@WilmaU
- 2009
- Ford
September 2026
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Geweldige plek. Gratis en voor niets, inclusief sevice van lozen en water inname. Kiezen bij voetbalveld vlak naast elkaar of meer op gras en onder bomen. Stadje en Kasteel op loopafstand. Top!
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
CP is ruimtelijk, er waren nu maar paar campers. Keuze tussen geen gebruik voorzieningen 16 euro, met electra 18 euro en gebruik sanitair 3 euro pd. extra. Goed systeem dat je kunt kiezen en zeer schappelijke prijs. Ook prachtige omgeving voor fietsen/wandelen. Knooppunt 89 heeft heerlijk ijs, zelfbediening. Klein minpuntje is het verkeer wat je soms wel hoort. Maar we hebben het hier fijn gehad en komen vast nog wel terug.
Juli 2026
Leuke, kleine, rustige camping aan beekje in natuurpark met verhuur van hutjes tegen de bergwand. Vanaf Plužine nog kwartier rijden over goede, rustige weg. Boven grote parkeerruimte, denk voor grote campers. Beneden voor kleinere campers aan de beek plek. Wel stukje heel steil naar beneden, maar goed te doen. De exit is aan de andere kant met meer gelijdelijke weg omhoog. Prijs is 24 euro zonder elektra, met 3 euro meer.
Juni 2026
Geweldige fijne schaduwrijke plek en reuze aardige eigenaar. Plek zelf kiezen. Loopafstand naar strand. Concept BBQ erg leuk. Vlees en groente kiezen en zelf roosteren. Opeten in het midden aan de houten tafel. Echt aanrader! 20 euro met elektra.
Wij vonden het allemaal wel erg krap, zelfs met onze 5 mtr. We staan ingeklemd tussen hekwerk en andere camper. Vrienden die ook zouden komen met camper van 6,40 zijn herhaaldelijk vast komen zitten in de smalle straatjes waar overal auto's staan geparkeerd. Mensen in omgeving boos dat zij alles blokkeerden. Zijn door gereden uiteindelijk. Eigenaar Dorian en zijn dochter wel heel vriendelijk. Voordeel wel natuurlijk dat het midden in de stad is.
Februari 2026
De plek zelf was prima om het stadje te bezoeken. Alleen konden we er niet meer uit. We stonden met zes campers te wachten en bij niemand werkte het pasje of de code. Ieder moest steeds bellen en dan ging voor één camper de slagboom open. Waardeloos. Geeft geen vertrouwen in het systeem, hoewel het voor mij de de eerste keer was dat het niet werkte.
Prima rustige plek met afvoer, water en picknickbanken. Voelde mij er veilig en ook rustige nacht gehad. Weids uitzicht.
Website leidt naar Fritz dogs, een Duitse honden adoptie organisatie🫢
Prima plek bij parkachtige omgeving. . Mooi wandelen en fietsen. Even verderop een terras en als ze open zijn gebruik toiletten. Plek is 7 euro inclusief drinkwater, chemisch toilet en vuil water afvoer. Elektra bij automaat: 1 euro 8 uur, 2 euro 16 uur. Zou willen dat er meer van dit soort plekken zijn. Bij ons was er genoeg ruimte.
Grote parkeerplaats bij fastfood ketens. Pal naast de M20. Continu verkeers lawaai. Tot in de avond komen en gaan van bestelauto's/vrachtwagens. 20 euro in de automaat binnen. Hier zijn ook heel veel toiletten. En douche dmv een betaalde code. Hoewel dicht bij de eurotunnel zouden wij hier nooit meer gaan staan.