@WilmaMeulenbeek
Wat een fijne, rustige camping in het voorjaar. aan de waterkant ligt een trekpontje waarmee je naar de overkant kunt en zo naar het dorp kunt wandelen. in het mooie dorp zijn restaurants en bakkers. naast de camping ligt een zwembad en midgetgolf. Er zijn een paar hekjes waardoor je naar de rivier kunt. Er zijn nieuwe enthousiaste beheerders op de camping. De plekken zijn ruim en afgescheiden met heggen. We betaalden €22,10 per nacht incl stroom
Gastvrij ontvangst, heerlijk eten en de eigenaar brouwt een lekker biertje. Als je mee eet mag je gratis overnachten. Een fijne rustige plek voor op doorreis
Wat een fijne kampeerplek met een prachtig uitzicht. Een aardig ontvangst bij de receptie. Beetje kneuterig maar dat heeft wel wat. Met het sanitair konden wij ons prima redden. We betaalden 380 nok
Bijzonder leuke plek bij een restaurantje. Terrein is leuk ingericht met oude karren en spullen.
Prima plek voor een nacht. Vissen is mogelijk. Keurig verzorgd sanitair gebouw. Centrum is op loopafstand maar we waren er op zondag en het straalde somberheid uit. Kerk was de moeite waard.
Helaas is deze plek afgesloten ivm het afbrokkelen van de klif. Jammer want we hadden er graag een nachtje gestaan.
wij kwamen hier vandaag aan en helaas was het hek nog dicht😢
Je mag hier wel overnachten op één van de negen vakken in zone A, maar je moet wel betalen via de app Acamp of via de gegevens op het bord.
Leuks camping, heel veel plekken aan het water. Die zijn wel duurder. Gastvrij ontvangst. in het winkeltje zijn s ochtends broodjes te koop. Sanitair beetje gedateerd maar heel schoon en goed verzorgd!
Wij hebben 10 heerlijke dagen vertoeft op deze camping. Erik en Monique zorgden ervoor dat we ons snel helemaal thuis voelden. We hadden de plek bij de visplek. Heerlijk veel schaduw, dat hadden we dit jaar echt nodig met steeds dik boven de 30 gr. In de rivier kun je zwemmen. Ambialet is een prachtig dorpje op loopafstand. 3 x per week konden we gezellig met andere camping gasten mee eten. Erik en Monique kunnen heerlijke maaltijden bereiden.
Wat een cadeautje om de eerste nacht van de vakantie tussen de champagne velden te slapen en te ontbijten met een prachtig uitzicht! Geen voorzieningen maar die zijn op de andere plek in het dorp. Wel picknicktafels.
Prettige goed onderhouden kleine camping. We hadden een mega plek. Meertje is geschikt om te vissen. Helaas was het restaurantje niet open. Dichtbij de snelweg en je bent bijna in België. Dorpje op 1 km maar daar is alleen een kroegje. Vanuit het dorp naast de kerk is wel een info bord voor wandelingen. Zeer gastvrije eigenaren!
Moot terrein met prachtig sanitair met achtergrond muziek. Zo mooi heb ik het nog nergens gezien. Leuk wandelen om het meer en lekker eten in het restaurantje aan het meer. Bakker om de hoek.
Het terrein ziet er verzorgt uit. Nieuwe toilet was nog niet klaar maar we konden ons met het bestaande toilet redden. We hebben heerlijk gegeten in het restaurantje. Vriendelijke eigenaar!Wandelroutes in de omgeving worden niet goed onderhouden dat is jammer want je kunt er wel leuk wandelen. Met de Wikiloc app is dat ook gelukt.
Sitecode: 2063
Leuke kleine camping aan de rivier de Seille. Er loopt wel een weggetje tussen de camping en rivier. Toen wij er waren was er een bandje. We konden binnen niet meer mee eten. Buiten op het terras konden we wel muziek luisteren een charcuterie en een mini kaasfondue bestellen. Heel leuk! Een stokbroodje voor de volgende dag konden we bestellen of een ontbijtje in het restaurantje. Toiletten werden niet structureel schoongemaakt. Wel goed bruikbaar
Heerlijke camping, leuk meertje waar je omheen kunt wandelen. mooie wandelingen te maken vanaf de camping. Cascade Nouverau. Dorpje ligt op loopafstand (1 km) met restaurantjes en bakker. De supermarkt op 500 m. We komen zeker terug!
Sitecode: 22019
mooie plek maar er stonden alleen maar caravans met een slang uitgerold en een wasmachine ernaast. het voelde niet prettig. we zijn weer weggegaan
mooie plek maar er was een soort festival en de cp was dicht😢
Het was even zoeken naar een open camperplek in deze omgeving. De slagboom is er niet en betalen aan de paal krijgen we ook niet voor elkaar. Maar de plekken zijn ruim en de toilet werkt. prima voor één nachtje