@WilmaU
De plek zelf was prima om het stadje te bezoeken. Alleen konden we er niet meer uit. We stonden met zes campers te wachten en bij niemand werkte het pasje of de code. Ieder moest steeds bellen en dan ging voor één camper de slagboom open. Waardeloos. Geeft geen vertrouwen in het systeem, hoewel het voor mij de de eerste keer was dat het niet werkte.
Prima rustige plek met afvoer, water en picknickbanken. Voelde mij er veilig en ook rustige nacht gehad. Weids uitzicht.
Website leidt naar Fritz dogs, een Duitse honden adoptie organisatie🫢
Prima plek bij parkachtige omgeving. . Mooi wandelen en fietsen. Even verderop een terras en als ze open zijn gebruik toiletten. Plek is 7 euro inclusief drinkwater, chemisch toilet en vuil water afvoer. Elektra bij automaat: 1 euro 8 uur, 2 euro 16 uur. Zou willen dat er meer van dit soort plekken zijn. Bij ons was er genoeg ruimte.
Grote parkeerplaats bij fastfood ketens. Pal naast de M20. Continu verkeers lawaai. Tot in de avond komen en gaan van bestelauto's/vrachtwagens. 20 euro in de automaat binnen. Hier zijn ook heel veel toiletten. En douche dmv een betaalde code. Hoewel dicht bij de eurotunnel zouden wij hier nooit meer gaan staan.
Geweldige plek, zonder voorzieningen, maar met heel veel ruimte en uitzicht. De schapen lopen langs onze camper. We betaalden 11,55 pond voor camper + 2 personen. De toegang is door een hek en over een licht stijgend grindpad met soms diepe kuilen, maar langzaam rijden en dan is het goed te doen. Net voor de ingang van de boerderij is wel een waterkraan.
Prima plek. Helemaal als je vooraan staat met zicht op zee. Eenvoudig restaurant er naast en mogelijkheid om toilet te legen. Wij betaalden 15 pond
Eenvoudige camping met simpel sanitair. Als je geen luxe hoeft en goedkoop en veilig wilt staan is dit een perfecte en rustige plek. Wij betaalden 12 pond voor camperbusje en 2 personen.
Vriendelijke ontvangst. Eén toilet en één douche en alle overige voorzieningen. Douchemuntjes een pond voor 5 minuten. Eieren te koop. Zonder stroom 20 pond voor camperbusje en 2 personen.
Zocht deze, maar zag op een site, ik geloof Facebook, closed staan. Niet meer naar toe gereden.
Prima plek met douches, toiletten, vuilstort en storten chemisch toilet. Alleen stroom op één plek die al bezet was door soort vaste gasten. Groot grasveld, je mag staan waar je wil. Vriendelijke beheerster die zelf boven in woonwagen/caravan woont. Met 2 personen en kleine camperbus betaalden we 20 pond. Zeer acceptabel als je ziet wat overnachtingen hier kosten.
Fijne plek om nachtje te overnachten op doorreis naar afspraak. Heerlijk rustig. en simpel betalen via QR code. Geen voorzieningen, alleen afval. maar prima voor die prijs.
Fijne plek, goede friet. Rustige nacht, maar wel héél vroeg wakker door markt die ze (op donderdagochtend) aan het op zetten waren. Iets om rekening mee te houden.
Hele mooie rustige plaats. een verademing na in een rijtje staan aan de kust. Vriendelijke ontvangst. Wel even zoeken, want het is niet herkenbaar als camperplaats. Alleen een groot zwart hek. Helaas tijd voor alleen één nacht, maar ik ga het onthouden. Voor één nacht wordt wel 5 euro extra gerekend.
Rustige plek, naast klein spoorwegmuseum. Leuk om even te kijken. Verderop staan wat vaste camperbewoners, maar geen last van. Alleen vuilnisbakken en tijdens openingstijden museum ook toilet beschikbaar. Je kunt hier stukken van het oude treintraject fietsen.
Vanaf 3 juni 2024 wordt de camperplek opgeheven.
Heerlijke rustige, groene camping met grote plaatsen afgescheiden door heggetjes. Grote camping maar wij waren maar met vier anderen, dus echt relaxt. Sanitair eenvoudig, maar schoon. Fijne douche. 400 mtr grasweg lopen naar zee. Strand niet heel makkelijk te bereiken maar kan wel.. Er is een goed wandel/fietspad langs het duin. Geen wifi en géén (vast) zwembad. Wel kleine speeltuin. €19 voor 2 pers, camper, elektra. Wij bleven langer dan gepland
Prima plek voor overnachting. Water en lozen aanwezig. Dorp met mooie kerk en bakker om de hoek. Paar vaste bewoners staan aan de zijkant, maar nauwelijks gezien en geen last van gehad. Wij hebben heerlijk rustig geslapen.
Prima camping met zeer vriendelijke eigenaresse. Geweldige plek om de ene dag te wandelen naar het museum in Arromanches-les-Bains en de andere dag een fietstochtje te maken naar Bayeux. Wel wat verkeersgeluid van de naastgelegen weg, maar dat namen we voor lief. We betaalden nu 17,40 per nacht wat in deze tijd goedkoop is voor wat je er voor krijgt. Schoon sanitair en (af)was mogelijkheid
Heel vriendelijke ontvangst. Soort van prive camping met aantal vaste mobilhomes waar je een plek tussen krijgt. Achteraan wel ruimte voor ong drie campers, niet al te groot. Alle faciliteiten in klein houten gebouwtje. Drie douches met toilet er bij. Het was er heerlijk rustig. In hoogseizoen zal het wel snel vol zijn. Voor een keertje was het prima.
Mooie plek bij tuin en korte wandelingen. Wij stonden er eind sept op een zaterdag. 's Avonds wel wat jongeren met dreunende muziek in de binnenruimte, maar rond 22.00 waren ze weer weg. Verder rustige nacht gehad.
Perfecte plek in het groen..Rustig en ook buiten kunnen zitten. We stonden hier alleen. Aanrader!
Prima plek voor een nacht. Rustig, veel vogelgeluiden. Geen schaduw, dus met de 31 graden op dit moment, was het wel zweten in de zon. In de overdekte ruimte met picknickbanken konden we gelukkig iets koeler zitten. Geweldige service van dit dorp!
Camping met grote plekken aan meertje. 19 euro met 2 pers, camper en stroom. Zwemmen niet echt fijn, ondiep en met dikke modderondergrond en door zon warm water. Overdag rustig, 's avonds veel levendigheid en geluid bij restaurantje aan het meer. Maar dit hield wel zo rond 23.00 op. Mooie fietsroute door wijnvelden en supermarkt op loopafstand.
Prima plek en heel rustig. Zicht op weiland met schaapjes. Sanitair zeer schoon en verademing om weer eens zonder muntjes gewoon te kunnen douchen. Alles wat je op een camperplek nodig hebt is er. Zeer vriendelijke eigenaren. Supermarkt op loop/fietsafstand en mooie omgeving.
Fijne camping met alles er op en er aan (elektra, binnen sanitair, goede wifi) voor een persoon nog net geen tientje in oktober. Zeer vriendelijk beheer en op loopafstand van de stad. Leuk wandelen langs het water. Deze onthoud ik.
Ontvangst oudere dame zéér onvriendelijk en ongeinteresseerd. Reageerde nauwelijks op vragen en had een houding van zoek het zelf maar uit. Camping op zich verder niets mis mee. Je kunt zelf plekje zon of schaduw zoeken. Alle voorzieningen aanwezig. Geen wifi op de plek zelf.
Geweldige camping. Wat een prachtplekken met zeezicht. Zelf een mooie plek zoeken, maar dat is in deze tijd geen probleem. Strandje bij de camping en een lang strand via paadje bij het restaurant naar beneden. Die was zelfs geheel verlaten. Wat een rust. Echt een aanrader deze camping.
Sitecode: 71986
Prima (doorgangs) Camping. Aardige oudere receptioniste (eigenares?)die beetje Engels spreekt. 10 euro incl goede wifi en electra. Wel verkeersgeluiden.
Prima overnachtingsplek op weg naar NL Weinig last gehad van verkeer en treingeluiden. Wel van kwakende kikkers😄.
Heel grote camping, met ook heel veel huisjes. Soort Landal😅. Veel komend en gaand verkeer van campingonderhoud en komende en gaande campers. Plekken eco niet mogelijk vanwege onderhoud. Prachtig strand, prima sanitair, zeer goed gesorteerde supermarkt én niet ver van de ferry, dat wel. Wifi alleen bij receptie gebied. Maar voor ons té groot en té druk.
Camping gesloten. En zo te zien gaat dit voorlopig ook niet meer gebeuren. Alles afgeplakt en dicht getimmerd.
Prima camperplekken met mooi uitzicht op het dorp en heuvels. Heel vriendelijke ontvangst. Er werd voor ons heel behulpzaam nog van alles uitgezocht. Mooi schoon sanitair. Met Acsi 18 euro p.n voor twee personen. Niks mis met deze plek.
Hele fijne camping met prima sanitair en geweldige binnenruimte en heel vriendelijke eigenaar. Kampvuur kunnen maken in een kruiwagen, erg leuk. We komen hier zeker terug!
Geweldige plek met knusse binnenruimte met houtkachel. Sanitair prima, zeker met de twee extra buitentoiletten. Eigenaren zeer vriendelijk. Komen praatje maken en hij zorgt voor voldoende hout om te stoken. Ook hulpvaardig bij de verzoeken/vragen die we hadden. 12 euro p.n. voor 1 pers. met busje. De reactie van Anyo herken ik absoluut niet, lijkt wel een andere camperplek. Wij komen zeker terug.
Prima camping, ruime plaats, sommigen met mooi uitzicht op glooiend landschap. Sanitair inderdaad basic en verouderd, maar schoon genoeg en voldoet verder prima. Wij betaalden met ANWB pas € 12,40 (was €3 euro korting) inclusief elektra. Dus mooie prijs. Vezelay op loopafstand, ong half uurtje.
Top plek met hele gezellige binnenruimte met houtkachel. Eigenaar zorgde steeds voor voldoende hout en kwam af en toe even buurten. Ruime aanrecht en gasstel aanwezig dus we hebben er ook lekker kunnen koken. Sanitair prima verzorgd. Wel maar één toilet dus wel dringen als de camperplek vol is. Maar ja in principe alles aan boord. Kom zeker terug.
Geweldige plek. Heerlijk bier en bierproeverij en zeer betaalbaar. Kaasplankje van 5 euro is bijna een heel blok kaas in stukjes. Aardig personeel, toiletten en douches zonder muntjes. Mooi wandelen bijvoorbeeld klompenpadroute wat er langs loopt. Camperplek nog echt donker, waardoor prachtige sterrenhemel.
Camping lijkt meer op een camperplek maar is mooi en schoon. Zwembad was helaas nog niet in gebruik. Nog kleine boompjes dus weinig schaduw. Het uitzicht op omgeving en de Etna is geweldig! Eigenaren zeer vriendelijk, komen je gelijk tegemoet. Kregen wat zelfgemaakte olijfolie. Heerlijk, gelijk een fles gekocht. Aanrader.
Prima camperplek. Ook wij werden door de familie hartelijk welkom geheten met espresso en limonade. Eigenaresse is erg enthousiast en behulpzaam. Ze legde zelfs een vloerkleed voor onze buscamper want we moesten ons wel thuis voelen. Elke ochtend kwam zij langs met espresso en ook een keer fruit. Er is één toilet en één douche maar wel superschoon. Alles goed te bereiken. Aanrader. Cathy en Wilma
Prima camping. Smalle plaatsen, je kunt net naast of achter je camper zitten. Maar je komt voor Rome en dan ben je toch de hele dag weg. Trein op 10 min. loopafstand, ticket 1,50 en dan ben je in ongeveer 20 min middenin het centrum. Begin mei betaalden wij 23 euro p.n.
Onvriendelijke dame bij de receptie. Sprak alleen Frans en deed verder weinig moeite. Verder wel prima camping. Op loopafstand van de kathedraal. TIP: op vrijdag kun je het labyrint lopen in de kathedraal want dan worden de stoelen weggehaald.
Prima camperplek voorheen camping. Nog steeds open, niets gemerkt van renovatie. Het was vol met campers, maar toch ruimte genoeg. Sanitair open van 8.30 tot 17.30. Alles is er behalve dan warm water en electriciteit. Op loopafstand van het dorp en de tempelierskerk.
Op parkeerplaats naast deze camperplek stonden veel campers. Overnachten werd oogluikend toegestaan vertelde iemand ons. Voordeel is dat er twee open douches zijn. Erg prettig voor na een zanderig zeebad en als je zelf geen douche aan boord hebt. Wel wat minder leuk staan dan op camperplaats Altura een paar km terug richting Spanje. Maar daar is geen enkele voorziening.
Fijne camperplaats op loopafstand van zee. Goed bezocht, maar wel rustig. Geen enkele voorziening verder, maar leuk om 's avonds op het strand te kunnen zitten. Er stonden daar Zweden voor een paar maanden, dus blijkbaar geen beperking aan aantal nachten. Als je naar Monta Rota gaat iets verderop naar de parkeerplaats kun je daar ook gratis overnachten. Dit wordt blijkbaar oogluikend toegestaan, er stonden veel campers. Ook op loopafstand van zee. Voordeel is dat daar twee open douches zijn en restaurants.
Sitecode: 19429
Dure camping, we betaalden iets van 25 euro in oktober met ongelijke staanplaatsen. Lastig om goed recht te komen staan. Sfeer vonden wij niet prettig, maar dat is heel persoonlijk. Meer een gevoel. Na bezoek Ronda, wat op loopafstand is, volgende dag gelijk weg. Wel fijn zwembad.
Wat een rust onder de olijfbomen. Eigenaren reizen en werken zelf van mei tot eind september in buitenland, maar er is een beheerder aanwezig. Zwembad konden we gebruiken en waren we vaak alleen. Goede wifi en prima klein sanitairblok. Dorpjes in de buurt voor de boodschappen. Aanrader als je tot rust wilt komen.
Mooie camping, erg schoon en geweldig sanitair. Ook mooi groot zwembad met veel ligstoelen er omheen en erboven nog twee grasvelden met ligstoelen. Behalve zondag elke ochtend fitness, yoga en aquagym, ook in oktober. Wel heel druk en vlak op elkaar. Keuze uit 3 prijzen ivm grootte plek. Toch voelt het erg relaxt, net een gemoedelijk dorp. Zijn langer gebleven.
Op zondag geweest. Verschrikkelijk druk. De niet al te grote parkeerplaats was overvol. Er stonden zelfs auto's langs de kant van de weg. Geen mogelijkheid om door te rijden naar bezoekerscentrum, we werden tegengehouden. We hebben in de drukte ook niet kunnen zien of dit nog een officiële camperplaats zou zijn. Jammer, omdat we geen plek meer hadden doorgereden. Niet op zondag gaan dus.
Prima overnachtingsplek. 5 euro als je niet in het restaurant eet. Anders gratis. Heerlijk gegeten daar, zeer vriendelijke bediening en fijn terras in soort hofje.
Zeer rustige camping met prachtige "meditatie" tuin met ligstoelen en hangmatten. Heerlijke zwemvijver om af te koelen. Goede fietsen te huur voor 5 euro p.d. inclusief knooppuntenfietsroutes. Zeer schoon en luxe sanitair. Enige minpuntje is dat je soms je vragen via intercom bij de deur moet stellen. Toch absoluut een aanrader als je rust wilt.
Top plek. Water innemen, vuil water en wc lozen. Wc en douches van sportparkje kunnen worden gebruikt. Heel schoon allemaal. Kost in zomer 10 euro, winter 13 euro. Inderdaad wel verkeers en trein geluiden, maar voor ons niet storend.