als doorgaans plek. redelijk wat geluid van weg en trein. plaats ligt veel dichter bij de kruising dan op de app aangegeven wordt
Helaas maar 4 sterren. De camperplaats is mooi, vriendelijke beheerders, fantastische omgeving, maar 7 euro per dag voor gebruik van douche en toilet vind ik te gortig. Kom vermoedelijk wel terug om een keer te skiën in april.
Mooie camping. Kleinschalig. Landelijk. Zeer vriendelijke beheerders. Uitstekend sanitair. Goede informatie over fiets- en wandelroutes. Wij hebben genoten.
Volgens eigenaar volgend jaar een fietspad aan de Kanalstrasse. Goede ontwikkeling. Mooie plek, rustig, geen last van de weg. Heerlijk gewandeld op bijzonder en mooi Bargerveen.
Alles goed. Rust, grote plekken, schone sanitair, lekkere eitjes, prachtige omgeving voor fietsen en wandelen, kleinschalig, vriendelijke eigenaren. Kortom uitstekend
Camperterrein op grasveld aan de voorkant is uitstekend. Geen last van de weg, vooral in de avond erg rustig. Enthousiast ontvangen. Veel te wandelen, te fietsen en te bekijken. O.a. wandeling Waterdunen, stadje Sluis, met pont naar Vlissingen en met gids door 't Zwin wandelen vanaf de Belgische kant. Groede verrassend leuk en goede brouwerij.
Fantastisch. Speciaal voor de vele sneeuw gekomen. Hele mooie wandeling vanaf CP naar Lutterzand en daar langs de Dinkel. Bij het uitgraven van de camper uit de sneeuw door boer Theo en zoon heel goed geholpen. Bedankt. Wij komen terug.

Geen electriciteit meer volgens de dame bij de kassa van de dierentuin, waar we ook 150 kronen voor de camperplek konden betalen. Fantastisch uitzicht over de ongeving. Leuke zeer ruim opgezette rustige dierentuin.
Wij vonden dit geen mooie plek om te staan. Misschien wel een prachtige omgeving en mooi wandelen/fietsen. Maar onder een betonnen dam alsof je op een industrieterrein staat dat verlaten is. Doorgereden naar de dierentuin.
Mooie CP als je van watergeluiden houdt. Leuk fietsen naar en voorbij staafkerk Borgund. Wandelen beter van nabij gelegen CP.
Goede serviceweg naar CP. Met vier campers/auto's gestaan. Mooie wandeling vanaf de overkant van de dam. Volg de steenstapels richting de gletsjer.

Schitterend. Lees andere beoordelingen. 400 meter terug vanuit sunndalsora start een mooie wandeling naar het meer boven. Volg de rode T. 3,5 uur heen en terug.
Mooie CP zonder voorzieningen aan een stille weggetje. Mooie uitvalbasis om te fietsen. Fantastisch uitzicht op eilandjes en oceaan. Mooie rondrit op schiereiland.
Prima CP om met de fiets naar Alesund te gaan of om de berg te fietsen. Alleen tussen 10 en 16 geen plaats op parkeerplaats 1 door bezoekers van aquarium. Daarna wel plek. Lekker strandje aan overkant van de weg. Ålesund is geweldig Jugendstil.
Eind juli heel veel papagaaiduikers en Jan van Genten gezien. Mooi gestaan aan het muurtje bij de oceaan. Campingeigenaar geeft aan dat hij liever niet gebeld wordt voor reserveringen. Maar ja dan moet je maar hopen op een plek op deze drukkere camping.
Mooie rustige plek. Een hele mooie wandeling naar de Fløtevarden (of zoiets) gemaakt. Rondje over de top van 4 uur. Regelmatig wat drassig.
Fantastische plekjes aan het water. Bootje gehuurd en een route buitenom over de fjord gevaren, spannend maar erg leuk. Enige negatieve is dat de was niet echt fris uit de wasmachine kwam en niet droog uit de droger en dat er geen vuilwaterstort is.
Sitecode: 19171
Mooie CP voor bezoeken Bergen. Voldoende elektriciteit aansluitingen op de officiele CP bij de ijshal. Bij drukte staan er ook campers op de naastliggende parkeerplaats. Prachtige moderne kerk aan de overkant van de weg.
Overnachten mogelijk. Nu 4 campers. Mooie plek aan zwemmeertje, vrije tijd park. Gebruik faciliteiten 20 Kr
Geweldige CP. Populair, maar er is altijd wel een rustig plekje te vinden. Mooie wandelingen (o.a. vanaf bruggetje op einde weg van 3,5 uur en vanaf het haukelisaeter). Locatie op kaart is niet correct. Vanaf Haukeligrund ligt deze CP voor het Haukelisaeter en niet er na.
Uitstekende CP als je met de late boot (in ons geval 23:50) aankomt. Wij stonden er met 20 campers van onze boot en het was half vol. Achter een woonwijk maar al tussen de rotsen. 3,5 km vanaf de boot. Heel rustig geslapen en blij dat we zo snel een CP hadden.

Gratis. Mooie plek aan zijkant Parking 1. Skilift aan parkeerplaats. Fantastisch skigebied. Bij sneeuwval wordt parkeerplaats sneeuwvrij gemaakt. Rustig en mooi uitzicht.
Niet echt vriendelijke ontvangst. Schuine plekken met ijs. Onze blokken schoven weg en met skischoenen lopen levensgevaarlijk. Zijn doorgereden naar Aschau Aufenfeld. Skibus voor de deur.
Heel mooi middeleeuws stadje. Camperplaats heeft wel een afstort voor de toilet. Afvalwater lukt niet of lange slang nodig naar afvalputje achter het naastliggende gebouw.
Fijne rustige plek, kleine plekken en weinig voorzieningen. Voor maar 11 euro krijg je een rondleiding door de wijnkelder en kun je 4 wijnen proeven. Ook is er een restaurant bij. Dat is niet elke dag open maar wel erg lekker. Daarnaast is er in de buurt een leuke biergarten tussen de volkstuintjes. Een hele leuke plek om tussen de lokalen bewoners een biertje te drinken.
Het toiletgebouw is uitstekend. 4 complete badkamertjes.
CP viel ons tegen. We vonden het een beetje viezig en een niet echt gastvrije uitstraling.
Overnachten is toegestaan. De volgende ochtend een reçu voor toeristen-belasting onder de ruitenwisser. Te betalen bij het touristenoffice in het hotel bij het standbeeld van de adelaar. Fantastische omgeving, schone toilet, heerlijk wandelgebied.
CP in dorp voor de benzinepomp. Geen last van doorgaande weg. Vriendelijke enthousiaste beheerder en bewoners. Mooie wandelingen. Gratis incl. electra.
Rustige plek met goede voorzieningen en vriendelijke mensen. Vanaf de camping volop mooie wandelpaden, waaronder een klompenpad en prachtige kerkpaden.
Heerlijk rustige plek. In ons eentje gestaan tijdens Pasen. Mooi gebied, heerlijke klompenpad wandeling van 18+ km. Afvalwater afstort niet gevonden maar wel electra en chemisch toilet. Fantastische plek.