@Wilming
Juli 2026
Top voorziening. Waar vind je zo iets? In DK!
Prima overnachtingsplek, zeker als je op doorreis bent. Het is toch fantastisch dat in Frankrijk je die ruimte wordt geboden. Kom daar in ons kikkerlandje ‘ns om. “Camperaars” die luxe willen, kunnen beter Om-rijden.
Prima camping op 10 min. loopafstand van het schilderachtige Tenby. Prachtig uitzicht op het stadje. Oprijblokken in vele gevallen een aanrader. Zeer vriendelijke en behulpzame campingbaas. Zijn vrouw knipt je haar indien gewenst. Opbrengst voor het goede doel. Wij hebben er dankbaar gebruik van gemaakt en waren zeer tevreden.
Na drie dagen Florence hier heerlijk bijkomen bij een uitermate vriendelijke boer die je bij binnenkomst een espresso of een vin santo met een cantuccini aanbiedt. Alles is hier. Wat een rust na zo’n stad.
Prima om het oude centrum op de fiets te bereiken. Overdag stadslawaai, ‘s nachts rustig. Water en lozen moet betaald worden. Niet gratis.
Prima plaats om de stad te bezoeken. Gebruikers van Zenec navigatie opgelet, gebruik voor het laatste stuk Google Maps.
2023
Helemaal eens met voorgaande reviews. Goede gastvrouw en -heer, ongedwongen en relaxt, lieve mensen. Als je na de hectiek van het toerisme in de steden moet bijkomen, moet je hier heengaan, een verademing.
Langs het strand, foto1, mag je officieel niet staan.
Idd. receptie open van 8.00-14.00 uur, dan is in- en uitrijden mogelijk. Verblijf € 10/dag, electra € 5/dag, bakker komt langs en wassalon in het dorp.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Complimenten aan Dresden, je zit hier eerste rang om de stad te bezoeken. Kunnen Nederlandse steden een voorbeeld aan nemen. Hier en daar een stroompaal, verder geen voorzieningen. 👍🏼